بعید هم نیست امنیت رو بالا ببرن و خدمات رو بیشتر کنن و پول هم ببابتش بگیرن با بگن هرکی playstion plus داره میتونه حال کنه البته این حق سونی هست میتونه برای کاری که داره میکنه پول بگیره پس باید آماده ی همه چیز بود.دیگه بعد از 3-4 سال free online اگه کاری هم بخوار انجام بده نباید دور از انتظار باشه.میگم نیان بعد این آپدیت psn رو هم پولی کنن آنلاینشو :d
با اجازه از پیشکسوت فعال این سایت.من نظر شخصی خودم رو گفتم و هیچ کارشناسی نکردم گفتن نظر شخصی فکر نکنم مشکلی داشته باشه شما میتونی گوش نکنی و اسپم ندی.من واقعا خوشحال و خرسندم که در میان این همه کارشناس تو این محیط فعالیت میکم
ادامه بدین , پبش بینی کنین *
با اجازه از پیشکسوت فعال این سایت.من نظر شخصی خودم رو گفتم و هیچ کارشناسی نکردم گفتن نظر شخصی فکر نکنم مشکلی داشته باشه شما میتونی گوش نکنی و اسپم ندی.

نه داداشم سو تفاهم شد
با تو نبودم :-*
۲ صفحه قبل رو بخون دستت میاد چی میگم
۲روز خوابیده درست میشه
از هک تا.... رفت بحث
متوجه میشم چی میگی.من هم از شما عذر می خوام.من واقعا خوشحال و خرسندم که در میان این همه کارشناس تو این محیط فعالیت میکم
هر کسی هر نظری دلش میخواد میده و به هیچ کسی هم ربطی نداره چون در رابطه با تاپیک هست !!!
میخواد از هک و پولی شدن و اینا بکشه تا هر جا که میتونه!!! شما دوست نداری فعالیت نکن!!!
در باره ی پست دیگران نباید نظر داد شما که اهل منطقی![]()

سلاممن واقعا خوشحال و خرسندم که در میان این همه کارشناس تو این محیط فعالیت میکم