برای نمونه یه چند تا قیمت کرایه هایی رو که دادی میشه بگی.
در ضمن دیسکای کرایه ای تمیز و قابل استفاده هست؟
چه مدت می تونی بازی رو پیش خودت نگه داری؟مدت کرایه رو می گم.
آقا اینقدر ها هم گرون نیستا.10 روز هم مدت زمان خیلی خوبیه برای تموم کردن یه بازی.
مگه میشه روی دیسکی خط نیفته حرفایی میزنی شما:biggrin1: مطمئنا منظورت اینه که هر چقدر هم خط داشته باشه بازم اجرا میشه درسته؟
در ضمن شده برای یه بازی یه مدت طولانی مثلا یک ماه وایسی تا بیاره یا مثلا یکی قبل شما قرض گرفته باشه؟
همین اینفمس رو نیاورده بود یا کسی کرایه کرده بود؟چون بازی حول حوش 2 ماهه که اومده
تا الان سرجمع چند تا بازی کرایه کردی و با کنسولت بازی کردی؟
یعنی 2000 همه بازی های 3 رو برای کرایه میاره؟اگه اینجوری باشه بریم تو کار 3
آقایون این بحثارو اینجا نکنین برید تو پروفایلتون
خوب به نظر من بازیه کرایه ای خوب نیست ممکنه خراب باشه به قول شما مردم میان میبرن اون موقع ممکنه برای دستگاه مشکل ساز بشه
بهتره بازی رو نو بخرید بازی کنید بعد تعویض کنید
حرف هایی می زنی شما!اگه قرار باشه اینآقایون این بحثارو اینجا نکنین برید تو پروفایلتون
دوست عزیز دیسک های مالزی PS2 مثل گلاب بروتون خر کار می کنه اون موقع بلو ری ارج دستگاه رو خراب کنه!خوب به نظر من بازیه کرایه ای خوب نیست ممکنه خراب باشه به قول شما مردم میان میبرن اون موقع ممکنه برای دستگاه مشکل ساز بشه
بهتره بازی رو نو بخرید بازی کنید بعد تعویض کنید
چرا؟؟؟؟:confused::confused:من که سرم بره پیش این یارو 2000 نمی رم
اگه بازی تازه بیاد بازار بخوای آک بگیری باید بچه مایه دار باشی ولی شما که تازه داری killzone2رو میگیری انگار از این آدمایی هستی که برای یه بازی کلی صبر میکنن تا ارزون شهمن بازیامو آک می گیرم با خیال راحت.البته بلوری خیلی پوست کلفته و به این راحتیا خراب نمی شه!
فردا یا پسفردا killzoneم به دستم می رسه.
چوون فوق العاده آدم مضخرفیه!(حالا نمی دونم شاید با من بد رفتار کرد)چرا؟؟؟؟:confused::confused:
نه داداش من از این آدما نیستم/اینم که الان می خوام کیلزونو بگیرم دلیل داره/من اگه یه چیزی رو بخوام همون روزی اولی که ببینم می گیرم/اصلا نیاز ندارم صبر کنم تا ارزون شهمیگیری انگار از این آدمایی هستی که برای یه بازی کلی صبر میکنن تا ارزون شه
آره طرف یکم قاطی داره قبل از این که 360,ps3رو ازش بخرم بهم محل نمیذاشت ولی از وقتی این 2کنسول رو ازش خریدم بهم احترام میذارهچوون فوق العاده آدم مضخرفیه!(حالا نمی دونم شاید با من بد رفتار کرد)
من اگه یه چیزی رو بخوام همون روزی اولی که ببینم می گیرم/اصلا نیاز ندارم صبر کنم تا ارزون شه