mohsen7337 کاربر سایت Apr 23, 2012 #5,731 خوشم میاد بچه ها سریع عادت کردند و خودشونو با مشکلات وفق دادن :d یا واقعا فقط من قطع شده psn واسم و البته دوست بالایی :d
خوشم میاد بچه ها سریع عادت کردند و خودشونو با مشکلات وفق دادن :d یا واقعا فقط من قطع شده psn واسم و البته دوست بالایی :d
Ahd12066 عضو جدید Apr 23, 2012 #5,732 نه من هم قطع شدم باز هم همون ارور معروف B23 منم فکر کردم که مشکل از ISP من هست که از بقیه خبری نیست
erfanimmortal کاربر سایت Apr 23, 2012 #5,734 من که دیروز گفتم واسه من قطع شده! همزمان باهاش نه نیمباز بالا میاد و نه س.ا.ک.س من وصل میشه! اما تویه نت گردی مشگلی ندارم! این رو هم شنیدم بعضی قسمتها اینطوره و بعضی جاها هم مشگلی نداره! نت من وایمکس مبین نت هست!
من که دیروز گفتم واسه من قطع شده! همزمان باهاش نه نیمباز بالا میاد و نه س.ا.ک.س من وصل میشه! اما تویه نت گردی مشگلی ندارم! این رو هم شنیدم بعضی قسمتها اینطوره و بعضی جاها هم مشگلی نداره! نت من وایمکس مبین نت هست!
asemunkharash کاربر سایت Apr 23, 2012 #5,735 دوستان ماله من هم قطع شده.این اروره b23 چیه؟من از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم.کسی میدونه چه خبره باز؟
دوستان ماله من هم قطع شده.این اروره b23 چیه؟من از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم.کسی میدونه چه خبره باز؟
Little John کاربر سایت Apr 23, 2012 #5,736 امروز که اصلا نتونستم به PSN وصل بشم چه برسه مولتی زدن ! دوستان شما هم این مشکل رو دارید ؟؟؟
espartan کاربر سایت Apr 23, 2012 #5,737 ! واسه منم از دیروز عصر وصل نمیشه وایمکس مبین نت دارم proxy و socks هم وصل نمیشه جالبه که با کامپیوتر به سونی وصل میشه کسی نمیدونه چی شده؟
! واسه منم از دیروز عصر وصل نمیشه وایمکس مبین نت دارم proxy و socks هم وصل نمیشه جالبه که با کامپیوتر به سونی وصل میشه کسی نمیدونه چی شده؟
Ahd12066 عضو جدید Apr 23, 2012 #5,739 نوشته شده توسط |_ELITE_|: واسه من که هیچیش نیست :d... بیشتر... میشه بگین از کدوم ISP استفاده می کنین ؟ چون از دیشب تا حالا خیلی ها مشکل دارن
نوشته شده توسط |_ELITE_|: واسه من که هیچیش نیست :d... بیشتر... میشه بگین از کدوم ISP استفاده می کنین ؟ چون از دیشب تا حالا خیلی ها مشکل دارن
BlackDeath کاربر سایت Apr 23, 2012 #5,740 من هم بدون هیچ مشکلی وصل میشم. Spoiler از پارس آنلاین سرویس میگیرم
S.X کاربر سایت Apr 23, 2012 #5,741 B23 مروبط به مشکلات منطقه ای از جمله مشکلات ISP ها است و از سوی PSN مشکلی نیست .چون همون جور می بینید عده ای درست و عده ای خراب هست .
B23 مروبط به مشکلات منطقه ای از جمله مشکلات ISP ها است و از سوی PSN مشکلی نیست .چون همون جور می بینید عده ای درست و عده ای خراب هست .
Apóllōn کاربر سایت Apr 23, 2012 #5,743 نوشته شده توسط ##-Shadow-##: برای ساخت اکانت یه ادرس تو خارج لازم دارم.میشه بگید؟ بیشتر... fake addresses generator البته من همون آدرس خودمونو نوشتم قبول کرد ... :d
نوشته شده توسط ##-Shadow-##: برای ساخت اکانت یه ادرس تو خارج لازم دارم.میشه بگید؟ بیشتر... fake addresses generator البته من همون آدرس خودمونو نوشتم قبول کرد ... :d
M mohsengol کاربر سایت Apr 23, 2012 #5,744 راه حلی برای مشکل b23 وجود داره؟ در غیر این صورت چند روز طول می کشه تا این مشکل رفع بشه؟
##-Shadow-## کاربر سایت Apr 23, 2012 #5,745 نوشته شده توسط Apóllōn: fake addresses generator البته من همون آدرس خودمونو نوشتم قبول کرد ... :d بیشتر... کارنکرد
نوشته شده توسط Apóllōn: fake addresses generator البته من همون آدرس خودمونو نوشتم قبول کرد ... :d بیشتر... کارنکرد