racon_leon
کاربر سایت
بابا پیشنید یکمی تروفی بگیرید ایشالله به امید خدا اینرتنتون درست میشه:d و یا اتاقتون رو تمیز کنید b-)
پس باید تحمل کنی تا اینترنت درست بشه فقط شما نیستی که اینترنت مشکل داره همشون مشکل دارند و بالاخره درست شد شماها هم یکمی دندون به جیگر بذارید ایشالله درست میشه:dمن اصلا نمیتونم به PSN وصل بشم؟؟؟
با قضیه ی قطع شدن S*U*C*K*S ام ربطی داره؟؟؟
بچه ها من اکانتم ماله امارات هست الان ریجن این اکانت چند محسوب میشه؟
بچه ها من اکانتم ماله امارات هست الان ریجن این اکانت چند محسوب میشه؟
درودسلام به همه بزرگان.
آقا سوال:
*1-قبلاً هر بازی PSN رو میشد تو 5 تا کنسول استفاده کرد الان بازم اینجوری هست؟
*2-آقا یکی قضیه کدهای آنلاین بازی ها رو توضیح میده؟مثلاً الان من یه فیفا 12 میخوام بگیرم ریجنش 3 هستش و کد داره ولی میخوام رو اکانت ریجن 1 این بازیم رو انجام بدم این شدنیه یا نه حتماً باید اکانت ریجن 3 باشه؟
ممنون
سوال اول رو که محمد جواب داد فقط در تکمیل جواب سوال دوم اینکه اکثر کدهای rg3 روی اکانت rg1 کار میکنه و شما میتونی کد فیفا رو که ریجن 3 هست رو اکانت آمریکا بزنی و احتمال خیلی زیاد کار میکنه.... ولی ریجن 2 دیگه نمیشهسلام به همه بزرگان.
آقا سوال:
*1-قبلاً هر بازی PSN رو میشد تو 5 تا کنسول استفاده کرد الان بازم اینجوری هست؟
*2-آقا یکی قضیه کدهای آنلاین بازی ها رو توضیح میده؟مثلاً الان من یه فیفا 12 میخوام بگیرم ریجنش 3 هستش و کد داره ولی میخوام رو اکانت ریجن 1 این بازیم رو انجام بدم این شدنیه یا نه حتماً باید اکانت ریجن 3 باشه؟
ممنون
درود
1- قبلا 5 تا دستگاه میشد ولی الان 2 تا . البته از یه تاریخی اینطوری شد . چند ماه پیش . بازی هایی که قبل از اون تاریخ خریداری شدن رو 5 تا دستگاه هنوزم میشه بازیشون کرد .
2- ببین شما الان این فیفا رو که خریدی . باید کدش رو تو یه اکانت ریجن 3 بزنی . واسه اینکار میتونی یه پروفایل دیگه بسازی . اکانت ریجن 3 بسازی و کد رو توش بزنی بعد میری تو پروفایل اصلیه خودت( همونی که اکانتش ریجن یکه) بازی رو اونجا بازی میکنی . فقط کد بازی و خود بازی باید هم ریجن باشن . بازیت هم باید ریجن 3 باشه .
سوال اول رو که محمد جواب داد فقط در تکمیل جواب سوال دوم اینکه اکثر کدهای rg3 روی اکانت rg1 کار میکنه و شما میتونی کد فیفا رو که ریجن 3 هست رو اکانت آمریکا بزنی و احتمال خیلی زیاد کار میکنه.... ولی ریجن 2 دیگه نمیشه
ممنون از جفتتون.
حالا یه سوال اگه من مثلاً یه فیفا هر ریجنی بخرم که کد هاش استفاده شده میتونم آنلاین از طریق Store یا تو خوده بازی کد رو بخرم که فعال بشه و بشه آنلاین زد باهاش؟
ببین دوسته عزیز من قبلا از سرویس شاتل استفاده میکردم و با سرعت 2 مگ بود ولی الان دیگه شاتل نمیده سرویس دو مگ رو برای همین الان بیشتر دوستانم که اهوازی هم هستند همشون رفتنه مبین نت گرفتند و 1 مگ هم هست سرعتش خوبه توی انلاین یکمی اذیت میکنه ولی بهتر از هر چیزی هست حالا میله خودته:dدوستان من نیاز شدید به کمک در انتخاب isp دارم لطفا یه اینترنت خوب بگید با پینگ پایین ما استفاده کنیم