یادم نمیاد کجاست:biggrin1::biggrin1:الان اسم سیاره از یادم رفته :d
سیاره سوم یا چهارمم !!
اونجایی که باید 6 تا قطعه پیدا کنی که شبیه ترانزیستوره ! من 5 تاشو پیدا کردم 2 ساعت دنبال اخری گشتم که پیدا نشد ! یکی از ماموریتاش پیدا کردن کشتی بود فک کنم !:biggrin1:مجتبی رتبه دیگه چیه ؟
خب این تاپیک رو باز نکردم که فقط تبادل بازی باشه ! برا انواع و اقسام و احزاب موارد میشه اینجا تبادل نظر کرد :smile:خواهش میکنم اینقدر اسپم ندید
زدی تو خال:biggrin1:الان اسم سیاره از یادم رفته :d
سیاره سوم یا چهارمم !!
اونجایی که باید 6 تا قطعه پیدا کنی که شبیه ترانزیستوره ! من 5 تاشو پیدا کردم 2 ساعت دنبال اخری گشتم که پیدا نشد ! یکی از ماموریتاش پیدا کردن کشتی بود فک کنم !اره علی اون رجب پسر باحالی بود همون کچله عینکیه :biggrin1:مجتبی رتبه دیگه چیه ؟
نه بابا خال نداشت که :biggrin1::biggrin1::biggrin1:زدی تو خال:biggrin1:
قیمت نجومی میده یا فرق نداره با جاهای دیگه؟
385 . چی شده خسیس میخوای بخری ؟:biggrin1:نیما PS3 رو چند خریدی؟
یه ماجرا بگم جالبه این برای فامیل دوستم شد یادم اومد گفتم بگم :biggrin1: امید وارم تاپیک منحرف نشه:biggrin1:
چند سال قبل که زلزله اومده بود این بیچاره توخونه نشته بود با خانوادش که زلزله میاد همه بلند میشن فرار میکنن این زیاد حول میشه جو میگیرتش از بالکن می پره پایین:biggrin1: پریدن همانا میت رو زمین نمیمونه هم همانا :biggrin1: بیچاره میمیره زلزله خودش یه لیوان اب رو تکون نداد:biggrin1:
حالا این فامیلتون PS3 داشت ؟:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اگه PS3 داشت 100% به این تاپیک ربط داشت :biggrin1: اگه PS3 نداشت چون فامیل تو بود تو هم که PS3 داری بازم یه جورایی به تاپیک ربط داشت در حد 2% :biggrin1::biggrin1::biggrin1: