(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:d
اقایون یه سوال داشتم من اکانت us دارم به خاطر اینکه بازیهام ریجن 2 هستن نمی تونم dlc بگیرم حالا میشه یه uk بسازم dlc رو باهاش بگیرم بعد تو us هم dlc فعال میشه
چرا نمیشه...میشه. شما اگه همه بازیهات ریجن2(UK) هستن و میخوای DLC اون بازیهاتو دانلود کنی باید استوری که ازش DLC میگیری هم ریجن بازیهات باشن. بعد از گرفتن DLC چون اونا روی هارد دستگاهت نصب شدن میتونی با هر اکانت دیگه ای که داری از اون DLCها استفاده کنی. فقط تکرار میکنم ریجن خود بازی با استوری که ازش خرید میکنی و خود DLC واسه دانلود باید یکی باشه. بعدش میتونی با اون بازی روی اکانتای دیگت با DLC دانلود شدت بازی کنی.
چقدر طولانی حرف زدم.#:-s ببخشید:d

• Like
Reactions: dr.ice
یکی از دوستان دستگاهش رو باز کرده! و دوباره سر هم کرده!

دستگاه مشگلی نداره خوب کار میکنه! مشگل اینه که تمامی فایلهیی که از نت دان کرده اجرا نمیشه! باید دوباره دانلود کنه؟ یا نه راه دیگه ای داره؟!

:d
چرا نمیشه...میشه. شما اگه همه بازیهات ریجن2(UK) هستن و میخوای DLC اون بازیهاتو دانلود کنی باید استوری که ازش DLC میگیری هم ریجن بازیهات باشن. بعد از گرفتن DLC چون اونا روی هارد دستگاهت نصب شدن میتونی با هر اکانت دیگه ای که داری از اون DLCها استفاده کنی. فقط تکرار میکنم ریجن خود بازی با استوری که ازش خرید میکنی و خود DLC واسه دانلود باید یکی باشه. بعدش میتونی با اون بازی روی اکانتای دیگت با DLC دانلود شدت بازی کنی.
چقدر طولانی حرف زدم.#:-s ببخشید:d
خیلی ممنون لطف کردین

این دزسته که محتوای فروشگاههای مناطق مختلف فرق میکنه؟
چون تو اینترنت میگن re 1,2,3 تو psn اومده ولی من هر چی گشتم (uk)فقط 1 بودش:-/

آره فرق میکنه!

کلآ آمریکا میشه ریجن 1

اروپا ریچن 2

آسیا ریجن 3 که ریجن 2 آسیا هم دارم!

استرالیا ریجن 4!

اینا هست کل ریجن ها!

محتوا شون هم تا حدودی متفاوت هست!

هم از نظر DLC هم از نظر بازی های کامل!

مثلآ بازی ناروتو ریجن 2 DLC نداره! اما ریجن 1 و 3 DLC داره!

منظور من از ناروتو اینه : naruto ultimate ninja Storm هستش نمونه از این قبیل زیاده!

• Like
Reactions: Emperor visari
آره فرق میکنه!

کلآ آمریکا میشه ریجن 1

اروپا ریچن 2

آسیا ریجن 3 که ریجن 2 آسیا هم دارم!

استرالیا ریجن 4!

اینا هست کل ریجن ها!

محتوا شون هم تا حدودی متفاوت هست!

هم از نظر DLC هم از نظر بازی های کامل!

مثلآ بازی ناروتو ریجن 2 DLC نداره! اما ریجن 1 و 3 DLC داره!

منظور من از ناروتو اینه : naruto ultimate ninja Storm هستش نمونه از این قبیل زیاده!
سلام دوست عزیز! ببخشید من یه دستگاه ps3 دارم که رجن دستگاه 3 هست(کره ی جنوبی) حالا بازی آنچارتد2 رو هم دارم که ریجن بازی 2 هست! حالا میخواستم dlc واسش دانلود کنم و اکانت psn ام ماله کشوره کویته! مشکلی نداره!باید چیکار کنم؟

سلام دوست عزیز! ببخشید من یه دستگاه ps3 دارم که رجن دستگاه 3 هست(کره ی جنوبی) حالا بازی آنچارتد2 رو هم دارم که ریجن بازی 2 هست! حالا میخواستم dlc واسش دانلود کنم و اکانت psn ام ماله کشوره کویته! مشکلی نداره!باید چیکار کنم؟
ریجن دستگاه تاثیر خاصی توی بازی آنلاین و خرید از ستور نداره! بجز کشورهایی که بلکل ستور نداره مثل عمان و عمارات که تازگی ستور بهش ازافه شده!(بعضی جاها ستور نداره)

در واقع شاید بشه گفت هیچ تناثیری نداره! بیشتر برای گارانتی و این جور چیزا اهمیت داره!

حتی محدودیتی هم برات ایجاد نمیکنه توی ساخت اکانت! که از کدوم ریجن باشه! همه دستگاه ها از زبان انگلیسی پشتیبانی میکنن. از PSN هم پشتیبانی میکنن به یم اندازه!

فقط PSn محتواش متفاوت هست!

آخرین ویرایش:
این یعنی همون یکی بودن ریجن دیسک و یکی بودن DLC ـیی که از ستور دانلود شده!

یعنی بازی ریجن 2 حتمآ باید از اروپا براش DLC دانلود شده باشه!

بازی ریجن 1 از ستور آمریکا!

حتی اگر redme Code دارین باید از ستور همون ریجن زده بشه تا فایل دانلود بشه!

سادس!

درست توضیح بده متوجه نشدم دقیق چی میگی!

اگر منظورت اینه که مثلآ دستگاه ریجن 2 هست بصورت اتومات از ستور اروپا فایل دریافت میکنه خیری!!

ریجن ستور رو شما تایین میکنی وقتی میخای یوزر بسازی ازت کشور میپرسه!!

کشور هایی که توی آمریکا هست اگر انتخاب کنی میشی ریجن 1 و به ستور ریجن 1 دست رسی داری!

اگر کشورهای اروپا رو انتخاب کنی که بهترینش انگلستان UK هستش انتخاب کنی میشی ریجن 2!

اگر کشور های آسیا بجر چند کشور که جزو ریجن 2 حساب میشه انتخاب کنی ریجن یوزرت توی PSN میشه ریجن 3!

مثلآ امارات توی آسیا هست! اما توی ستور ریجن 2 حساب میشه!

جواب گرفتی؟

اگه کنسول ریجین 2 باشه و اکانت uk باشه خودش اتو از استور اروپا خرید میکنه نه ؟
بله ولی کلا بصورت زیره :
موقه ای که میخواید تو PSN عضو شید کشوری که انتخاب میکنید مشخص کننده Region هست.
شما ممکنه کنسولتون ریجن 1 باشه اکانتتون مال JP باشه .فرقی نمیکنه !!
فقط یسری محتوا شون با هم تفاوت دارن که چند یه چند تا پست قبل رو بخونی متوجه میشی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or