(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه کنسول سوم از بازی محروم میمونه حق دان فقط برای یک کنسول دیگست
مث ممد جواب بده :دی

الان اینجوری برداشت میشه . این عزیزانی که تو بازارچه اکانت میفروشن . مثلا من میام اکانت ایشونو میخرم ولی بعدا دیگه نمیتونم بفروشم چون اکانتش دست سوم میشه درسته؟

مث ممد جواب بده :دی

الان اینجوری برداشت میشه . این عزیزانی که تو بازارچه اکانت میفروشن . مثلا من میام اکانت ایشونو میخرم ولی بعدا دیگه نمیتونم بفروشم چون اکانتش دست سوم میشه درسته؟
نه شما اگه اکانت رو بخری میتونی بری تو سایت سونی اونجا همه دستگاه های رجیستر شده رو Disable کنی . در واقع اکانت میشه پاکه پاک . بعدا رمز رو هم عوض میکنی که خیالت راحت بشه و بعدش با دستگاهت ازش استفاده میکنی . یه دستگاه دیگه هم هنوز میشه استفاده کرد . این میشه دوبار .
فقط این قابلیت Disable کردن اکانت هر 6 ماه یبار فعال میشه . نمیشه هر روز اینکار رو کرد . در ضمن نمیدونم اگه اینکار رو از طریق سایت سونی کرد چه بلایی سر بازی های دانلود شده رو دستگا های سری قبل میاد . فکر کنم بتونن استفاده کنن .

سلام ببخشید من اکانت امارات ساختم از چه کارت پی اس ان میتونم استفاده کنم میشه کامل توضیح بدید چه کارت پی اس ان بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 PM ارسال شده بود ----------

سلام ببخشید من اکانت امارات ساختم از چه کارت پی اس ان میتونم استفاده کنم میشه کامل توضیح بدید چه کارت پی اس ان بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
پیشا پیش عید همه مبارک
یه سوالی داشتم و شاید اینجا جاش نباشه ولی لطفا جواب بدید,ممنون
می خواستم ببینم اگه به جای PSN که تمهای درست و حسابیش پولی هست ازطریق PC تم دانلود کنیم و بریزیم به PS3 مشکلی مثه بن و همچین چیزی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته دستگاه من اورجیناله برا همین پرسیدم,چون اگه کپی خور بود مشکلی نداشت و می شد هر تمی که از PC دانلود می کنم بریزم و مشکلیم پیش نیاد
ممنون
منتظر جواباتونم

---------- نوشته در 08:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 AM ارسال شده بود ----------

ببخشید اینجا کسی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟/
ریجن 2 مال امارات,حتما تاکید کن که مال امارات باشه.چون ریجن 2 اروپا هم هست و باید تو مال امارات بخری ریجن 2 نه ریجن 2 مال اروپارو

سلام
پیشا پیش عید همه مبارک
یه سوالی داشتم و شاید اینجا جاش نباشه ولی لطفا جواب بدید,ممنون
می خواستم ببینم اگه به جای PSN که تمهای درست و حسابیش پولی هست ازطریق PC تم دانلود کنیم و بریزیم به PS3 مشکلی مثه بن و همچین چیزی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته دستگاه من اورجیناله برا همین پرسیدم,چون اگه کپی خور بود مشکلی نداشت و می شد هر تمی که از PC دانلود می کنم بریزم و مشکلیم پیش نیاد
ممنون
منتظر جواباتونم

---------- نوشته در 08:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 AM ارسال شده بود ----------

ریجن 2 مال امارات,حتما تاکید کن که مال امارات باشه.چون ریجن 2 اروپا هم هست و باید تو مال امارات بخری ریجن 2 نه ریجن 2 مال اروپارو

نه هیچ ربطی نداره ، مشکلی پیش نمیاد ....

رزیدنت اویل که رو شبکه لایو اومده ضمیمه راکون سیتی هست؟نمسیس اسمشه مال پی اس 2 بود قضیه اش چیه کسی میدونه؟خط داستانی داره یا همینطور امتیازی مولتی پلیر هست؟

سلام
من یه چند وقتی (خیلی وقت ) بود که بازی نکرده بودم به خاطر همین آپدیتم قدیمیه الان که میخوام آپدیت کنم 2 گیگ حجم دانلوده ، که خیلی زیاده . ولی یادم میاد قدیما شنیده بودم که بازی های جدید خودش آپدیت داره . درست یادمه ؟ یعنی اگر یه بازی 2012 بخرم دیگه آپدیت نمیخوام درسته ؟

سلام دوستان.

میخواستم بدونم وقتی با بازی که رجیونش مثلا 2 باشه توی مولتی فقط اروپاییا میان باهات بازی میکنن ؟؟؟ یا فرقی نداره ؟؟؟

اگر اینطوره کدوم رجیون بهتر هست ؟؟؟

ممنونم

سلام دوستان.

میخواستم بدونم وقتی با بازی که رجیونش مثلا 2 باشه توی مولتی فقط اروپاییا میان باهات بازی میکنن ؟؟؟ یا فرقی نداره ؟؟؟

اگر اینطوره کدوم رجیون بهتر هست ؟؟؟

ممنونم
بله دقیقا همین طور
برای همینم ما میگم ریجن 2 بگیرد چون به سرورهای اروپا وصل میشه و اروپا هم نزدیک ما هست و اروپا هم قویتر از اسیا هست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or