(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوش به حالتون! من که بازیی ندارم که تروفی SP مونده باشه براش! :d فعلا بی خیال بازی کردن شدم! البته بهتر شد که ترکید :d میشینم درس میخونم به جاش :d

سونی به یوزرهای PS3 و همچنین PSP دو بازی رایگان به عنوان هدیه میدهد !

طبق توضیحات Nick Caplin در European PlayStation Blog :

" ما به یوزرهای ps3 این فرصت را میدهیم تا از 5 بازی در یک لیست 2 بازی را به عنوان هدیه دریافت کنند.همچنین این پیشنهاد به یوزرهای psp با لیستی با 4 بازی و 2 بازی مجانی داده میشود.
ما بزودی به طور دقیق اعلام میکنیم چه بازی هایی در لیست می باشند "

http://www.eurogamer.net/articles/20...two-free-games

گویا یه حمله سومی هم در راه هستش
البته نمیدونم اون سایت که من این مطلب رو دربارش خوندم چقدر معتبر هستش ولی به هر حال گفته بود حمله سوم هم توسط کلاه سیاه ها انجام میشه که بچه هایی که سر رشته دارن در مورد هک می دونن کلاه سیاه ها خراب کار هستن
امیدوارم بخیر بگذره ما که مردیم از بی آنلاینی

سونی گفته : یک هفته بیشتر طول میکشه..

دوستان حالا حالا ها منتظر نباشید:

آخرین خبر:

سونی گفته : یک هفته بیشتر طول خواهد کشید..

ما انتظار می رود که خدمات آنلاین در عرض یک هفته. ما قرار بود غافل از حد ازحملهبه سرور های سونی آنلاین سرگرمی،....

http://blog.eu.playstation.com/2011/05/07/service-restoration-update/

ترجمه: گوگل

همانطور که می دانید، ما شروع روند احیای خدمات از طریق آزمایش های داخلی از سیستم جدید است. ما هنوز در تلاش برای تایید امنیت زیرساخت های شبکه و همچنین کار کردن با انواع اشخاص در خارج با آنها از امنیت سیستم تایید. شناسایی سیستم های امنیتی امری حیاتی است برای روند بازسازی. چک های اضافی در سیستم جامع و تست هنوز هم مورد نیاز است ، و ما باید این روند قبل از آوردن آنلاین سیستم های کامل است.

همانطور که شما شنیده اید ما می گویند، بیشترین اولویت ما امنیت شبکه و حصول اطمینان از داده های شما امن است. ما خدمات برگرداند تا زمانی که ما می توانیم قدرت سیستم در این جهات آزمایش.

هنگامی که ما برگزار می شود کنفرانس خبری در ژاپن در هفته گذشته ، بر اساس آنچه ما می دانستیم، ما انتظار می رود که خدمات آنلاین در عرض یک هفته. ما قرار بود غافل از حد ازحملهبه سرور های سونی آنلاین سرگرمی، و ما در حال بدست گرفتن این فرصت را برای انجامآزمایش بیشتر از سیستم فوق العاده پیچیده است. ما می دانیم بسیاری از شما مایل به بازیو بازی آنلاین ، چت با دوستان خود و لذت بردن از تمام این سرویسها و خدمات شبکه پلی استیشن Qriocity برای ارائه، و به من اعتماد کن وقتی می گویم ما می کنیم همه چیز را ما می توانیم آن را به اتفاق می افتد. ما شما را با بروز رسانی اطلاعات بیشتر در اسرع وقت ماآن را داشته باشد. ما برای تاخیر و دردسر از قطع شبکه این عذرخواهی می کنیم.

As you may know, we’ve begun the process of restoring the service through internal testing of the new system. We’re still working to confirm the security of the network infrastructure, as well as working with a variety of outside entities to confirm with them of the security of the system. Verifying the system security is vital for the process of restoration. Additional comprehensive system checks and testing are still required, and we must complete that process before bringing the systems online.

As you’ve heard us say, our utmost priorities are the security of the network and ensuring your data is safe. We won’t restore the services until we can test the system’s strength in these respects.

When we held the press conference in Japan last week, based on what we knew, we expected to have the services online within a week. We were unaware of the extent of the attack on Sony Online Entertainment servers, and we are taking this opportunity to conduct further testing of the incredibly complex system. We know many of you are wanting to play games online, chat with your friends and enjoy all of the services PlayStation Network and Qriocity services have to offer, and trust me when I say we’re doing everything we can to make it happen. We will update you with more information as soon as we have it. We apologize for the delay and inconvenience of this network outage.

• Like
Reactions: dr.ice
دوستان حالا حالا ها منتظر نباشید:

When we held the press conference in Japan last week, based on what we knew, we expected to have the services online within a week. We were unaware of the extent of the attack on Sony Online Entertainment servers, and we are taking this opportunity to conduct further testing of the incredibly complex system. We know many of you are wanting to play games online, chat with your friends and enjoy all of the services PlayStation Network and Qriocity services have to offer, and trust me when I say we’re doing everything we can to make it happen. We will update you with more information as soon as we have it. We apologize for the delay and inconvenience of this network outag
اینجا ننوشته یه هفته دیگه طول میکشه ، گوگل ترنسلتور اشتباه برات ترجمه کرده

نوشته که ما تو کنفرانس هفته پیشمون تو ژاپن انتظار داشتیم تا یه هفته سرورا درست بشن که نشدن ! حرفی از یه هفته دیگه نزده

جریان این بازی های رایگانم هرکی خبر لیستشو گیر آورد از یه منبع معتبر با ذکر منبع بگه
مرسی

نوشته که ما تو کنفرانس هفته پیشمون تو ژاپن انتظار داشتیم تا یه هفته سرورا درست بشن که نشدن ! حرفی از یه هفته دیگه نزده

جریان این بازی های رایگانم هرکی خبر لیستشو گیر آورد از یه منبع معتبر با ذکر منبع بگه
مرسی
اگر اینطوذ باشه که خیلی خوبه !

مرسی
وای داداش دمت گرم! داشتم میمردم گفتم اگه یه هفته ی دیگه هم نیاد برم لایو رو وصل کنم!
آخیش بخیر گذشت!:x

مرسی

دقیقا همینطوره،همین کار ها رو میکنین حاشیه درست میشه بعد میاین مینویسین چزا 5 می وصل نشد،توروخدا اگه یکی انگلیسیش ضعیفه ترجمه نکنه،گوگو خیلی داقون ترجمه میکنه،منم دارم میمیرم از بس تو کف آنلاین بازی کردنم، TOP SPIN 4 :(:(:(:(:(:(:(:(
سونی اصلا زمانی مشخص نکرده فقط میگه تا ما از امنیت این سری اطمینان حاصل نکنیم وصل نمیکنیم
اینم بدونیم که کسی که بیشترین ضرر رو داره این وسط میبره،خود سونیه و اونا دوست دارن که همین الان وصل شه..

اقایون یه سوال داشتم من اکانت us دارم به خاطر اینکه بازیهام ریجن 2 هستن نمی تونم dlc بگیرم حالا میشه یه uk بسازم dlc رو باهاش بگیرم بعد تو us هم dlc فعال میشه چون تمام سیوهام وتروفی تو اکانت us

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or