(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شرکت « سونی » اعلام کرده است هکرها ممکن است اطلاعات شخصی دهها میلیون کاربر شبکۀ « پلی استیشن » از جمله جزئیات کارت‌های اعتباری را به سرقت برده باشند.
به دنبال حمله به پایگاه خدمات اینترنتی سونی، این شرکت در بیانیه‌ای گفت امکان دارد این اطلاعات را یک شخص غیرمجاز به دست آورده باشد.
شرکت سونی گفت دستبرد به سامانه‌اش بین هفدهم و نوزدهم آوریل، بیش از یکهفته پیش صورت گرفته است. این در حالی است که این شرکت بیانیۀ خود را روز سه شنبه صادر کرد.

با تمام ارادتی که به سونی دارم می تونم اعتراف کنم که منم صبرم تموم شده .:d این هکرا هم دیگه دارن خیلی اذیت می کننا :d اما بازم به نظرم حتما سونی به نفع کاربرا میدونه که PSN رو باز نمیکنه حتما یه چیزایی هست دیگه . مریض نیست که خودشو بدنام کنه :d

این متن همین امروز توی صفحه ی اول سایت رسمی پلی استیشن (uk) اومده....وقت ترجمه ی اینو ندارم...کسایی که باید بفهمن میفهمن شما خودتو درگیر نکن : دی

دوست عزیز وقت ترجمه نداری میتونی متن رو هم نزاری . خودمون خوب بدلیم بریم سایت پلی استیشن خبر رو بخونیم
نیاز به کپی و پیست شما نیست:|

دوست عزیز وقت ترجمه نداری میتونی متن رو هم نزاری . خودمون خوب بدلیم بریم سایت پلی استیشن خبر رو بخونیم
نیاز به کپی و پیست شما نیست:|

آخه متن به این ساده ای به خدا بچه ی 6 7 ساله هم میتونه بفهمه این متن چیه...بعدشم سایت ps هم یکی از سنگینترین سایتها هستش خیلی ها به خاطر همین اصلا داخل سایت نمیرن...من فقط خواستم اطلاع رسانی کرده باشم ....

آخرین ویرایش:
همین الان بی**بی**30 فارسی درباره خرابی پی اس ان صحبت میکرد...میگفتش که هکرا به نام..نشانی..پسوورد..اطلاعات بانکی دست پیدا کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or