PSP GO & VITA
کاربر سایت
چه جوری میتونم یه اکانت دیگه بسازم الان یه دونه درام ولی میخوام یه دونه دیگه با یه رجین دیگه بسازم منتها ساین آپ ندارم چی کنم ؟
چه جوری میتونم یه اکانت دیگه بسازم الان یه دونه درام ولی میخوام یه دونه دیگه با یه رجین دیگه بسازم منتها ساین آپ ندارم چی کنم ؟
سلام
خستم نباشید
جای سوالم قطعا اینجا نیست ولی جای دیگه ای به ذهنم نرسید تا مطرحش کنم
من 2 تا پروفایل دارم که از یکیش اصلا استفاده نمی کنم و می خواستم پاکش کنم کسی می دونه از کجا باید یرم پاکش کنم؟؟؟؟؟
ممنون می شم از راهنماییتون
سلام. ببخشید یک سوال دارم من الان یک ایکس باکس 360 دارم خواشتم ببینم ارزش داره با ps3 تعویض کنم؟؟؟حالا فقط بخاطر انلاین بازی کردنه که با ایکس باکس 360 خیلی اعصاب خورد کنیه .ps3 هم اینجوریه؟
شرایط آنلاین بازی کردن با PS3 :ببخشید.حالا این بخوای انلاین بزنی و بن نشی باید بازی ارجینال بزاری؟واین اکونت psnesh رایگانه؟
بله ميتوني ...مهم پينگ اينترنت هستسلام
کسی آنلاین mw3 بازی کرده ؟؟ میخوام ببینم میتونم با سرعت 256 و دانلود 32 تا 34 آنلاین بدون مشکل بازیش کنم.چون پهنای باند اینترنتم اینه میترسم بخرم بازی رو بعد نتونم بازی کنم. واسه همین پرسیدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
بله ميتوني ...مهم پينگ اينترنت هست
شرایط آنلاین بازی کردن با PS3 :
- تو کنسولت آثاری از هک نباشه تا خدای نکرده چیز نشی ( نمیدونم چیه اسمش )
- کنسولت به آخرین فریمور آپدیت شده باشه
- بازی ارجینان تهیه میکنی
- بازیت باید آنلاین رو داشته باشه و ساپورت کنه که اغلب یا کد دارن و یا فری هستن
- اکونت بستگی داره خرید کنی یا صرفا فقط برای ثبت نام و آنلاین بسازیش که در این صورت برای خرید باید کارت PSN بگیری و پولیه اما برای ثبت نام رایگانه
برای آنلاین بازی کردن. حتما اخرین فریمور یا همون آپدیت رو باید داشته باشه.یعنی چی اگه بخوای ارجینالم بازی کنی باید اپدیت فریمور کنی؟
بعد با psn فقط می خوام بازی کنم رایگانه دیگه
آره عزیز!پس با چی تو ps3
بازی میکنن؟ بعد یعنی همه برای بازی کردن باید کنسولشون رو کپی خور نکن و بازی ارجینال تهیه کنین؟