enayati11_ballack1
کاربر سایت
آخرین پست بلاگ اروپاشون واسه 7هفتم می هستش.اینا که هر روز یه چیزی دارن تو بلاگ می نویسن کجا جواب نمی دن ؟!
آخرین پست بلاگ اروپاشون واسه 7هفتم می هستش.اینا که هر روز یه چیزی دارن تو بلاگ می نویسن کجا جواب نمی دن ؟!
ای کاش یه 3 -2 تا سایت میرفتی یه 2 -3 تا از این خالی بندی هاشون رو میخوندی متوجه میشدی چی می خوام بگم.اینا که هر روز یه چیزی دارن تو بلاگ می نویسن کجا جواب نمی دن ؟!
بله متوجه شدم
دیگر اگه خبری در تویتر یا جای دیگه بود اطلاع نمیدیم...
فقط این رو بدونید حدود 3000نفر حرف های این مدیر سونی رو دنبال میکنند.
گرچه در همون بلاگ هم نوشته به توییتر ما مراجعه کنید
دوستانی که حرف از بلاگ میزنن . معلومه اونجا هم نخوندند
ویرایش:
سونی یکبار اومد تاریخ داد در بلاگ(البته به نحوی که گفت تا هفته دیگه درست میشه) و این عمل میسر نشد
فعلا فقط هدیه و تشکر از طریق بلاگ خودشون انجام میدین
در ضمن اینم اعلام کنم دوست گرامی: Dave antiH
این مطالب رو از همون مدیر بلاگ سونی ریتویت کرده :::
https://twitter.com/#!/RabidWalker
شما میتونید ایشون رو در اینجا هم ببینید:
سند:
http://www2.bazinama.com/img/files/ngt3qv8gdtxfra5qw77k.jpg
من گفتم اطلاع نده برادر من؟به قول خود حضرت عالی 3000 نفر دارن خرف های این مدیر سونی رو از twitter دنبال میکنن،چند نفر دارن اخبار PSN رو دنبال میکنن؟من نظرم اینه که خبرا تو یه منبع ثابت باشه،نه اینکه یه روز خبر از ایرلند بیاد یه روز از آلمان یه روز از ایتالیا.واقعا این که PSN آخر می برمیگرده اینقدر مهم نیست که تو بلاگ اطلاع رسانیشون اعلام شه؟در مورد قول دادنای سونی هم که اولین بار همون 5شنبه که قطع شد گفت 1 یا 2 روزه بر میگرده.اگه سونی اینقدر این خلق ا... رو بازی نمیداد مطمعنا اینقدر من و امثال من عصبی نمیشدیم که به هر چی به سونی ربط داشته باشه بدبین شیم.

راستی از اون مردک جلف،جک ترتون خبری نیست؟خدا کنه فهمیده باشه لباس سامبا پوشیدن شرف داره به این مدت مدید قطع بودن شبکه.در مورد این پا گذاشتن رو دم هکرا که انگار سعدی این روزارو میدیده:مطمئن باشید همین الان سونی به جای حل مشکل داره متن سخنرانی e3 و تیکه هایی که قراره به microsoft بندازه رو حاضر میکنه ببین کی گفتم.![]()
ای کاش یه 3 -2 تا سایت میرفتی یه 2 -3 تا از این خالی بندی هاشون رو میخوندی متوجه میشدی چی می خوام بگم.
همون که روز اولی psn قطع شد و گفتن 24 تا 48 کامل قطع میشه بعد وصل میشه که نشد هیچی دیگه جواب هم ندادن و نمی دن..! حالا شده 31 may.اول گفتن کار هکرها نیست بعد معلوم شد کار همون هکرهاست..!گفتن مشکل امنیتی کارتهای اعتباری بوده که معلوم شد دروغه کارشون به دادگاهای آمریکا هم کشید که بایستی جوابگو باشن نسبت به حقوق مشتریان بعد از این اتفاقات که تو همین سایت اخبارش رو همه خوندن و میدونن چی شد و breach Timeline psn تو سایت IGN گذاشته شد .بازم بگم.؟؟نیازی نیست من link بزارم تو قسمت بازگشت psn بری قشننننننگ متوجه میشی ملت رو گزاشتن سر کار..!دقیقا کدوم خالی بندی ها ؟ میشه لینک سایت رو بذاری .
همون که روز اولی psn قطع شد و گفتن 24 تا 48 کامل قطع میشه بعد وصل میشه که نشد هیچی دیگه جواب هم ندادن و نمی دن..! حالا شده 31 may.اول گفتن کار هکرها نیست بعد معلوم شد کار همون هکرهاست..!گفتن مشکل امنیتی کارتهای اعتباری بوده که معلوم شد دروغه کارشون به دادگاهای آمریکا هم کشید که بایستی جوابگو باشن نسبت به حقوق مشتریان بعد از این اتفاقات که تو همین سایت اخبارش رو همه خوندن و میدونن چی شد و breach Timeline psn تو سایت IGN گذاشته شد .بازم بگم.؟؟نیازی نیست من link بزارم تو قسمت بازگشت psn بری قشننننننگ متوجه میشی ملت رو گزاشتن سر کار..!
http://ps3.ign.com/articles/116/1166503p1.html
راست میگن این که یک حرف رو بزنن و چند بار نقضش کنن و تغییرش بدن از اعتبارش پیش طرفداراش کم میکنه اگر همون روز اول میگفتن 31 may بهتر بود حتی اگر نمیتونستن جواب قطعی بدن بهتر بود هیچی نگن تا اینکه بگن و عمل نکنن !همون که روز اولی psn قطع شد و گفتن 24 تا 48 کامل قطع میشه بعد وصل میشه که نشد هیچی دیگه جواب هم ندادن و نمی دن..! حالا شده 31 may.اول گفتن کار هکرها نیست بعد معلوم شد کار همون هکرهاست..!گفتن مشکل امنیتی کارتهای اعتباری بوده که معلوم شد دروغه کارشون به دادگاهای آمریکا هم کشید که بایستی جوابگو باشن نسبت به حقوق مشتریان بعد از این اتفاقات که تو همین سایت اخبارش رو همه خوندن و میدونن چی شد و breach Timeline psn تو سایت IGN گذاشته شد .بازم بگم.؟؟نیازی نیست من link بزارم تو قسمت بازگشت psn بری قشننننننگ متوجه میشی ملت رو گزاشتن سر کار..!
http://ps3.ign.com/articles/116/1166503p1.html

31 May رسما از سوی سونی رد شده و گفتن ما هیچ dead line ای هنوز تعیین نکردیم... یه خرده به روز خبر رسانی کنید lol
یه سری شایعه هست که توی 3 یا 4 روز آینده قیمت Matchmaking شبکه فعال میشه و میشه آنلاین کرد...هنوز هم هیچ تاریخی رسما واسه به کار افتادن کامل تمام سرویس های شبکه اعلام نشده....معتبر ترین منبع هم فقط وبلاگ خود سونی و صفحه رسمی فیسبوک اش هست نه اکانت تویتر فلانی![]()
بله ساخته پرداخته ی ذهن من هست من قوه ی منطقم اصلا کار نمیکنه شما و امثال شما همه راست میگید.!!دیگه هکر رو من از جاییم در نیاوردم که...!!!