(PS3) قیمت به روز بازی های اورجینال

تو فرمانيه ديروز پرسيدم انچارتد ٣ دست دو ريجن دو ١٠٥ تومن اكش هم فكر كنم١٤٠ بود بعد گفت با تخفيف دسته دو رو ١٠٠
بهش تو دلم گفتم وايسا برم كارت بكشم پول نقد بيارم اخهتا چه حد. بتل سه هم ١٣٠!!!!!

تو فرمانيه ديروز پرسيدم انچارتد ٣ دست دو ريجن دو ١٠٥ تومن اكش هم فكر كنم١٤٠ بود بعد گفت با تخفيف دسته دو رو ١٠٠
بهش تو دلم گفتم وايسا برم كارت بكشم پول نقد بيارم اخهتا چه حد. بتل سه هم ١٣٠!!!!!
لول! بیا از پایین شهر بخر خوب:دی MW3..78 تومن...آنچارتد دست دو رو بهت گفته 105 تومن!!:دی فک کنم 55تومن زیاده روی کرده:دی.......بتل هم 65 تومن گرون گفته:دی.......اون قیمت دادنی تو هم میگفتی بیخیال..:دیبالاشهری ها کلا بی انصافن

به نظرتون
Portal2
Fifa street
Lbp 2
Driver sf
رو هم ١١٥ تومن خوبه​
البته همه دست دو و تميزن

خیلی خوبه ... قیمتش عالیه ..
resident Evil OPRC چنده :d

آکش حدود 80 - 90 ..

بتل 3 کلا گرونه ... بهتره از جای دیگه خرید کنید ..

لول! بیا از پایین شهر بخر خوب:دی MW3..78 تومن...آنچارتد دست دو رو بهت گفته 105 تومن!!:دی فک کنم 55تومن زیاده روی کرده:دی.......بتل هم 65 تومن گرون گفته:دی.......اون قیمت دادنی تو هم میگفتی بیخیال..:دیبالاشهری ها کلا بی انصافن
اره هيلي زياد مي گفت خيلي بعد جال اينه كه طبقه بالاييش هم مي گفت ٨٠

من بازی resistance2رودارم می خوام باresistance3عوض کنم چقدر باید سر بدم؟
برایresistance3باید کنسولم رو آبدیت کنم؟
باتشکر

اگر کنسول هکه بله فک کنم ... ( حدود 20 یا 30 تومن سر )

دوستان کسی توی بازار BioShock 1 , YAKUZA 4 , Resonance of Fate , Tales of Graces f ندیده توی بازار و از قیمت کنونی شون توی تهران یا کرج خبر داره ؟ :(

حامد ........ باید صبور باشی ... سنگ صبور باش ...

آقا یه جا killzone 3 رو میگه 20 تومن (دست دوم) خوب میگه؟:-/

عالی میگه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or