(PS3) قیمت به روز بازی های اورجینال

U3 Goty هنوز وارد بازار نشده !

به زودی شاهد بازی های مانند

Sleeping Dogs

CS : Global Offensive

در بازار خواهیم بود .. !

جدیدترین ها هم فعلا Lodon 2012 - Anchry Region و ... !

قیمت هر بازی جدید هم که میاد بین 120 - 130 - 110 سیر می کنه !

قیمت بازی god of war3وuncharted2,3الان توبازار چنده؟
God of war3نیاز به ابدیت داره یانه

نه فک نکنم آپدیت بهواد

هر دو بین 25 - 35 قیمت دارند

mw3بدم..سرم هم باید بدم با hd collection ---mgsبزنم به نظر شما:biggrin1:؟

فک نکنم ولی اگر باشه 10 تومن سر !

نه باوو چه خبره:دی....الان من mw3رو دارم 65-70میدم:دی
40 بفروشی خوب فروختی:دی نه انحصاریه..نه کد داره.....................
قیمت های شما،مصداق بارز آتیش زدن به ماله!
دیگه تصمیم نهایی با ایشونه،این روزا یا مردم مفت خری می کنند یا در فروش لاشخوری..
قیمت های واقعی از بین رفته،این محدوده ای که عرض کردم،قیمت پک فیزیکی دسته دوم است.

قیمت های شما،مصداق بارز آتیش زدن به ماله!
دیگه تصمیم نهایی با ایشونه،این روزا یا مردم مفت خری می کنند یا در فروش لاشخوری..
قیمت های واقعی از بین رفته،این محدوده ای که عرض کردم،قیمت پک فیزیکی دسته دوم است.
اینجوری باشه انصاف چی میشه:دی.....اگه انصاف رو بذاریم کنار منم باید mw3رو 90 بدم دیگه.!! چون تو بازار کمه..کسی نداره!!..این که نشد:دی (البته در عمل انصافی وجود نداره:دی)

دوستان دعوا نکینید بیخیال:d
اخر قیمتشو نفهمیدم توافقی میزارم ببینم چی میشه
به هر حال ممنون بابت راهنمایی

دعوا چیه؛یکم بحث جدی کردن که دعوا نمیشه!:d
اینجوری باشه انصاف چی میشه:biggrin1:.....اگه انصاف رو بذاریم کنار منم باید mw3رو 90 بدم دیگه.!! چون تو بازار کمه..کسی نداره!!..این که نشد:biggrin1: (البته در عمل انصافی وجود نداره:biggrin1:)
ببخشید من مسئول تعیین قیمت دلار یا مدیر عامل استور سونی نیستم که بخوام سر این چیزا،پاسخ گو باشم،قیمت واقعیش اینه،حالا آدم خودش بخواد مفت بفروشه،بحثش جداست..
کال آف دیوتی اتفاقاً گرون تره.چون الان 60 دلار معامله میشه آک بندش؛اما نید فور اسپید که تقریباً با کال اف در یک زمان منتشر شد،قیمت پک فیزیکی،30 دلار و دیجیتالی، دلار22.00+6.00 دلار کد آنلاین است!:|
خواهشاً سر قیمت های واقعی،پای "انصاف" رو وسط نکشید؛این که وضع مالی ما تحمل دیدن چنین قیمتایی رو از ما گرفته،"محرومیت" است نه "بی انصافی" قیمت های جهانی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or