(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگم نیان بعد این آپدیت psn رو هم پولی کنن آنلاینشو :d
بعید هم نیست امنیت رو بالا ببرن و خدمات رو بیشتر کنن و پول هم ببابتش بگیرن با بگن هرکی playstion plus داره میتونه حال کنه البته این حق سونی هست میتونه برای کاری که داره میکنه پول بگیره پس باید آماده ی همه چیز بود.دیگه بعد از 3-4 سال free online اگه کاری هم بخوار انجام بده نباید دور از انتظار باشه.

من واقعا خوشحال و خرسندم که در میان این همه کارشناس تو این محیط فعالیت میکم:">
ادامه بدین , پبش بینی کنین *
با اجازه از پیشکسوت فعال این سایت.من نظر شخصی خودم رو گفتم و هیچ کارشناسی نکردم گفتن نظر شخصی فکر نکنم مشکلی داشته باشه شما میتونی گوش نکنی و اسپم ندی.

• Like
Reactions: u.T.a
با اجازه از پیشکسوت فعال این سایت.من نظر شخصی خودم رو گفتم و هیچ کارشناسی نکردم گفتن نظر شخصی فکر نکنم مشکلی داشته باشه شما میتونی گوش نکنی و اسپم ندی.

نه داداشم سو تفاهم شد
با تو نبودم :-*
۲ صفحه قبل رو بخون دستت میاد چی میگم
۲روز خوابیده درست میشه
از هک تا.... رفت بحث

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
این دو سه روزی که مونده بود PSN قطع بشه سرعت دانلود ازش خیلی پایین اومده بود..من 34 مگ رو (Sonic2)با این سرعتی که دارم باید نهایت در عرض 5 دقیقه بگیرم , ولی تا هر دقیقه یه مگ سرعت اومده بود پایین, دوتا خط adsl دارم با جفتشون هم اینجوری بود..
با PC پینگ میگرفتم 160 یا 260 بود , ولی تو بازی این جور نشون نمیداد..
به امید رفع همه ی مشکلات سه مرتبه (اَمَ یُجیبُ مَستَرِ....):blink:

به هر حال سونی هر غلطی میخواد بکنه باید هر چه سریعتر بکنه :d آخه 4 اردیبهشت باید نتم رو تمدید کنم و کلی هم ترافیک اضافی دارم :d

ولی احتمالا باید یه آپدیت اساسی در راه باشه یا حداقل یه سورپرایز برای مردم داشته باشن که بتونن حداقل جواب این 2 روز قعطی رو بدن ( حالا به هر دلیلی که قطع کردن )

احتمال اینکه بخوان پولی کنن هم کم هست . اگرم بخوان این کار و کنن حداقلش اینکه به همه 15 روز free میدن میگن اگه در ماه n تومان پول بدید میتونید با این امکانات بازی کنین وگرنه نمیشه بعد از دو روز قعطی بریم ببینیم پولی شده یا هیچ چیز تغییر نکرده !

نه داداشم سو تفاهم شد
با تو نبودم :-*
۲ صفحه قبل رو بخون دستت میاد چی میگم
۲روز خوابیده درست میشه
از هک تا.... رفت بحث

منم با نظر ایشون موافقم،2 روز پی اس ان قطعه،دیگه درست نیست این همه فکر کنیم تا به ذهنمون این همه چیز بیاد،البته من به نظر دوستان احترام میزارم...من مطمئنم در آینده ی خیلی خیلی نزدیک دوباره پی اس ان راه میفته و روز از نو،نه پولی در کاره نه هکی و نه چیز دیگه ای ... :)

خیلی ها در گذشته میگفتن اگه پولی بشه دیگه نمیان (بیگانگان) ولی اگه میخواست بشه تا اکنون پولیش میکردن... هر چند یکی یه چیزی گفته بود:" امید وارم هر چی هست پیوندی با هکر ها نداشته باشه". از کجا آشکارِ که اینگونه نباشه!

• Like
Reactions: .:Melkor:.
هر کسی هر نظری دلش میخواد میده و به هیچ کسی هم ربطی نداره چون در رابطه با تاپیک هست !!!
میخواد از هک و پولی شدن و اینا بکشه تا هر جا که میتونه!!! شما دوست نداری فعالیت نکن!!!
در باره ی پست دیگران نباید نظر داد شما که اهل منطقی;)

• Like
Reactions: u.T.a
هر کسی هر نظری دلش میخواد میده و به هیچ کسی هم ربطی نداره چون در رابطه با تاپیک هست !!!
میخواد از هک و پولی شدن و اینا بکشه تا هر جا که میتونه!!! شما دوست نداری فعالیت نکن!!!
در باره ی پست دیگران نباید نظر داد شما که اهل منطقی;)

چشم
شما هم به خودت نگیر هم سنگر;)

من واقعا خوشحال و خرسندم که در میان این همه کارشناس تو این محیط فعالیت میکم:">
ادامه بدین , پبش بینی کنین *
سلام
آقا شما چرا سریع ناراحت میشی و این پست ها رو میدی!
کسی کارشناسی که نکرد بالاخره هرکی یه چیزی شنیده تو خبر ها اومده اینجا هم گفته مثل خود شما که گفتی آپدیت قراره بدن ۲ یا ۳ ساعت دیگه هم وصل میشه
منم اگه گفتم ddos چون تو همین خبر ها خوندم که دوستان هکرمون قصد آزار اذیت دارن
-------
این قطعی ها کاملا مشخص هستش به یک باره پیش میاد و عمرا از قبل هماهنگی برای این قطعی نبوده که مثلا آپدیت بدن از این صجبت ها
معلوم نیست سرور هاشون چه گندی زده که هر دفعه لاگین می کنی یه ارور میده اگر مفهوم داشت ارور هاش سونی نمینوشت اگر دیدید زده معلق شده اکانتتون فکر نکنید اکاننتون از بین رفته
حالا بعد که خبر ها زد بیرون معلوم میشه قصه این اختلالات چی بوده
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or