(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همچنان سونی نه حرفی میزنه نه کاری میکنه تازه بد قولی هم کرده و خواهد کرد اینطور ادامه پیدا کنه ps3 رو باس جم کنم Wii رو وصل کنم دیگه داره حالم بهم میخوره..!!

صیر کن داداش . منم فعلا donky kong میزنم ولی منتظر psn ام و بازی آنلاین .
یه سوالم داشتم سرورای mag مشکل نداره . آخه من بازیشو گرفتم ؟

میگم علی جان این mp3 ها چین از کجا پیداشون کردی ?

آخرین ویرایش:
یه سوالم داشتم سرورای mag مشکل نداره . آخه من بازیشو گرفتم
نه هیچ مشکلی نداره راحت و بدون لگ با 256 نفر بازیکن میتونی بازی کنی البته بهتره که ورژن بازی شما 2 باشه !

دوستان با توجه به خبر های VG27 و چرخی که تو اینترنت زدم , متاسفانه باید بگم بیخودی دلتون رو صابون نزنید که فعلا خبری نیست , فکر کنم در بهترین حالت اواسط خرداد وصل شه .

من بد تو کفم این Mortal رو آنلاین بازی کنم! بد بختی تا ما PS3 خریدیم PSN هک شد...
متاسفانه آنلاین کامبت مشکل داره،وصل هم بشه خبری نیس ! بیخود دلتو صابون نزن !:d
چه اطلاعاتی دقیقا دکی جون?

Sent from my iphone using Tapatalk

با توجه به اطلاعاتی که اینجا هست و با توجه به نوشته زیر آرم PSN میشه همچین استنباطی کرد که حالا حالا ها وصل نمیشه و اقلا یه 10 روزی اینا کار داره
http://www.gamespot.com/news/631248...ct=convert&om_clk=topstory&tag=topstory;title
متاسفانه امتحان ها هم نزدیکه و مسکه اون موقع که بخواد وصل شه همون موقع هم باید کنسول رو جمع کنم !!!! اونوقت من میمونم و تو کف یه دست Top Spin4 آنلاین زدن :(

دوستان تا خبری رو خود سایت ps تایید نکرده باور نکنید نمونش همون خبری بود که یکی از سایت ها گذاشته بود که 4 می psn وصل میشه...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من بد تو کفم این Mortal رو آنلاین بازی کنم! بد بختی تا ما PS3 خریدیم PSN هک شد...
اصلا فکر بازی کردن مورتال آنلاین نباشید چون خارجیها با شما بازی نخواهند کرد چون پینگ ایران برای یک بازی fighing بد هست و اگر شما لگ داشته باشید حریف شما هم شدیدا لگ میشه برای همین فقط میتونید با ایرانیها بازی کنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or