(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله متوجه شدم
دیگر اگه خبری در تویتر یا جای دیگه بود اطلاع نمیدیم...
فقط این رو بدونید حدود 3000نفر حرف های این مدیر سونی رو دنبال میکنند.
گرچه در همون بلاگ هم نوشته به توییتر ما مراجعه کنید
دوستانی که حرف از بلاگ میزنن . معلومه اونجا هم نخوندند

ویرایش:
سونی یکبار اومد تاریخ داد در بلاگ(البته به نحوی که گفت تا هفته دیگه درست میشه) و این عمل میسر نشد
فعلا فقط هدیه و تشکر از طریق بلاگ خودشون انجام میدین

در ضمن اینم اعلام کنم دوست گرامی: Dave antiH
این مطالب رو از همون مدیر بلاگ سونی ریتویت کرده :::
https://twitter.com/#!/RabidWalker
شما میتونید ایشون رو در اینجا هم ببینید:
سند:
http://www2.bazinama.com/img/files/ngt3qv8gdtxfra5qw77k.jpg

اقا حرف من اینه که مگه نمیگی مدیر بلاگ سونی این حرف رو زده؟؟؟
خب بیاد همون حرف رو تو بلاگ بذاره تا تمام دنیا ببینن مگه چند نفر اسم یارو رو می دونن برن twiittter اش رو پیدا کنن ببینن چی می خواد بگه

من گفتم اطلاع نده برادر من؟به قول خود حضرت عالی 3000 نفر دارن خرف های این مدیر سونی رو از twitter دنبال میکنن،چند نفر دارن اخبار PSN رو دنبال میکنن؟من نظرم اینه که خبرا تو یه منبع ثابت باشه،نه اینکه یه روز خبر از ایرلند بیاد یه روز از آلمان یه روز از ایتالیا.واقعا این که PSN آخر می برمیگرده اینقدر مهم نیست که تو بلاگ اطلاع رسانیشون اعلام شه؟در مورد قول دادنای سونی هم که اولین بار همون 5شنبه که قطع شد گفت 1 یا 2 روزه بر میگرده.اگه سونی اینقدر این خلق ا... رو بازی نمیداد مطمعنا اینقدر من و امثال من عصبی نمیشدیم که به هر چی به سونی ربط داشته باشه بدبین شیم.

درتایید و ادامه ی حرف آقای enayati هم بگم سونی از همون روز اول ما رو بازی داد و با ما رو راست نبود.اگه از اول امنیت psn درست بود و به تهدید annonnymos توجه می کردن این همه مشکل به وجود نمیومد و این همه ضرر سونی نمیداد.

مطمئن باشید همین الان سونی به جای حل مشکل داره متن سخنرانی e3 و تیکه هایی که قراره به microsoft بندازه رو حاضر میکنه ببین کی گفتم.;)

• Like
Reactions: .:Melkor:.
مطمئن باشید همین الان سونی به جای حل مشکل داره متن سخنرانی e3 و تیکه هایی که قراره به microsoft بندازه رو حاضر میکنه ببین کی گفتم.;)
راستی از اون مردک جلف،جک ترتون خبری نیست؟خدا کنه فهمیده باشه لباس سامبا پوشیدن شرف داره به این مدت مدید قطع بودن شبکه.در مورد این پا گذاشتن رو دم هکرا که انگار سعدی این روزارو میدیده:

ندانستى كه بينى بند بر پاى/چو در گوشت نيامد پند مردم؟/دگر ره چون ندارى طاقت نيش/مكن انگشت در سوراخ كژدم

خدا وکیلی انگار روی شعر با سونی بوده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Melkor:.
اگه اینا بخوان هر روز یه خبر بدن اونم نشه خوب اعتبارشون میره زیر سوال که تا حالا 2بار اینجوری شده یه نکته ای دیگه ام هست که اگه سرورا باز بشن اگه 1بار دیگه این اتفاق بیفته دیگه کلا پروندشون بسته میشه

دقیقا کدوم خالی بندی ها ؟ میشه لینک سایت رو بذاری .
همون که روز اولی psn قطع شد و گفتن 24 تا 48 کامل قطع میشه بعد وصل میشه که نشد هیچی دیگه جواب هم ندادن و نمی دن..! حالا شده 31 may.اول گفتن کار هکرها نیست بعد معلوم شد کار همون هکرهاست..!گفتن مشکل امنیتی کارتهای اعتباری بوده که معلوم شد دروغه کارشون به دادگاهای آمریکا هم کشید که بایستی جوابگو باشن نسبت به حقوق مشتریان بعد از این اتفاقات که تو همین سایت اخبارش رو همه خوندن و میدونن چی شد و breach Timeline psn تو سایت IGN گذاشته شد .بازم بگم.؟؟نیازی نیست من link بزارم تو قسمت بازگشت psn بری قشننننننگ متوجه میشی ملت رو گزاشتن سر کار..!

http://ps3.ign.com/articles/116/1166503p1.html

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Only PS3
همون که روز اولی psn قطع شد و گفتن 24 تا 48 کامل قطع میشه بعد وصل میشه که نشد هیچی دیگه جواب هم ندادن و نمی دن..! حالا شده 31 may.اول گفتن کار هکرها نیست بعد معلوم شد کار همون هکرهاست..!گفتن مشکل امنیتی کارتهای اعتباری بوده که معلوم شد دروغه کارشون به دادگاهای آمریکا هم کشید که بایستی جوابگو باشن نسبت به حقوق مشتریان بعد از این اتفاقات که تو همین سایت اخبارش رو همه خوندن و میدونن چی شد و breach Timeline psn تو سایت IGN گذاشته شد .بازم بگم.؟؟نیازی نیست من link بزارم تو قسمت بازگشت psn بری قشننننننگ متوجه میشی ملت رو گزاشتن سر کار..!

شما توقع داری مدیر سونی بیاد جواب شما رو شخصا بده .
این دو تا جمله ای که قرمز کردم ساخته و پرداخته ی ذهنتون هست ؟
دوست عزیز , اینکه شما دسترسی نداری به اخبار , یا میری اخبار فیک رو نگاه می کنی مشکل سونی نیست , من از سونی طرفداری نمی کنم و ضعف امنیتی که داشت رو قبول دارم اما هیچوقت تو این مدت قطعی این اتفاق ها نیفتاد ...
شما اخبار کنگره ای که برپا شد رو به راحتی می تونید دنبال کنید .

آخرین ویرایش:

راست میگن این که یک حرف رو بزنن و چند بار نقضش کنن و تغییرش بدن از اعتبارش پیش طرفداراش کم میکنه اگر همون روز اول میگفتن 31 may بهتر بود حتی اگر نمیتونستن جواب قطعی بدن بهتر بود هیچی نگن تا اینکه بگن و عمل نکنن !

31 May رسما از سوی سونی رد شده و گفتن ما هیچ dead line ای هنوز تعیین نکردیم... یه خرده به روز خبر رسانی کنید lol

یه سری شایعه هست که توی 3 یا 4 روز آینده قسمت Matchmaking شبکه فعال میشه و میشه آنلاین بازی کرد...هنوز هم هیچ تاریخی رسما واسه به کار افتادن کامل تمام سرویس های شبکه اعلام نشده....معتبر ترین منبع هم فقط وبلاگ خود سونی و صفحه رسمی فیسبوک اش هست نه اکانت تویتر فلانی :))

آخرین ویرایش:
31 May رسما از سوی سونی رد شده و گفتن ما هیچ dead line ای هنوز تعیین نکردیم... یه خرده به روز خبر رسانی کنید lol

یه سری شایعه هست که توی 3 یا 4 روز آینده قیمت Matchmaking شبکه فعال میشه و میشه آنلاین کرد...هنوز هم هیچ تاریخی رسما واسه به کار افتادن کامل تمام سرویس های شبکه اعلام نشده....معتبر ترین منبع هم فقط وبلاگ خود سونی و صفحه رسمی فیسبوک اش هست نه اکانت تویتر فلانی :))

خبر رسانی تو تایپیک بازگشت PSN میشه نه اینجا :d
تو همین خبر که شایعه نیست گفته شده PSN این هفته بر می گرده ولی Play station store و ... در 31 May
به طور کامل ترمیم میشه و قابل دسترسی خواهد بود .

• Like
Reactions: Spn
خبر رسانی تو تایپیک بازگشت PSN میشه نه اینجا :d
تو همین خبر که شایعه نیست گفته شده PSN این هفته بر می گرده ولی Play station store و ... در 31 May
به طور کامل ترمیم میشه و قابل دسترسی خواهد بود .
بله ساخته پرداخته ی ذهن من هست من قوه ی منطقم اصلا کار نمیکنه شما و امثال شما همه راست میگید.!!دیگه هکر رو من از جاییم در نیاوردم که...!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or