(PS3) قیمت به روز بازی های اورجینال

سلام. چند تا بازی دارم میخواستم ببینم چند میارزه؟
need for speed hot porsuit
fifa 12
fifa 14
the last of us
gta iv episode from liberty city
virtual tennis 4
در ضمن دنبال 4 تا بازی هم هستم. اگه میشه اینا رو هم قیمت بدید:
demons souls
god of war ascension
beyond
army of two devils cartel

• Like
Reactions: se.phi.roth
ممنون.اگه تو هارد بریزن چقدر در میاد؟

دوست عزیز بازی ارجینال نمیتونی توی هارد بریزی و حتما به دیسک بازی نیاز داری
ولی اگه کنسولت کپی خور باشه به انصاف اون طرف بستگی داره ولی با توجه به اینکه حجم بازی GTA زیاده فکر میکنم 5-6 تومنی ازت بگیره!

سلام دوستان. یکی از دوستام میخواد ps3 بگیره ولی دستگاش کپی خور نیست. طرف گفته فرقی بین کپی خور و ارجینال نیست. بازیهای کپی خور 5000 تومن و بازیهای ارجینالم 7000 تومن. هر بازی که دلش بخوادم میتونه داشته باشه. واقعا همچین چیزی درسته؟
چون ps3 هک شده 1.500 و ps3 ارجینال 800 واسه همین میخواد ارجینال بخره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام دوستان. یکی از دوستام میخواد ps3 بگیره ولی دستگاش کپی خور نیست. طرف گفته فرقی بین کپی خور و ارجینال نیست. بازیهای کپی خور 5000 تومن و بازیهای ارجینالم 7000 تومن. هر بازی که دلش بخوادم میتونه داشته باشه. واقعا همچین چیزی درسته؟
چون ps3 هک شده 1.500 و ps3 ارجینال 800 واسه همین میخواد ارجینال بخره. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
بازی های ارجینال زیر 40 تومن نیست
البته شاید ورژن دستگاه 4.82 باشه در این صورت قابلیت هکو داره و در این حالت بازی هکی میریزی نه ارجینال و شاید منظور فروشنده از ارجینال این بوده که عجیبه چون که در واقع دستگاه هک میشه

سلام
بازی های ارجینال زیر 40 تومن نیست
البته شاید ورژن دستگاه 4.82 باشه در این صورت قابلیت هکو داره و در این حالت بازی هکی میریزی نه ارجینال و شاید منظور فروشنده از ارجینال این بوده که عجیبه چون که در واقع دستگاه هک میشه[/QUOTE
ممنون بابت جواب. داداش احتمال داره که طرف اکانت هکی واسش بریزه؟ چون بهش گفته کنسول ارجینال، هکی نیست. این بنده خدام فقط به خاطر اختلاف قیمت که میخواد کنسول ارجینال بگیره. تو پست بالا گفتم اختلاف قیمتش حداقل 700 تومن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or