سلام رضا جان شما بازیهات همینه؟ اگه آره باشه پس با COD به صورت موقت عوض می کنم:biggrin1:برهان جان ... من هری پاتر میخوام اما تعویضی میخوام موقت یا دائمی ...
این بازی ها رو دارم
CoD:WaW
KZ2
GTA IV
AC
Resistance
سلام رضا جان شما بازیهات همینه؟ اگه آره باشه پس با COD به صورت موقت عوض می کنم:biggrin1:برهان جان ... من هری پاتر میخوام اما تعویضی میخوام موقت یا دائمی ...
این بازی ها رو دارم
CoD:WaW
KZ2
GTA IV
AC
Resistance
واس چی ؟ :dنیما هروقت infamous اومد دستت بهم اطلاع بده!:biggrin1::biggrin1:
علیواس چی ؟ :d
میخوای Pirate خورش کنی :d عمرا :d خودم باید تمومش کنم بعد این میثم میاد بابام رو در میاره اگه بهش ندم :d
احتمالا شنبه دستمه .
======
برهان تو هم بازیهایی که داری بنویس بدونیم چی داری ازت بغارتیم :d
=====
برادر همشهری " آسمان " :d اسمتو بگو نسکافه نخورده برادرزاده شیم :d
فرمایش عالی متعالی :biggrin1:بچس ساري بياين بريم يه دست تلكا حال بكنيم.
دود و قليون چيه ؟!؟
حرامه....
:biggrin1:
اخه میخوام ببینم به نظرت خوبه یا نه ارزش داره 70تومن بدم بگیرم:biggrin1:واس چی ؟ :d
میخوای Pirate خورش کنی :d عمرا :d خودم باید تمومش کنم بعد این میثم میاد بابام رو در میاره اگه بهش ندم :d
:d
راستی LBP رو به کی دادی ؟نیما جان من این بازی ها رو دارم:biggrin1:
Uncharted
Kill Zone 2
Harry Potter: Half blood Prince
Little Big Planet
به زودی هم به دستم این 3 تا میرسه:biggrin1:
MGS4
رسیستنس 2
Batman
ایضا منم حالم از این ماده ی غذایی مفید بهم میخوره .:biggrin1:به مازندرانی ها میگن کیی خوار(کدو):biggrin1: چرا من تا حالا بهش لب نزدم!!!:biggrin1:
رضا من به عالم و ادم بدهکارم :biggrin1:نیما تو هم بهم بدهکاری
اهان از اون لحاظ:biggrin1:اخه میخوام ببینم به نظرت خوبه یا نه ارزش داره 70تومن بدم بگیرم:biggrin1:
mgs4 رو من بهت میدم فقط resistance2 رو بده به من:biggrin1:3 تای اخری رو خودم ازت میگیرم :d
این موجود دروغ میگه من دست زور رو سرش نذاشتم بهانه میاره که نده به کسیواس چی ؟ :d
احتمالا شنبه دستمه .
این بازی من هر دو حالت hero-infamous رو در 40 ساعت تمام کردم رو هارد ببینم رکورد چی میشه نیما میتونه :biggrin1:مال این حرف ها نیست :biggrin1:این موجود دروغ میگه من دست زور رو سرش نذاشتم بهانه میاره که نده به کسی