(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ادم نمیدونه به کی باید اعتماد کنه!!دوهفته پیش دوستم بهم گفت : بیا XB 360 خودت رو بفروش PS3 بخر....
حالا از قطعی PSN دارم هپاتیت B می گیرم/پس کجاست اون رفیق چی شد محبت؟؟!!بگم اینجا اسمت رو ابروت بره؟؟

=((

• Like
Reactions: ALit214 and dr.ice
ادم نمیدونه به کی باید اعتماد کنه!!دوهفته پیش دوستم بهم گفت : بیا XB 360 خودت رو بفروش PS3 بخر....
حالا از قطعی PSN دارم هپاتیت B می گیرم/پس کجاست اون رفیق چی شد محبت؟؟!!بگم اینجا اسمت رو ابروت بره؟؟

=((
اتفاقا من هم 2 ماه بیشتر نمیشه که ps3 گرفتم من هم مثله شما هستم خیلی کم تونستم با psn حال کنم !:)

خب ما که احتمالن تا هفته دیگه هم روی psn و نمیبینیم بیاین حدس و گمانه زنی در باب پاداش شکیباییمون بکنیم(هر چند احتمالا به درد نخورن) خب تا اون جا که من یادمه قبل از قطعی این بازی ها قابل دانلود بودن:
1.little big planet
2.modnation recers
3.assassins creed 1,2
4.prince of persia
5.siren
خوب تا این جا دیدید که بازی ها فروش خودشونو کردن و عملا پاداش قابل توجهی نیستند (siren هم بعیده کاملشو بذارن 2 3 پچتر میذارن احتمال زیاد)
احتمال خیلی زیادی هم که وجود داره اینه که بازی های مووی بذارن بلکه ملت موو بخرن.
یه کامنت باحال دیدم حیفم میاد بازگو نکنم گفته بود (سونی آنچارتد 3 و بتل فیلد 3 رو بذار حرفم نباشه):))

بجر اینا باز هم بود فکر کنم!

البته DLC هایی هم بود که برای کار بران پلاس رایگان بود!

بازی پینس اون 3 قسمت قدیمیها! اونها هم بود درسته؟ اینایی که شما گفتی برای ریجن 2 هست

اتفاقا من هم 2 ماه بیشتر نمیشه که ps3 گرفتم من هم مثله شما هستم خیلی کم تونستم با psn حال کنم !:)

MICRO SOFT ما رو ترسوند-اخه گفتن قرار شده دیسک های جدید بدن دیگه راه کپی بسته میشه/اما در کل پشیمون نیستم به هر حال (Its a sony)

راستی اگهpsn تا 1 ماه دیگه هم وصل نشد:-o چیکار میکنید بر و بچ؟اتفاقه دیگه:((
این اتفاق نمیفته ولی فقط راه بیفته دیگه من چیزی غیر این نمیخوام نه plus میخوام نه ........
اصل ماجرا به psn و بازی آنلاین هست بقیش حاشیه هست !

MICRO SOFT ما رو ترسوند-اخه گفتن قرار شده دیسک های جدید بدن دیگه راه کپی بسته میشه/اما در کل پشیمون نیستم به هر حال (Its a sony)

چه جالب داداش منم عین خودت ایکس باکسم رو رد کردم از ترس این دیسک های جدید و اینکه دیگه نشه انلاین زد ولی الان سه هفته است که PS3 خریدم عین سه هفته دارم آفلایم بازی میکنم حتی قسمت نشداکانت psn بسازم واسه همین الان دارم بال بال میزنم:(( واسه اینکه درست شه دیگه ثانیه ای سایت ها رو چک میکنم ولی اشکال نداره تلافیش رو حسابی در میاریم:x

چه جالب داداش منم عین خودت ایکس باکسم رو رد کردم از ترس این دیسک های جدید و اینکه دیگه نشه انلاین زد ولی الان سه هفته است که PS3 خریدم عین سه هفته دارم آفلایم بازی میکنم حتی قسمت نشداکانت psn بسازم واسه همین الان دارم بال بال میزنم:(( واسه اینکه درست شه دیگه ثانیه ای سایت ها رو چک میکنم ولی اشکال نداره تلافیش رو حسابی در میاریم:x
چون تا الان آفلاین بازی کردی و تروفی فقط داری شاید برات با ارزش باشه!

وقتی خاستی اکانت بسازی توی ساخت اکانتت ریجن (کشور) رو درست انتخاب کن! که توی تهیه PSN کارت مشکل نداشته باشی که مجبور بشی دوباره یوزر بسازی و تروفی هات بپره!

چون تا الان آفلاین بازی کردی و تروفی فقط داری شاید برات با ارزش باشه!

وقتی خاستی اکانت بسازی توی ساخت اکانتت ریجن (کشور) رو درست انتخاب کن! که توی تهیه PSN کارت مشکل نداشته باشی که مجبور بشی دوباره یوزر بسازی و تروفی هات بپره!
اتفاقا چند وقت بود اینو می خواستم بپرسم بهترین رجین(کشور)همون UK هستش درسته؟چون دستگاهم و بیشتر بازیهام هم ریجن 2 هستش البته میدونم کارتهاش یه کم گرون تره شما چی پیشنهاد میدید؟

ببین من خودم 5 تا یوزر دارم! هرکدوم از جاهای مختلف!

اکانت اصلیم مال دانمارک هستش! میشه اروپا ریجن2

بعد آمریکا میشه ریجن 1

و هنگ کنگ میشه ریجن 3

و کویت که میشه ریجن ( ولی ستور نداره!!)

و .....................

بهترین بد ترین نداره! یا ریجن 1 باید بری با ریجن 2! دلخواه هم هست اما نکته مهم ـش اینه که اکانت اصلیت رو جوری انتخاب کن که توی ایران براش PSn کارت گیر بیاد! که 3تا گیزنه بیشتر نداری!

کشورهای آمریکا انگستان و آمان بجر آمریکا که ریجن 1 هست 2 کشور دیگه میشن ریجن 2

انتخاب باخودته! در مورد انتخاب کشور آمریکا و انگلستان وارد کردن آدرس و پست کد اجباری هست ـش!

که میشه آدرس و کد پست فیک از نت پیدا کرد و وارد کرد

دیسک اورجینال چه فرقی میکنه خوب همین دیسک اورجینالی که میخواین برای PS3 بخرین برای XBOX میخردین این همه هم عذاب تعویض دستگاه و قطع شدن رو نمی کشیدید..
تازه شاید هیچ وقت XBOX مشکل کپی خور پیدا نمیکرد و شما یک عمر با 2 تومن آنلاین میزدید..

دیسک اورجینال چه فرقی میکنه خوب همین دیسک اورجینالی که میخواین برای PS3 بخرین برای XBOX میخردین این همه هم عذاب تعویض دستگاه و قطع شدن رو نمی کشیدید..
تازه شاید هیچ وقت XBOX مشکل کپی خور پیدا نمیکرد و شما یک عمر با 2 تومن آنلاین میزدید..
خوب شما جایی رو نشون بده بازی XBOX اریجینال داشته باشه بفروشه! در حد 1 یا 2 تا عنوان نه!

مثل PS3 بشه عنوان های زیادی پیدا کرد!

ببین من خودم 5 تا یوزر دارم! هرکدوم از جاهای مختلف!

اکانت اصلیم مال دانمارک هستش! میشه اروپا ریجن2

بعد آمریکا میشه ریجن 1

و هنگ کنگ میشه ریجن 3

و کویت که میشه ریجن ( ولی ستور نداره!!)

و .....................

بهترین بد ترین نداره! یا ریجن 1 باید بری با ریجن 2! دلخواه هم هست اما نکته مهم ـش اینه که اکانت اصلیت رو جوری انتخاب کن که توی ایران براش PSn کارت گیر بیاد! که 3تا گیزنه بیشتر نداری!

کشورهای آمریکا انگستان و آمان بجر آمریکا که ریجن 1 هست 2 کشور دیگه میشن ریجن 2

انتخاب باخودته! در مورد انتخاب کشور آمریکا و انگلستان وارد کردن آدرس و پست کد اجباری هست ـش!

که میشه آدرس و کد پست فیک از نت پیدا کرد و وارد کرد

شما اشتباه من رو تکرار نکنید!!

هم اکانت رو ریجن 1 بسازید هم بازی ریجن 1 بخرید

اگه یه وقتی بخواید DLC بخرید اینجوری به دلار حساب میشه و به صرفه تره!!

(البته در کل قیمتها یکسا ن هستن ولی PSN CARD اکانت اروپا امتیازش (حجمش)

بیشتره یعنی میشه 2 تا DLC باهاش خرید)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or