(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عوض اینکه با حالت تهاجمی پست و نقل قول کنی ۲,۳ صفحه رو بخون ببین کسی زده یا نزده!
شما هم اگه ۱۰ ساعت روزت psn باشه از خودم مایه نمیذارم که فکر کنی دارم کل کل میکنمم!
اسم اینجا برات ردیف میکنم که صبح تااااا شب تو psn بودن و رنکینگ تروفیشون هم نشون میده شما psn بازی یا اونها !!! اما اینجا یه پست هم ندادن!! حالا اگه فکر میکنین psn باز بودن به اینجا غر زدنه
بفرمایید سایت مال بابای بنده نیس!

چه ربطی داره دوست عزیز ؟
باید غر غر کرد دیگه ، چی بکنیم پس ؟
وقتی ناراحتیم از وضع بوجود اومده وقتی خسته شدیم از این وضع بیایم فیلم بازی کنیم بگیم نه عیب نداره درست میشه ؟
پول بازی اورجینال که داریم میدیم
پول کنسول رو هم که دادیم
پول اینترنتشم که در حد ذغالیه داریم تو این خراب شده میدیم
شما انتظار داری کارت پستال بدیم به سونی تشکر کنیم که این همه مدت سر کاریم ؟

چه ربطی داره دوست عزیز ؟
وقتی ناراحتیم از وضع بوجود اومده وقتی خسته شدیم از این وضع بیایم فیلم بازی کنیم بگیم نه عیب نداره درست میشه ؟
پول کنسول رو هم که دادیم
اینا رو خیلی خوب آومدی دادا!

PSN هم دوباره وصل میشه! مشکلاتشم برطرف میشه همه چیزم به روال گذشته بر میگرده بلکه هم بهتر! این تایپیک هم به تاریخ میپیونده...
هیچ مشکلی نیست!
انقدر خودتونو اذیت نکنید چند وقت دیگه مشغلتون زیاد میشه PSN هم از یادتون میره...

PSN هم دوباره وصل میشه! مشکلاتشم برطرف میشه همه چیزم به روال گذشته بر میگرده بلکه هم بهتر! این تایپیک هم به تاریخ میپیونده...
هیچ مشکلی نیست!
انقدر خودتونو اذیت نکنید چند وقت دیگه مشغلتون زیاد میشه PSN هم از یادتون میره...
و اندو با خوبی و خوشی تا اخر عمر در کنار هم زندگی کردند

چه ربطی داره دوست عزیز ؟
پول کنسول رو هم که دادیم

شما مطمئن باش که خود سونی هم از این وضع رازی نیست...حوصله داشته باشین لطفا،من که فعلا خودم رو با بازی ها آنلاین پی سی سرگرم کردم...

شما مطمئن باش که خود سونی هم از این وضع رازی نیست...حوصله داشته باشین لطفا،من که فعلا خودم رو با بازی ها آنلاین پی سی سرگرم کردم...
دوست عزیز شاید ناراضی بودن ما واسه سونی اهمیت داشته باشه ولی راضی یا ناراضی بودن سونی اصلا ربطی به ما نداره ! چون ما مشتری هستیم و داریم برای خدمات سونی پول پرداخت میکنیم ;)

آخرین ویرایش:
هیچ مشکلی نیست!
منم قول میدم یه روز امام زمان میاد،همه کار پیدا میکنیم،کسی دزدی نمیکنه،کسی آدم نمیکشه و ... .گرفتی مارو مرد مومن؟80 تومن پول دادم بالای Kombat که PSN الی ماشاالله روز قطع شه؟خب نسخه ی X-Boxشو 2300 خریده بودم دیگه.

دوستان جو گیر نشین داد و بیداد نکنید , اینجا صداتون به گوش هیچکی نمیرسه ...
خوبه که حالا فرصتی برا تعمیرات و دستی برای کشیدن به سر و روی PSN پیش اومده , مشکلاتی رو که قبلا شاهدش بودیم برطرف کنند. بازی کردن تو یه محیط امن و با کیفیت بهتر , به مراتب بهتر از کنار اومدن با ارور ها و قطعی های دو هفته یکباره..

منم قول میدم یه روز امام زمان میاد،همه کار پیدا میکنیم،کسی دزدی نمیکنه،کسی آدم نمیکشه و ... .گرفتی مارو مرد مومن؟80 تومن پول دادم بالای Kombat که PSN الی ماشاالله روز قطع شه؟خب نسخه ی X-Boxشو 2300 خریده بودم دیگه.
اگه PSN رو واسه Kombat ميخاي كه متاسفم ! آنلاين فيتينگ غير ممكنه ، مگه اينكه پينگت زير 100 باشه ( لا اقل ) ، خدا رو شكر كن كه PSN قطع شد كه ضد حال نخوري :d

دوستان عزیز خونسردی خودتونو حفظ کنین ...:):)b-)b-)
خدایااااااااااااااا :((:(( دیگه نمیتونم تحمل کنم رئیس سونی رو گیرت بیارم میدونم باهت چیکارکنم توهم که شدی مثل این انتری خودمون که دروغ میگی
یک پیشنهاد اگر حوصلتون سر رفته بریم متال گیر4 رو برای n امین بار بازی کنیم من که دوباره شروع کردم;)

• Like
Reactions: ar93
اگه PSN رو واسه Kombat ميخاي كه متاسفم ! آنلاين فيتينگ غير ممكنه ، مگه اينكه پينگت زير 100 باشه ( لا اقل ) ، خدا رو شكر كن كه PSN قطع شد كه ضد حال نخوري :d
شب قبل از قطع شدن 10 دست بازی کردم.AC:Brotherhood،NFS:Hot pursuit و Killzone 3 چی؟اینارم بیخیال شم؟

چه ربطی داره دوست عزیز ؟
پول کنسول رو هم که دادیم
حرف حق جواب نداره بعد از 4 سال ps3 داری این جملت جیگرم رو آتیش زد..!!این رو هم بدونین که هیچ شرکتی برای رضای خدا موش نمیگیره هیچ شرکتی..!!همه اول به منافع شرکت فکر میکنن و بعد به جیبشون و بعدآ به مشتری..!تازه اگه وقت کنن..!

چه ربطی به 31 می داره. کسی نگفته که 31می چیزی نمیشه...
اما مشخص همین آقا 3ساعت پیش در تویتر این خبر رو زده و جالب اینه
دوستان برداشت های زیادی دارند!!!
با این همه مدرک با بگین کذب و...

آقایcap... حرف جالبی زد . که معلوم نیست کی وصل میشه . اینا داخل همون بلاگ و کنفرانس و تماس و ... به هم میگن چند روز آینده وصل اما این حرف که این 20روزی زده شده تا چه حد صحت داره خدا میدونه.
تازه اگه باز هکرها حمله نکن...

منظورم این بوده خبر اینکه 31 می قراره برگرده از پایه و اساس چرت بوده.
همین آقا منظورت کیه دقیقا؟؟؟
a few days هم همه میدونن یعنی 3 یا 4 روز دیگه.

آقا یه سوال:
کسی تا حالا بازی PS1 از PSN گرفته؟ اگه آره با توجه به قدیمی بودن بازیها نمایششون رو LCD بد نمیشه؟یا یه تغییراتی روشون دادن؟

آقا تو ای وضعیت این چه سوالیه شما میپرسی آخه...

اگه PSN رو واسه Kombat ميخاي كه متاسفم ! آنلاين فيتينگ غير ممكنه ، مگه اينكه پينگت زير 100 باشه ( لا اقل ) ، خدا رو شكر كن كه PSN قطع شد كه ضد حال نخوري

شما هم مگه اصلا انلاین این بازی رو امتحان کردی که نظر میدی من خودم بازی کردم 2 روز قبل از ترکیدن psn پیش یکی از بچه ها با پینگ 250 هیچ مشکلی نبود لطفا در مورد چیزی که اطلاعات ندارین اظهار نظر نکنین.
تاسف راستی واسه چیه؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or