(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باید بمونیم ببینیم بعد از این وقفه شرایط سرورها و کلا psn چطور میشه چون psn ماله ایرانیها نیست که الکی خدماتشون قطع بشه بعدش هم خدمات همونی باشه که بوده مطمئنن در حال کار و تغییرات هستند باید ببینیم چی پیش میاد ولی حداقل باید تغییراتی که میدن ارزش این مدت آفلاین بودن رو داشته باشه !!!
اخه عزیزم اینکه دفه اولشون نیست.قبل از این هم به کرات مشکل قطعی داشت.هرچقدرم خدماتشون خفن بشه این مدت زمان قطع شدن قابل توجیه نیست.

کمک یکی به من اب قند بده . . . فشار انلاینم افتاده . . . . تلف شدم از بی انلاینی ...:((:((
آدم وقتی آنلاین نیست مثه این میمونه یه مدت از تمدن دور باشه و توی یک ده کوچک زندگی کنه و اونجا رندانی باشه دلش میخواد از اون جا بزنه بیرون ببینه بیرون چه خبره من یکی که اینجوریم !

اخه عزیزم اینکه دفه اولشون نیست.قبل از این هم به کرات مشکل قطعی داشت.هرچقدرم خدماتشون خفن بشه این مدت زمان قطع شدن قابل توجیه نیست.
این هم حرفیه !
ولی مفت باشه کوفت باشه :d!!!
برای من یکی مهمه که رایگان هست و وقتی هم که سرور آنلاینه قدرت و سرعت خوبی داره بقیش مهم نیست !!!:d(شوخی میکنم خیلی هم مهمه)!!!

آدم وقتی آنلاین نیست مثه این میمونه یه مدت از تمدن دور باشه و توی یک ده کوچک زندگی کنه و اونجا رندانی باشه دلش میخواد از اون جا بزنه بیرون ببینه بیرون چه خبره من یکی که اینجوریم !

:(( حالم بده .... احوالم بده .... رفتم psn ضایع شدم ...:((
احتمالا نفس های اخرم . وای .. وای ..

بعد از وصل شدن psn اومدن آپدیت قطعی هست 3.61.....3.70 یه هر ورژنی اینا به خاطر باگ گیری های سونی هست هکره به خاطره دادگاهی شدن داره باگ های دستگاه رو میگه به سونی چه آنلاین و چه آفلاین در این صورت یارو رو آزاد میکنن . دوستانه اوریجینال باز منتظر یه ps3 بدون نقض باشید.;)>:d<:x:d

ماشاالله سایت های مختلفم که امکان نداره بیکار بشینن ... :d

The PlayStation 3’s motto is “It only does everything,” but since last night, when the entire PlayStation Network went offline for some as-yet-unknown reason, it might be more accurate to say "it only does some things." So which things can you still do with your PlayStation 3?

:d

بعد از وصل شدن psn اومدن آپدیت قطعی هست 3.61.....3.70 یه هر ورژنی اینا به خاطر باگ گیری های سونی هست هکره به خاطره دادگاهی شدن داره باگ های دستگاه رو میگه به سونی چه آنلاین و چه آفلاین در این صورت یارو رو آزاد میکنن . دوستانه اوریجینال باز منتظر یه ps3 بدون نقض باشید.;)>:d<:x:d
سلام عزیز
دوستان من دیروز صبح کانکت بودم و بدون مشکل داشتم بازی میکردم ولی امروز ...
اما یه سوال
بچه ها چجوری میشه که هکر ها رو واسه هک کردن میکشونن دادگاه ؟
اگه اینجوریه مایکروسافت چرا بیکار نشسته ؟
روز به روزم داره درایو هاش هک میشه !!!
یا نه ! شرکت اپل ، دونه دونه آی فون هاش هک میشه
کسی میدونه قضیه چیه ؟
چرا فقط سونی همچین کاری کرد ؟

سلام عزیز
دوستان من دیروز صبح کانکت بودم و بدون مشکل داشتم بازی میکردم ولی امروز ...
اما یه سوال
بچه ها چجوری میشه که هکر ها رو واسه هک کردن میکشونن دادگاه ؟
اگه اینجوریه مایکروسافت چرا بیکار نشسته ؟
روز به روزم داره درایو هاش هک میشه !!!
یا نه ! شرکت اپل ، دونه دونه آی فون هاش هک میشه
کسی میدونه قضیه چیه ؟
چرا فقط سونی همچین کاری کرد ؟

دوست عزیز از این سوالا نپرس که کلا تاپیک رو منحرف میکنن و یه سری میان میگن سونی بچه بازی کرده و مایکروسافت از کارا نمیکنه و یه سری میگن سونی حقشه که هکرا رو به دادگاه بکشونه و اینجور چیزا :d توی همین انجمن بگردی از این حرفا زیاد زدن و با خوندنشون از هیچی سر در نمیاری . هر کسی یه چیزی گفته :d

اونی که اینو بهت گفته بهش سلام برسون!! :d :d :d در ضمن حرف دیگران حق کپی رایت داره! :d :d :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or