(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی چی ؟!!!!!!! یعنی شبکه دوباره راه افتاد ؟؟؟؟؟؟!!!!! بی خیال من که باور نمیکنم :d

عزیزم اولا که 1 پست رو 2 بار پشت سر هم نده،دوما که اسپم نده،سوما که واسه جلب توجه کردن به خدا راه های زیادی هست که توش میتونه ذره ای مردم آزاری نباشه...ممنون

عزیزم اولا که 1 پست رو 2 بار پشت سر هم نده،دوما که اسپم نده،سوما که واسه جلب توجه کردن به خدا راه های زیادی هست که توش میتونه ذره ای مردم آزاری نباشه...ممنون

دوست عزیز این بنده خدا کجای کارش و حرفش مردم ازاری بود؟! فقط اشتباهی 2 تا پست داده،شما دیگه به همه چی متهمش کردی
راههای دیگه ای هم هستش برای جلب توجه کردن...........lol

• Like
Reactions: ...Sahand...
حس خود مدیر پنداری مسئله ایه برا خودش:دی!!
برا کسی psn وصل شده؟؟ الان چک کردم وصل نبود اخه...

خودتم که دوبار پست دادی :))

@
DR-shahrooz

ببین دوست عزیز خیلی وقت ها آدم میاد پست میده همون موقع یه لحظه نت قطع میشه واسه همین دوباره فرستادن پست رو میزنی غافل از اینکه دفعه قبلی پست سند شده !

بعدشم PSN قطع چرا سر بقیه خالی میکنی ؟ :d

ببین عزیز،من الان یه چند روزه نتونستم TOP SPIN 4 بزنم،واسه همین دارم میمیرم،وقتی میان اینجا ایت پست ها رو میبینم تا بخوام بفهمم که این حرف اسپمه و شوخیه و ... دلم 1001 جا میره ! گناه دارم خب

اعصاب ها داغونه ! تو چند روزه که قطع بوده آمار طلاق و فرار و خودکشی رفته بالا :d

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این بنده خدا کجای کارش و حرفش مردم ازاری بود؟! فقط اشتباهی 2 تا پست داده،شما دیگه به همه چی متهمش کردی
راههای دیگه ای هم هستش برای جلب توجه کردن...........lol

ببین عزیز،من الان یه چند روزه نتونستم TOP SPIN 4 بزنم،واسه همین دارم میمیرم،وقتی میان اینجا ایت پست ها رو میبینم تا بخوام بفهمم که این حرف اسپمه و شوخیه و ... دلم 1001 جا میره ! گناه دارم خب

سلام به همه دوستان اقا شرمنده من netam طبق گفته دوست خوبمون قطع شدو ....................... ولی من منظور داداش خوبم dr shahrozo نفهمیدم یعنی چی واسه جلب توجه کردن به خدا راه های زیادی هست ؟!!!!!!!!!!!!:-/ محض اطلاعه شما من در جواب 1 پست قبل خودم پست دادم این رفتار شما زیاد رفتار جالبی نبود منم به هیچ عنوان قصد مردم ازاری نداشتم به هر حال من خودم از بقیه دوستان معذرت میخوام که باعث ناراحتی شدم امیدوارم دوست خوبمون هم متوجه این موضوع شده باشه ..............

الان تست کردم , همچنان PSN خارج از دسترسی بود,,USA
آقا اگر تا فردا راه نیوفتاد بیایید باهم اعتصاب غذا کنیم , این وضع نمیشه که~x(
جانم؟منو صدا زدی؟:d
-------
به جان خودم که کار ، کاره این anonymous هست.:(درسته که منکر شدن.ولی تقریبا غیرممکن هس که بدون اینکه مثلا اینا یا هکرها کاری کرده باشن psn خود به خود اینجوری شده باشه.

بیایید همه باهم یکصدا فوشهای رکیکی نثار هکرها و کسانی که موجب قطع psn شدن تقدیم کنیم تا شاید دلمان خنک گردد>:)

البته ما هیچگونه حق اعتراضی نداریم . اینم عکس کشورایی که psn ساپورتش میکنه
Carte_monde_PSN.png

يه شايعه جديد هست كه يكي از مديران سايت هاي هك گفته اون اينه كه
يه CFW ساختن كه مي شه باهاش تمامي CONTENT هاي PS STORE رو از طريق CREDIT كارت هاي تقلبي كه سوني نمي تونه متوجه شون بشه بخره
مي گن اين دليل اصلي قطعي PSN اه كه سوني مي خواد جچلوشون رو بگيره
خبر تكراري بود معذرت
http://www.gamespot.com/news/6310200.html?tag=latestheadlines%3Btitle%3B2#

ويرايش :
البته cfw نيست برنامه rebug خود سوني براي store بوده كه اگر خبر دست باشه اين هكر هاي بد تونسته مثل اش رو بسازن

آخرین ویرایش:
معلوم نیست تا کی سرکاریم.من که حسابی حالم خرابه.حداقل اگه یه بازه زمانی مشخص میکردن که مثلا تا این زمان قطعه اینجور در انتظارش عذاب نمیکشیدیم

دوستانی که فقط آنلاین بازی می کنن و الان داغون هستن :d توصیه من اینکه برید 20 تومن یه بازی قدیمی بگیرید GT5p مثلا :d بششینید تروفی بگیرید تا این سونی یه تکونی به اون .. بده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or