PS3 داران قم

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
می گن که خوبه ولی من اصلا به دلم نشست!یه دمو دیدم فقط با کفه دستش هی برق می زد!:laughing::p
شماها هیچ کدوم اهله شبکه بازی نیستید؟:cheesygri
نظرتون در باره tekken 6 بگید!;)
بسم الله!

اول خودم :
به نظرم اونجور که باید درست نکرده چندتا گیم پلی که دیدم یه جوری بود!حالا باید ریلیز شه تا ببینیم چیه!ولی شخصیتای توپی داره!همچنین امکانات توپ!من که از leo & migule خیلی خوشم اومد!

می گن که خوبه ولی من اصلا به دلم نشست!یه دمو دیدم فقط با کفه دستش هی برق می زد!
ببنیم بازی کردی یا از رو دمو می گی باحال نیست:confused::thinking:
من چند تا دمو و تریلر از TEKKEN 6دیدم بازی خیلی خوبی نبود ولی بد هم نبود:biggrin1:

انفمس یه بازی Open World هست اگه از این سبک بازی ها مثل GTA خوشتون میاد برید بگیرید.من که به شخصه با اینکه از GTA خوشم نیومد ولی از این بازی و گرافیک خیلی زیبا و گیم پلی جالبش خیلی خوشم اومد.مثلا ایده رفت و آمد بر روی سیم برق واقعا ایده خیلی جالبیه شنیدم کمبو های خیلی جالبی هم داره و نسبت به بازیی مثل GTA یا پروتوتایپ از تنوع خیلی خوبی سود می بره در کل اگه من 3 داشتم حتما بازی رو می گرفتم.

شماها هیچ کدوم اهله شبکه بازی نیستید؟
من میخواستم یه ADSLبگیرم که عضوی از شبکه بشم:biggrin1:
ولی شماره کد محله مون میخواد عوض بشه دیگه ADSL نمیدن:(
انفمس یه بازی Open World هست اگه از این سبک بازی ها مثل GTA خوشتون میاد برید بگیرید.من که به شخصه با اینکه از GTA خوشم نیومد ولی از این بازی و گرافیک خیلی زیبا و گیم پلی جالبش خیلی خوشم اومد.مثلا ایده رفت و آمد بر روی سیم برق واقعا ایده خیلی جالبیه شنیدم کمبو های خیلی جالبی هم داره و نسبت به بازیی مثل GTA یا پروتوتایپ از تنوع خیلی خوبی سود می بره در کل اگه من 3 داشتم حتما بازی رو می گرفتم.
ممنون :love:انشالله این هفته میرم یکی بگیرم تا ببنیم چیچیه ملت میگن بازی باحالیه:cheesygri:confused:

در ضمن اگه می خواید تاپیک نخوابه بازی هایی که می خوان تعویض کنین رو بزارین که بقیه به جای خرید از این ور و اونور از شما بخرن.
کرایه هم بد نیستا!اونایی که مثلا یه بازی رو دارن و می خوان نگههش دارن کرایه بدن یا برای مدتی با یه بازی تعویض کنن بعد بهم برگردونن.
یه چیز دیگه 3 60 گیگ کسی سرا نداره؟

در ضمن اگه می خواید تاپیک نخوابه بازی هایی که می خوان تعویض کنین رو بزارین که بقیه به جای خرید از این ور و اونور از شما بخرن.
کرایه هم بد نیستا!اونایی که مثلا یه بازی رو دارن و می خوان نگههش دارن کرایه بدن یا برای مدتی با یه بازی تعویض کنن بعد بهم برگردونن.
یه چیز دیگه 3 60 گیگ کسی سرا نداره؟
من که بازی هامو نمیخرم:( از مغازه 2000 کرایه میکنم :-"
اگه کسی infamousکرایه میده به من بگه :-"
60گیگ نو یا دست دو :confused:

2000 همونه که تو پاساژ کویتیاست؟من یه دفه رفتم پیشش خیلی آدم بی خودی بود!همچین قیافه می گرفت کسی ندونه انگار کی هست!
چی جوری بهت کرایه میده؟شرایط و قیمتش رو میشه بگی
من رفتم می گه باید پوله بازیو بزاری بعد هفته ای کرایه بدی!!!!فقطم پول نقد می گیره!
من چند تا بازی گرفتم از تو صفایه گرفتم/آدم باحالیه.

چی جوری بهت کرایه میده؟شرایط و قیمتش رو میشه بگی

پول بازی رو میذاری پیشش بعد وقتی بازی رو برگردوندی پول رو بهت پس میده بعد شما باید کرایه رو بدی:biggrin1:
انطوری بهتره چون اگه بازی بخری بخوای بفروشی یه 10تومنی ضرر میکنی:(
کرایش هم به بازیش بستگی داره:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or