مث ممد جواب بدهنه کنسول سوم از بازی محروم میمونه حق دان فقط برای یک کنسول دیگست
آقا جواب ما رو هم بدین ثواب داره الان میخوام بدونم :d...آقا میشه با یه اکانت آواتار بگیری بعد توی اون یکی اکانتت آواتار بیاد راهی هست بیاد ؟
آقا جواب ما رو هم بدین ثواب داره الان میخوام بدونم :d...
نه شما اگه اکانت رو بخری میتونی بری تو سایت سونی اونجا همه دستگاه های رجیستر شده رو Disable کنی . در واقع اکانت میشه پاکه پاک . بعدا رمز رو هم عوض میکنی که خیالت راحت بشه و بعدش با دستگاهت ازش استفاده میکنی . یه دستگاه دیگه هم هنوز میشه استفاده کرد . این میشه دوبار .مث ممد جواب بده
الان اینجوری برداشت میشه . این عزیزانی که تو بازارچه اکانت میفروشن . مثلا من میام اکانت ایشونو میخرم ولی بعدا دیگه نمیتونم بفروشم چون اکانتش دست سوم میشه درسته؟
سلام ببخشید من اکانت امارات ساختم از چه کارت پی اس ان میتونم استفاده کنم میشه کامل توضیح بدید چه کارت پی اس ان بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
درود . شما کارت امارات باید بگیری . ریجن 2 محسوب میشه اکانتت ولی قیمت کارتت به پول اماراته اگه اشتباه نکنم . پوند نیست .ببخشید اینجا کسی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟/
ریجن 2 مال امارات,حتما تاکید کن که مال امارات باشه.چون ریجن 2 اروپا هم هست و باید تو مال امارات بخری ریجن 2 نه ریجن 2 مال اروپاروببخشید اینجا کسی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟/
سلام
پیشا پیش عید همه مبارک
یه سوالی داشتم و شاید اینجا جاش نباشه ولی لطفا جواب بدید,ممنون
می خواستم ببینم اگه به جای PSN که تمهای درست و حسابیش پولی هست ازطریق PC تم دانلود کنیم و بریزیم به PS3 مشکلی مثه بن و همچین چیزی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته دستگاه من اورجیناله برا همین پرسیدم,چون اگه کپی خور بود مشکلی نداشت و می شد هر تمی که از PC دانلود می کنم بریزم و مشکلیم پیش نیاد
ممنون
منتظر جواباتونم
---------- نوشته در 08:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 AM ارسال شده بود ----------
ریجن 2 مال امارات,حتما تاکید کن که مال امارات باشه.چون ریجن 2 اروپا هم هست و باید تو مال امارات بخری ریجن 2 نه ریجن 2 مال اروپارو
بله دقیقا همین طورسلام دوستان.
میخواستم بدونم وقتی با بازی که رجیونش مثلا 2 باشه توی مولتی فقط اروپاییا میان باهات بازی میکنن ؟؟؟ یا فرقی نداره ؟؟؟
اگر اینطوره کدوم رجیون بهتر هست ؟؟؟
ممنونم