(PS3) قیمت به روز بازی های اورجینال

خواهش میکنم
امکان داره ولی با ps4 متفاوته شرایطش، من تا به حال ندیدم کسی اکانت هکی روی ps3 بریزه، چون که شیرینگ بازی روی ps4 معرفی و به اجرا دراومد البته بودند دوستانی در همین سایت که این کارو با هماهنگی هم کردن اونم فقط یک بازی ولی اینجور که مثل ps4 اکانت هک بشه و روی دستگاه دیگ کار کنه تا به حال روی ps3 ندیدم و نشنیدم
در مورد اختلاف هم باید بگم اختلاف بیخودی زیاده خودت یکم فکر کن، 700 تومن اختلاف:-?? قبل از گرونی ها ارجینال بود مثلا 500 کپی خور بود 700 نه اینکه الان ایشون میگه ارجینال 1500 کپی خور 700
تقریبا داره از نصب قیمت هم پایینتر میده این به نظر من یکم عجیبه هیچ ارزونی بی دلیل نیست
بازم در مورد دستگاه ازش بپرش ببین ورژن دستگاه چنده اگر 4.82 و پایینتره که میشه هکش کرد مگر اینکه 4.83 باشه در غیر انصورت در حال حاضر نه
و در نهایت اون اختلاف قیمت هر چی هم باشه در خرید بازی ارجینال خودشو نشون نمیده چون الان وضعی شده بازی ps3 هم زیاد نیست(دلیلش یرای خودم هم روشن نیست) اصلا بازارچه با این وضعیت قیمت ها خیلی ساکته و اگه بخواد از دیوار بخره که قیمت های عجیبی میپرونن
بازم بیشتر تحقیق کنه بهتره

عرض سلام و ارادت خدمت همه دوستان.من دو سه سالی هست که ps3 خودم رو با ps4 تعویض کردم.چندین بازی انحصاری و غیر انحصاری رو دستم مونده مثلا لاست آف آس یا خدای جنگ یا آنچارتد و یه چند تای دیگه.همه شون در حد عالی نگهداری کردم و خیلی حساسم تا جلد و دفترچه راهنما همه چی کامل روی بازیها هست.من میخوام همه شو یکجا بفروشم و نه تک تک.اگر از دوستان مایل به خرید یکجا هستن در خدمتم.پیام بدین جواب میدم .ممنونم

• Like
Reactions: Sega_genesis
من یه مدته نزدیک یکسال کنسول رو فروختم .
بنظرتون الان ارزش داره بازم بخرم؟
بستگی به خودتون داره که هنوز از بازی های نسل هفت لذت میبرین یا خیر.
خودم نگه داشتم برای انحصاری هاش و چند تا بازی دو نفره.

من یه مدته نزدیک یکسال کنسول رو فروختم .
بنظرتون الان ارزش داره بازم بخرم؟

درود
برای اوریج بازی کردن که طبعا نه، چون جنگ اعصابه. استورش هم احتمالا به زودی تعطیل شه برای همیشه.
ولی برای کلکسیون کردن گیم های کپی و یه آرشیو کامل از نسل هفت با dlc ها، به شدت پیشنهاد میشه و اصلا جای فکر وجود نداره. آرشیو خیلی ارزشمندی میشه ;)

بستگی به خودتون داره که هنوز از بازی های نسل هفت لذت میبرین یا خیر.
خودم نگه داشتم برای انحصاری هاش و چند تا بازی دو نفره.

قبلا با ۵۰۰ میشد خرید
الان قیمتا نگاه میکنم بالا ۳ میلیون گذاشتن
واقعا گرونه
بازیا انحصاری خوبش ریمستر شده رو پلی ۴

خودم تو فکر خریدش بودم
ولی قیمتا جالب نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rosgod and mqg1387

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟