(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اصلا فکر بازی کردن مورتال آنلاین نباشید چون خارجیها با شما بازی نخواهند کرد چون پینگ ایران برای یک بازی fighing بد هست و اگر شما لگ داشته باشید حریف شما هم شدیدا لگ میشه برای همین فقط میتونید با ایرانیها بازی کنید !
نه اتفاقا.من 4شنبه شب خریدمش،5شنبه PSN مرحوم شد.تو همون یه شب 10 دست بازی کردم لگ نداشت،طرف مقابل هم بعد از هر دست بدون استثنا درخواست تجدید بازیرو میداد.یکیشونم حتی به لیستم اضافه شد هیچ حرفی از لگ نزد.اگه وارد بازی شه مثل بقیه ی بازیا بدون مشکل میشه بازی کرد.

نه اتفاقا.من 4شنبه شب خریدمش،5شنبه PSN مرحوم شد.تو همون یه شب 10 دست بازی کردم لگ نداشت،طرف مقابل هم بعد از هر دست بدون استثنا درخواست تجدید بازیرو میداد.یکیشونم حتی به لیستم اضافه شد هیچ حرفی از لگ نزد.اگه وارد بازی شه مثل بقیه ی بازیا بدون مشکل میشه بازی کرد.
اگر اینطور که باشه عالیه !
حالا هر موقع psn راه افتاد دوستان در مورد مورتال و مشکل اینکه میشه بازی کرد یا نه بهم بگن تا اگر ببینم میشه من هم بزنم بخرمش برای آنلاین:d

Mortal Kombat جدید رو نمیدونم ولی MK VS DC برای ایران آنلاین بازی کردنش کاملا غیر ممکن بود.من حتی 1 راند هم نتونستم بازی کنم همون 1 یا 2 ثانیه ی اول میپرید بیرون.حتی دوستم هم که اینترنت 2 مگ داشت به خاطر پینگش نتونست مثل من 1 راند هم بازی کنه.

پس اینجور که معلومه حالا حالا ها وصل نمیشه..!!البته این واسه سونی درس شد که دیگه با هکر جماعت در نیفته که اینطوری از زندگی ساقطش کنن..!!درس خوبی بود..!!

به سلامتی مثل اینکه قراره تا آخر می وصل نشه.به گفته ی Gamespot یوشیدا اینو گفته.من که اطلاعاتی درباره ی امنیت و این حرفا ندارم،ولی خیلی از این که سونی این همه بازیم داد ناراحتم؛اول گفت 1 یا 2 روز قطع میمونه،بعد از یه هفته گفت تو یه هفته درستش میکنن،از بعد از اون یه هفته که Updateهای بلاگشون شده این که به ما اطمینان داشته باشین که داریم کار میکنیم.خداوکیلی این رفتار با کاربرا درست نیست.

به سلامتی مثل اینکه قراره تا آخر می وصل نشه.به گفته ی Gamespot یوشیدا اینو گفته.من که اطلاعاتی درباره ی امنیت و این حرفا ندارم،ولی خیلی از این که سونی این همه بازیم داد ناراحتم؛اول گفت 1 یا 2 روز قطع میمونه،بعد از یه هفته گفت تو یه هفته درستش میکنن،از بعد از اون یه هفته که Updateهای بلاگشون شده این که به ما اطمینان داشته باشین که داریم کار میکنیم.خداوکیلی این رفتار با کاربرا درست نیست.
این کارشون دقیقا منو یاد خودمون یعنی ایرانیها نداخت که هیچ وقت جواب درست و حسابی نمیدیم فقط طرف رو در انتظار میزاریم !

کاش لااقل سونی که میدونست راه اندازی PSN اینقدر طول میکشه خیلی راحت بعد از هفته اول به همه میگفت که احتمال داره 1.5 ماه سیستم راه اندازی نشه اینطوری ما تکلیفمون مشخص میشد که منتظر باشیم یا نه . اون چیزی که از اول تو این قضیه هک من رو بیشتر ناراحت کرد این بود که سونی از اول با مشتری هاش رو راست نبود و از اول حقیقت رو نگفت و البته اطلاع رسانی نه چندان خوبش هم مزید بر علت شد.

دوستان پشت سونی رو خالی نکنید....
مطمئن باشید با این اوضاع سونی برای برگردوندن کاربراش دست به هر کاری می زه. هدایای زیادی در راه است... :d
ولی خودمم واقعا با این کار سونی خیلی خورد تو ذوقم....

حالا شما که بازی کردی ما تا گرفتیم psn ترکید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or