(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
خستم نباشید
جای سوالم قطعا اینجا نیست ولی جای دیگه ای به ذهنم نرسید تا مطرحش کنم
من 2 تا پروفایل دارم که از یکیش اصلا استفاده نمی کنم و می خواستم پاکش کنم کسی می دونه از کجا باید یرم پاکش کنم؟؟؟؟؟
ممنون می شم از راهنماییتون

سلام
خستم نباشید
جای سوالم قطعا اینجا نیست ولی جای دیگه ای به ذهنم نرسید تا مطرحش کنم
من 2 تا پروفایل دارم که از یکیش اصلا استفاده نمی کنم و می خواستم پاکش کنم کسی می دونه از کجا باید یرم پاکش کنم؟؟؟؟؟
ممنون می شم از راهنماییتون

وارد پروفایله شو بعد ار همون قسمت users رو پروفایله مثلث بعد هم delete .
البته اگه از اون پروفایل چیزی شر کردی مثلا مپی یا بازیی اونا غیر فعال می شن.

سلام. ببخشید یک سوال دارم من الان یک ایکس باکس 360 دارم خواشتم ببینم ارزش داره با ps3 تعویض کنم؟؟؟حالا فقط بخاطر انلاین بازی کردنه که با ایکس باکس 360 خیلی اعصاب خورد کنیه .ps3 هم اینجوریه؟

سلام. ببخشید یک سوال دارم من الان یک ایکس باکس 360 دارم خواشتم ببینم ارزش داره با ps3 تعویض کنم؟؟؟حالا فقط بخاطر انلاین بازی کردنه که با ایکس باکس 360 خیلی اعصاب خورد کنیه .ps3 هم اینجوریه؟

ببخشید ما اینجا ارزش شبکه آنلاین رایگان PSN رو نمی تونیم تایین کنیم فقط اگه کسی مشکلی داشت در حد توانمون راهنمایی می کنیم نه تبلیغ :).
اگه به آنلاین بازی کردن باشه هر دو یجورن .

سلام

کسی آنلاین mw3 بازی کرده ؟؟ میخوام ببینم میتونم با سرعت 256 و دانلود 32 تا 34 آنلاین بدون مشکل بازیش کنم.چون پهنای باند اینترنتم اینه میترسم بخرم بازی رو بعد نتونم بازی کنم. واسه همین پرسیدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

ببخشید.حالا این بخوای انلاین بزنی و بن نشی باید بازی ارجینال بزاری؟واین اکونت psnesh رایگانه؟
شرایط آنلاین بازی کردن با PS3 :
  • تو کنسولت آثاری از هک نباشه تا خدای نکرده چیز نشی ( نمیدونم چیه اسمش )
  • کنسولت به آخرین فریمور آپدیت شده باشه
  • بازی ارجینان تهیه میکنی
  • بازیت باید آنلاین رو داشته باشه و ساپورت کنه که اغلب یا کد دارن و یا فری هستن
  • اکونت :دی بستگی داره خرید کنی یا صرفا فقط برای ثبت نام و آنلاین بسازیش که در این صورت برای خرید باید کارت PSN بگیری و پولیه اما برای ثبت نام رایگانه

سلام

کسی آنلاین mw3 بازی کرده ؟؟ میخوام ببینم میتونم با سرعت 256 و دانلود 32 تا 34 آنلاین بدون مشکل بازیش کنم.چون پهنای باند اینترنتم اینه میترسم بخرم بازی رو بعد نتونم بازی کنم. واسه همین پرسیدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
بله ميتوني ...مهم پينگ اينترنت هست

بله ميتوني ...مهم پينگ اينترنت هست

یعنی با 128 و اینا هم میشه بازی کرد ؟؟ من u3 آنلاین بازی کردم 128 و 256 مثل همه فقط توی 128 وقتی طرف رو تیر بارون میکنی تو میمیری بعد اون کشته میشه.:d فکر کنم ماله پهنای باند کم باشه.

شرایط آنلاین بازی کردن با PS3 :
  • تو کنسولت آثاری از هک نباشه تا خدای نکرده چیز نشی ( نمیدونم چیه اسمش )
  • کنسولت به آخرین فریمور آپدیت شده باشه
  • بازی ارجینان تهیه میکنی
  • بازیت باید آنلاین رو داشته باشه و ساپورت کنه که اغلب یا کد دارن و یا فری هستن
  • اکونت :دی بستگی داره خرید کنی یا صرفا فقط برای ثبت نام و آنلاین بسازیش که در این صورت برای خرید باید کارت PSN بگیری و پولیه اما برای ثبت نام رایگانه

یعنی چی اگه بخوای ارجینالم بازی کنی باید اپدیت فریمور کنی؟
بعد با psn فقط می خوام بازی کنم رایگانه دیگه

یعنی چی اگه بخوای ارجینالم بازی کنی باید اپدیت فریمور کنی؟
بعد با psn فقط می خوام بازی کنم رایگانه دیگه
برای آنلاین بازی کردن. حتما اخرین فریمور یا همون آپدیت رو باید داشته باشه.

تو psn نمیشه بازی کرد.
یجور شبکه اجتماعی بین گیمرهاست تا با کنسولشون به هم ملحق بشن و گاهن با هم به صورت آنلاین بازی کنن
و یجور فروشگاه هست تا با پرداخت پول به وسیله کارت بازی یا مدیا تهیه کنی .

فک کنم قاطی کردی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or