(PS3) قیمت به روز بازی های اورجینال

با سلام دوستان
ببخشید اگه سوالم جای اشتباه می پرسم

اقا من فردا باید برم یک بازی بگیرم موندم چی بگیرم مخم داره می تر که میشه یک راهنمایی کنید؟
ایا بازی ها ارزون شده یا مثل همیشه داره گرون میشه؟

با سلام دوستان

اقا من فردا باید برم یک بازی بگیرم موندم چی بگیرم مخم داره می تر که میشه یک راهنمایی کنید؟

توصیه میکنم که از توپخونه و این حرفا نخری!
یه چند روز دندون رو جیگر بزار بازی رو که میخوای از تو همین سایت یا سایت های همسایه پیدا کن و به طور حضوری بدون درد سر خرید کن!
البته اگه میخوای بازی دست دوم بخری ها! اگه نو میخوای بخری همون توپخونه فکر کنم خوبه!
من خودم تا حالا حدود 20 تا بازی از بچه های همین سایت و سایت های همسایه خریدم و همه هم حضوری و هیچ مشکلی هم نبوده تا حالا خدا رو شکر!
به نظر من اگه نمیدونی چه بازی بگیری بهتره که اول ژانری که دوست داری رو انتخاب کنی و بعد تو سایت های gamespot یا سایت های مشابه بری راجع یه بازی تو همون سبک پیدا کنی و راجع بهش و نمراتش رو ببینی و تریلر یا عکس هاش رو ببینی و بعد تصمیم بگیری کدوم رو انتخاب کنی

3تا توصیه عمومی به دوستان

1.تو توپخونه هر کاری بکنید می دوشنتون

2.از ونک به بالا هم برای خرید بازی پا تو مغازه کسی نگذارید،مگر اینکه ندونید پول هاتون رو چه جوری خرج کنید

3.کلاً شما که اینجا هستید همینجا دنبال بازی های خودتون بگردید به لحاظ اقتصادی خیلی به صرفه تره!!!شاید چیزی که می خواین رو راحت پیدا نکنید (خصوصاً آک) اما قیمتی اصلاً قابل قیاس نیست

کاسب ها به گیمرها رحم نمی کنن اما گیمرها که به هم دیگه رحم می کنن(البته در بیشتر مواقع)

البته ما کی باشیم که کسی رو راهنمایی کنیم،تا بزرگانی مثل جناب { KANE } هستن،فکر کنم از وال استریت دقیق تر و سریعتره!!!:-o:-/:-o

با سلام دوستان

درود ..

قیمت ها نسبتا سیر ثابتی رو طی می کنه

قیمت دلار محض اطلاع = 1900 تومان ...

به علاوـه حرف آقا صادق گل ـه گلاب

اصلا به تریلر و .. اکتفا نکن حتما سعی کن یه جوری بازیش کنی .. اصلا نمره و ... مهم نیست فقط فقط حس و حال خودت و عشق به بازی و معتاد شدن پاشی الان من بازی 4 سال پیش رو دارم مثل چی دارم بازی

می کنم ...

-----

1.تو توپخونه هر کاری بکنید می دوشنتون

ترفند هایی هست که شما می تونید بدوشونیشون البته ترفند باید یادتون بدم ...
2.از ونک به بالا هم برای خرید بازی پا تو مغازه کسی نگذارید،مگر اینکه ندونید پول هاتون رو چه جوری خرج کنید

کلا زیاد نرید اون درو ورها .. بازی خواستید بگید ببینم بهتون معرفی کنم ...
3.کلاً شما که اینجا هستید همینجا دنبال بازی های خودتون بگردید به لحاظ اقتصادی خیلی به صرفه تره!!!شاید چیزی که می خواین رو راحت پیدا نکنید (خصوصاً آک) اما قیمتی اصلاً قابل قیاس نیست

خرید بازی تو سایت خیلی خوبه .. البته جاهایی میشناسم یارو هیچی نمی دونه از بازی مفتی میفروشه .. لول !

کاسب ها به گیمرها رحم نمی کنن اما گیمرها که به هم دیگه رحم می کنن(البته در بیشتر مواقع)

ترفند داره همش ..

البته ما کی باشیم که کسی رو راهنمایی کنیم،تا بزرگانی مثل جناب { KANE } هستن،فکر کنم از وال استریت دقیق تر و سریعتره!!!:-o:-/:-o

چاکرم ... !

سلام دوستان
اول از همه ببخشید اگه اینجا جای درستی اینو نمیگم یه وقت !
من ژاپن زندگی میکنم.میخواستم ببینم بازیهای PS3 خواهان داره بیارم!؟معمولا اینجا جدیدترین بازیها هست

سلام دوستان
اول از همه ببخشید اگه اینجا جای درستی اینو نمیگم یه وقت !
من ژاپن زندگی میکنم.میخواستم ببینم بازیهای PS3 خواهان داره بیارم!؟معمولا اینجا جدیدترین بازیها هست
بله خیلی خواهان داره شما میتونی تو همین سایت بزاری واسه فروش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or