LazaR AngeloV
کاربر سایت
باسلام
قیمت بازیresistance3چقدره کارکرده ریجنش هرچی باشه مهم نیست!بدون کد آنلاین
بدون کد حدود 40 - 50 تومان ...
-
دوستان بازی جدید اومده London 2012
حدود 110 - 120 ...
باسلام
قیمت بازیresistance3چقدره کارکرده ریجنش هرچی باشه مهم نیست!بدون کد آنلاین
لول! بیا از پایین شهر بخر خوب MW3..78 تومن...آنچارتد دست دو رو بهت گفته 105 تومن!! فک کنم 55تومن زیاده روی کرده.......بتل هم 65 تومن گرون گفته.......اون قیمت دادنی تو هم میگفتی بیخیال..بالاشهری ها کلا بی انصافنتو فرمانيه ديروز پرسيدم انچارتد ٣ دست دو ريجن دو ١٠٥ تومن اكش هم فكر كنم١٤٠ بود بعد گفت با تخفيف دسته دو رو ١٠٠
بهش تو دلم گفتم وايسا برم كارت بكشم پول نقد بيارم اخهتا چه حد. بتل سه هم ١٣٠!!!!!
به نظرتونالبته همه دست دو و تميزن
Portal2
Fifa street
Lbp 2
Driver sf
رو هم ١١٥ تومن خوبه
resident Evil OPRC چنده :d
تو فرمانيه ديروز پرسيدم انچارتد ٣ دست دو ريجن دو ١٠٥ تومن اكش هم فكر كنم١٤٠ بود بعد گفت با تخفيف دسته دو رو ١٠٠
بهش تو دلم گفتم وايسا برم كارت بكشم پول نقد بيارم اخهتا چه حد. بتل سه هم ١٣٠!!!!!
اره هيلي زياد مي گفت خيلي بعد جال اينه كه طبقه بالاييش هم مي گفت ٨٠لول! بیا از پایین شهر بخر خوب MW3..78 تومن...آنچارتد دست دو رو بهت گفته 105 تومن!! فک کنم 55تومن زیاده روی کرده.......بتل هم 65 تومن گرون گفته.......اون قیمت دادنی تو هم میگفتی بیخیال..بالاشهری ها کلا بی انصافن
من بازی resistance2رودارم می خوام باresistance3عوض کنم چقدر باید سر بدم؟
برایresistance3باید کنسولم رو آبدیت کنم؟
باتشکر
دوستان کسی توی بازار BioShock 1 , YAKUZA 4 , Resonance of Fate , Tales of Graces f ندیده توی بازار و از قیمت کنونی شون توی تهران یا کرج خبر داره ؟
آقا یه جا killzone 3 رو میگه 20 تومن (دست دوم) خوب میگه؟
به نظرتونالبته همه دست دو و تميزن
Portal2
Fifa street
Lbp 2
Driver sf
رو هم ١١٥ تومن خوبه
دوست عزيز اول صبر كنيد بازي رليز بشهشرمنده دوباره مزاهم شدم این بازی the last of us بازیه خوبیه؟ قیمت دست دومش چنده؟
شرمنده دوباره مزاهم شدم این بازی the last of us بازیه خوبیه؟ قیمت دست دومش چنده؟