رضا خب شاید یکی خواست بازیش رو بفروشه ! بهتره بزاریم هرکی هر جور که راحته بازیش رو تبادل کنه (فروش - تعویض - امانت )ببینید چون نزدیک همیم ، قرار نیست مثل بقیه بازی هامون رو تعویض کنیم. میدونید ، مثلا بازی X که سال 2005 ریلیز شده رو با بازی که سال 2009 ریلیز شده تعویض کنیم مشکلی نداره ، چون بهتره ما همه مون به صورت امانی کار کنیم و این مشکلی به وجود نمیاره.
یکی اینو بندازه بیرون :biggrin1:من امير خان هستم از مشهد هيچ نسبت خوني ، سببي ، وجبي و غيره با مازني ها ندارم :biggrin1: ولي قلب من در مازندران است :biggrin1: ، برنامه دارم تا دوران بازنشستگي رو در يكي از روستاهاي خوش آب و هواي مازندران بگذرونم :biggrin1: (گيلانم شد اشكال نداره :biggrin1 خلاصه منو از همين الان مازني بدونين :biggrin1:
آقا پست سراسر اسپم شد :biggrin1: . من از مديران عذر خواهي ميكنم :biggrin1: .
حالا واسه اينكه پست از حالت تمام اسپم به نيمه اسپم در بياد خدمتتون عرض كنم كه من صاحب هيچ بازي هستم :biggrin1: ولي از اينكه دوستان بازي هاشونو براي ما بفرستن تا ما حالشو ببريم استقبال ميكنيم :biggrin1:.
چیه مجتبی,ninja gaiden sigma رو دستت باد کرده:biggrin1:میخوای به بچه ها بندازی!!!؟؟واقعا کسی طالب تعویض بازی بزرگ:biggrin1: ninja gaiden sigma با resistance 2 نیست؟؟:twisted1:
:smile:اولا مگه تو ps3 داری اومدی اینجا پست دادی؟!:biggrin1:
دوما لازم نیست بخوام این بازیو بندازم به کسی!همه از عظمت این بازی اگاهن مشتاقانه میان سمتش:biggrin1:
مجتبی,بیا زودتر بنداز تا نپریده...:biggrin1:نینجا رو 20 تومن ازت می خرم:biggrin1: