نه اتفاقا.من 4شنبه شب خریدمش،5شنبه PSN مرحوم شد.تو همون یه شب 10 دست بازی کردم لگ نداشت،طرف مقابل هم بعد از هر دست بدون استثنا درخواست تجدید بازیرو میداد.یکیشونم حتی به لیستم اضافه شد هیچ حرفی از لگ نزد.اگه وارد بازی شه مثل بقیه ی بازیا بدون مشکل میشه بازی کرد.اصلا فکر بازی کردن مورتال آنلاین نباشید چون خارجیها با شما بازی نخواهند کرد چون پینگ ایران برای یک بازی fighing بد هست و اگر شما لگ داشته باشید حریف شما هم شدیدا لگ میشه برای همین فقط میتونید با ایرانیها بازی کنید !
اگر اینطور که باشه عالیه !نه اتفاقا.من 4شنبه شب خریدمش،5شنبه PSN مرحوم شد.تو همون یه شب 10 دست بازی کردم لگ نداشت،طرف مقابل هم بعد از هر دست بدون استثنا درخواست تجدید بازیرو میداد.یکیشونم حتی به لیستم اضافه شد هیچ حرفی از لگ نزد.اگه وارد بازی شه مثل بقیه ی بازیا بدون مشکل میشه بازی کرد.
نه اتفاقا.من 4شنبه شب خریدمش،5شنبه PSN مرحوم شد.تو همون یه شب 10 دست بازی کردم لگ نداشت،طرف مقابل هم بعد از هر دست بدون استثنا درخواست تجدید بازیرو میداد.یکیشونم حتی به لیستم اضافه شد هیچ حرفی از لگ نزد.اگه وارد بازی شه مثل بقیه ی بازیا بدون مشکل میشه بازی کرد.
این کارشون دقیقا منو یاد خودمون یعنی ایرانیها نداخت که هیچ وقت جواب درست و حسابی نمیدیم فقط طرف رو در انتظار میزاریم !به سلامتی مثل اینکه قراره تا آخر می وصل نشه.به گفته ی Gamespot یوشیدا اینو گفته.من که اطلاعاتی درباره ی امنیت و این حرفا ندارم،ولی خیلی از این که سونی این همه بازیم داد ناراحتم؛اول گفت 1 یا 2 روز قطع میمونه،بعد از یه هفته گفت تو یه هفته درستش میکنن،از بعد از اون یه هفته که Updateهای بلاگشون شده این که به ما اطمینان داشته باشین که داریم کار میکنیم.خداوکیلی این رفتار با کاربرا درست نیست.
نه اتفاقا.من 4شنبه شب خریدمش،5شنبه PSN مرحوم شد.تو همون یه شب 10 دست بازی کردم لگ نداشت،طرف مقابل هم بعد از هر دست بدون استثنا درخواست تجدید بازیرو میداد.یکیشونم حتی به لیستم اضافه شد هیچ حرفی از لگ نزد.اگه وارد بازی شه مثل بقیه ی بازیا بدون مشکل میشه بازی کرد.
دوستان پشت سونی رو خالی نکنید....
مطمئن باشید با این اوضاع سونی برای برگردوندن کاربراش دست به هر کاری می زه. هدایای زیادی در راه است... :d
ولی خودمم واقعا با این کار سونی خیلی خورد تو ذوقم....

چقدر تو خوش شانسی.برو بفروشش شاید درست شه :d .حالا واسه چی PS3 خریدی؟شما که به لایو دسترسی داری.hala shoma bazi kardi man 5shanbe ke ps3 gereftam psn terekid.
اگه با این کار برمیگرده میفروشم.چقدر تو خوش شانسی.برو بفروشش شاید درست شه :d .حالا واسه چی PS3 خریدی؟شما که به لایو دسترسی داری.