(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حذف شد :d................

یه سوال دیگه ام دارم حالا که شما آقایون اینجایید .
من نمیتونم برم آنلاین uncharted 2 به خاطر اونم 2 تا از تروفیام مونده . مشکل چیه ؟

البته یه ماه پیش ها :d

آخرین ویرایش:
اون دیگه مشگل از خود PSn بود توی ایران بیشتر از 2 ماهه هیچ کسی نتونسته آنچارتد 2 آنلاین بازی کنه!

تا قبل از ایم بعضی از کشور ها همچین مشگلی داشتن! که مشکل برای اونها بر طرف شد!

اما ایران قبل از خاموشی PSN هم مشکل بر طرف نشده بود!

زور نزن ایراد از شما نیست! بقول معروف!

لطفآ دست به گیرنده خود نزنید! مشکل از فرستنده هستش!

درود
دوستان یه سوال بعد از وصل شدن PSN , اون Account هایی هم که Ban شدن ، به نظرتون امکان داره بشه باهاشون دوباره sign-in کرد ؟

نه آقا امیر چه ربطی داره :d
شما اون اکانتت دیگه رفت و به ملکوت الله پیوست

هیچ اتفاق خاصی بعد بازگشت پی اس ان نمیوفته ، فکر کنید اینترنتتون قطع بوده دوباره وصل شده چیزی اضافه نمیشه که

خب ما که احتمالن تا هفته دیگه هم روی psn و نمیبینیم بیاین حدس و گمانه زنی در باب پاداش شکیباییمون بکنیم(هر چند احتمالا به درد نخورن) خب تا اون جا که من یادمه قبل از قطعی این بازی ها قابل دانلود بودن:
1.little big planet
2.modnation recers
3.assassins creed 1,2
4.prince of persia
5.siren
خوب تا این جا دیدید که بازی ها فروش خودشونو کردن و عملا پاداش قابل توجهی نیستند (siren هم بعیده کاملشو بذارن 2 3 پچتر میذارن احتمال زیاد)
احتمال خیلی زیادی هم که وجود داره اینه که بازی های مووی بذارن بلکه ملت موو بخرن.
یه کامنت باحال دیدم حیفم میاد بازگو نکنم گفته بود (سونی آنچارتد 3 و بتل فیلد 3 رو بذار حرفم نباشه):))

ادم نمیدونه به کی باید اعتماد کنه!!دوهفته پیش دوستم بهم گفت : بیا XB 360 خودت رو بفروش PS3 بخر....
حالا از قطعی PSN دارم هپاتیت B می گیرم/پس کجاست اون رفیق چی شد محبت؟؟!!بگم اینجا اسمت رو ابروت بره؟؟

=((

• Like
Reactions: ALit214 and dr.ice

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or