(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.

قسمتی که واسه عضو شدن از ما id و پسور میخواد. چی باید بهش بدیم ؟؟؟

هر چی ایمیل خودم و پسوورد رو میزنم میگه اشتباست.

اگه منظورتون PSN هستش، که باید قبلا عضو شده باشید و اکانت داشته باشید.
اگه ندارید یه دونه بسازید و اگه دارید هم که همون ای میل آدرس و رمزتون رو بزنید میره!اگه نمیره حتما یا ایمیتون رو اشتباه میزنید و یا پس ورد رو!

دوستان کسی میدونه چرا من نمیتونم کد بازی ها رو از اکانت دیگران دانلود کنم ؟؟؟

اول وقتی میزدم میگفت باید دی اکتیو کنن وقتی دی اکتیو کردن حالا ارور میده. به این شکل:

an eror occured during the install poeration. (80029780)

ممکنه مشکل از سونی باشه. چون صبح یه لحظه درست شد.

کسی نمیتونه یک امتحانی بکنه ببینید اینطوره یا نه ؟؟؟

یه بازی آنچارتد 3 گرفتم کدشو 2 روزه نمیتونم بگیرم همش اینطوره :((

اینم فیلم ارور :

http://expressleech.com/files/Fix_Error_80029780-[ZTp-N2XLAh0][f18]_www.ExpressLeech.com.mp4

آخرین ویرایش:
دوستان psn وصله مشکلی نداره ؟ درسته میگن سونی کاری کرده که از ایران نمیشه واردش شد ؟
بعد یه سوال من پینگم 192 ، سرعت 512 چطوره ؟ پینگ باید زیر چند باشه ؟

دوستان کسی میدونه چرا من نمیتونم کد بازی ها رو از اکانت دیگران دانلود کنم ؟؟؟

اول وقتی میزدم میگفت باید دی اکتیو کنن وقتی دی اکتیو کردن حالا ارور میده. به این شکل:

an eror occured during the install poeration. (80029780)

ممکنه مشکل از سونی باشه. چون صبح یه لحظه درست شد.

کسی نمیتونه یک امتحانی بکنه ببینید اینطوره یا نه ؟؟؟

یه بازی آنچارتد 3 گرفتم کدشو 2 روزه نمیتونم بگیرم همش اینطوره :((

اینم فیلم ارور :

http://expressleech.com/files/Fix_Error_80029780-[ZTp-N2XLAh0][f18]_www.ExpressLeech.com.mp4

دوست عزیز اگه کامل تر توضیح بدی که مشکل چیه شاید بشه حل کرد.
در ضمن من نتونستم ویدئو رو دانلود کنم میگه فایل یافت نشد.

دوستان psn وصله مشکلی نداره ؟ درسته میگن سونی کاری کرده که از ایران نمیشه واردش شد ؟
بعد یه سوال من پینگم 192 ، سرعت 512 چطوره ؟ پینگ باید زیر چند باشه ؟

من دیروز وصل بودم مشکلی نداره!
پینگتون هم خوبه.
من و خیلی از بچه ها با پینگ 200-300 وصل میشیم و بازی میکنیم(البته با کمی تاخیر و لگ و بعضی وقتا که پینگ بالاتر میره با اعصاب خوردی :دی)

کمک دوستان یه مشکل تو ساخت اکانت برام پیش اومده : وقتی میگه ایمیل و پسورد رو بزن میزنم ایمیل و پسورد خب من ایمیلمو میزنم بعد پسورد هم پسورد ایمیل که منظورش نیست؟ در هر صورت هم ماله ایمیل رو زدم هم یه چیز جدید میگه :
the sign-in id (e-mail address ) or password is incorrect
مشکل چیه؟ من در ضمن آدرس ایمیل رو درست میزنم

منظورش پس ايميلت نيست ! يه رمز ديگه انتخاب كن

دوست عزیز ممنونم ولی اون کارو هم کردم قبول نمیکنه ایمیلمو کامل باید بزنم دیگه ؟ پس هم یه چیز دیگه میزنم ولی قبول نمیکنه بعد ممکنه چون اول پسوردم با اول ایمیلم یکیه قبول نمیکنه؟

دقيقا چه اروري ميده ؟
فك كنم تو پس بايد هم از عدد و هم از حروف استفاده كني

هم عدد میزنم هم حروف ولی ... ممکنه چون اول اسم میل با اول پسورد یکیه قبول نمیکنه؟

---------- نوشته در 04:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 PM ارسال شده بود ----------

ببینید اول کشور و زبان و تاریخ تولد و میخواد بعد تو یه صفحه جدید میزنه یه پس بده یه id e- mail همین دو تا گزینه هست
تو آموزش ساخت اکانتی که تو سایت هست محیط کاربریش خیلی فرق کرده

کمک دوستان یه مشکل تو ساخت اکانت برام پیش اومده : وقتی میگه ایمیل و پسورد رو بزن میزنم ایمیل و پسورد خب من ایمیلمو میزنم بعد پسورد هم پسورد ایمیل که منظورش نیست؟ در هر صورت هم ماله ایمیل رو زدم هم یه چیز جدید میگه :
مشکل چیه؟ من در ضمن آدرس ایمیل رو درست میزنم

فکر کنم شما دوباره اون حرف من رو یادت رفته ها!! کامل توضیح ندادی که الان اکانت ساختی یا نساختی! البته نوشتی که تو مرحله ساخت اکانت، اما فکر کنم که یه جایی داری اشتباه میری.
این پیام اروری که شما میگی برای وارد شدن به PSN هستش و بعد از اتمام ساختن اکانت هستش. شما اول باید اکانت بسازی.
شما اینجا رو بخون:
http://forum.bazicenter.com/thread23013/
دقیقا همینطوریه(حالا یکمی قیافه اش عوض شده و رنگ روش تغییر کرده)
همونطوری برو جلو!

فکر کنم که اون قسمتی که پسورد میخواد باید یه پسورد بزنی که هم توش عدد داشته باشه هم رقم مثلا 123qwe اوکی!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or