استغفرالله :d اقا سریع توبه کنید شاید خداوند قبول کند :d من به شما علاقه مندم :d اطلاعات غلط به شما دادن :d
قائم شهری وبچه مثبت :biggrin1:جالبه:biggrin1:استغفرالله :d اقا سریع توبه کنید شاید خداوند قبول کند :d من به شما علاقه مندم :d اطلاعات غلط به شما دادن :d
رضا (REZA TAEL ) مهدی (Mehdijeyjey) منو از نزدیک دیدن میدونن عند بچه مثبتم !!:biggrin1:قائم شهری وبچه مثبت :biggrin1:جالبه:biggrin1:
چه سعادتی داشتن:biggrin1:رضا (REZA TAEL ) مهدی (Mehdijeyjey) منو از نزدیک دیدن میدونن عند بچه مثبتم !!:biggrin1:
میخواستن منو اغفال کنن و از راه حزب الله و انقلاب دور کنن به یاری خدا از دستشون گریختم :biggrin1:
به پیشنهاد شیطانیشون نه گفتم :d
یه کم دوریم از هم چون من ساریم .خیلی حیف شد...!:biggrin1:برادرا کسی تو قائم شهر نیست بریم مولانا یه قلیون بزنیم :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
منم همینطور بودم اون اوایل که kz2 گرفتم یه کم گذشت بهتر شد ولی بازم یه جوریه!همونطور که میدونین کنترلر 360 خدای FPS هست هنوز نتونستم لذت واقعی رو از بازی کردن KZ 2 ببرم ! البته دو مرحلشو رفتم و خب کم کم داره دستم میاد FPS با PS3 !! اولاش سخته ولی اسون میشه !
21 مهر!آقا uncharted دقیقا کی میاد؟
ساری هم مگه داره یه بار اومدم سینما با دوستم هر حا گشتیم چیزی یافت نشد:biggrin1: خدا برکت بده اینجا رو:biggrin1::biggrin1:یه کم دوریم از هم چون من ساریم .خیلی حیف شد...!:biggrin1:
بله من در جریانم ! تا الان موبایل فروشی فرت و فرت باز میشد الان ق سرا به قول رضا :biggrin1:هیچ کس اینجا FIFA STREETنداره !
اینجا هر خیابون داره نیما تو جریانه :biggrin1::biggrin1:
:laughing::laughing:خب همه افلاین بازی میکنن دیگه :d
انلاین خور نداریم اینجا !!:d