(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی دوستان یه سوال داشتم من واسه اولین بار میخواستم برم psn accunt درست کنم ولی وقتی خواست وارد صفحه sign up شه این ارورو داد an error has occurred ( 80023121 میخواستم بدونم مشکل از کنسول منه یا مشکل از شبکه psn network که 3 4 روزی oflline................. از کار افتاده ممنون میشم :) جوابمو بدین

سلام به همگی دوستان یه سوال داشتم من واسه اولین بار میخواستم برم psn accunt درست کنم ولی وقتی خواست وارد صفحه sign up شه این ارورو داد an error has occurred ( 80023121 میخواستم بدونم مشکل از کنسول منه یا مشکل از شبکه psn network که 3 4 روزی oflline................. از کار افتاده ممنون میشم :) جوابمو بدین
اقا مشكل از psn هست كه الان4 روزه خراب هست پس مشكل از كنسول نيست از psn هست كه به اميد خدا تا اخره هفته درست ميشه>:d<

من تو یکی از این سایت ها خوندم که موضوع از این قرار بوده که شخص هکری به سرورهای PSN نفوذ کرده و اقدام به خرابکاری نموده و سونی هم برا جلوگیری سریعا سرور ها رو خاموش کرده, الان هم دارن بررسی میکنند کی وارد شده؟ چه جوری؟ تا امنیت رو به PSN برگردونن!

• Like
Reactions: Politiciλn
من تو یکی از این سایت ها خوندم که موضوع از این قرار بوده که شخص هکری به سرورهای PSN نفوذ کرده و اقدام به خرابکاری نموده و سونی هم برا جلوگیری سریعا سرور ها رو خاموش کرده, الان هم دارن بررسی میکنند کی وارد شده؟ چه جوری؟ تا امنیت رو به PSN برگردونن!
اره درسته نباید این کارو میکردم از همه انلاین بازا معزرت میخوام:d

سرور های PSN از صبح چهارشنبه 20 آپریل خاموش شدن قرار بود تا 48 ساعت بعد کاملا درست شن اما حالا معلوم نیست درست میشن یا نه حالا به هر حال اگه سرورها درست شن سونی با امنیت خیلی بالایی سرورها رو آنلاین می کنه که هیچ هکری نتونه اختلالی ایجاد کنه.
اگر هکری هم به سرور ها نفوذ کرده باشه یه هکر خوردپا نبوده عزیزان که 24 ساعته سرور ها درست شن.

ترول ها و Xbot های عزیز توجه داشته باشن که ms هم همچین روزایی رو پشت سر گذاشته و سال 2008 xbl به مدت یک ماه از دسترس خارج شده بوده . این محض اطلاعتون.
شایعه شده که تا فردا مشکل بر طرف میشه.
سونی گفته عامل خارجی باعث این مشکل شده ! :دی ولی هکرا منکر شدن !
به هر حال سکوت سونی از همه چیز بدتره تو این وضعیت ...

• Like
Reactions: Robin Hood

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or