PS3 داران قم

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کرایش هم به بازیش بستگی داره
برای نمونه یه چند تا قیمت کرایه هایی رو که دادی میشه بگی.
در ضمن دیسکای کرایه ای تمیز و قابل استفاده هست؟
چه مدت می تونی بازی رو پیش خودت نگه داری؟مدت کرایه رو می گم.

برای نمونه یه چند تا قیمت کرایه هایی رو که دادی میشه بگی.
در ضمن دیسکای کرایه ای تمیز و قابل استفاده هست؟
چه مدت می تونی بازی رو پیش خودت نگه داری؟مدت کرایه رو می گم.

1من دو سه هفته پیش KILLZONE 2رو 50تومن گذاشتم برای 1هفته هم 6تومن کرایه دادم و اون موقع که تازهCOD WOWاموده بود 7تومن کرایه دادم برای10 روز (پولی که برای خود بازی گذاشتم یادم نیست:biggrin1:)
2:confused:BLURAYکه همیشه سالم هست ومیمونه و خط روش نمیفته وقابل استفاده هست
3کرایه 10 روز ثابت هست ولی هر چی بیشتر بخوای نگه داری کرایه بیشتر میشه اگه بخوای کمتر از 10 روز نگه دازی باید همون کرایه 10روز رو بدی:(

آقا اینقدر ها هم گرون نیستا.10 روز هم مدت زمان خیلی خوبیه برای تموم کردن یه بازی.
مگه میشه روی دیسکی خط نیفته حرفایی میزنی شما:biggrin1: مطمئنا منظورت اینه که هر چقدر هم خط داشته باشه بازم اجرا میشه درسته؟
در ضمن شده برای یه بازی یه مدت طولانی مثلا یک ماه وایسی تا بیاره یا مثلا یکی قبل شما قرض گرفته باشه؟
همین اینفمس رو نیاورده بود یا کسی کرایه کرده بود؟چون بازی حول حوش 2 ماهه که اومده
تا الان سرجمع چند تا بازی کرایه کردی و با کنسولت بازی کردی؟
یعنی 2000 همه بازی های 3 رو برای کرایه میاره؟اگه اینجوری باشه بریم تو کار 3

آقا اینقدر ها هم گرون نیستا.10 روز هم مدت زمان خیلی خوبیه برای تموم کردن یه بازی.
مگه میشه روی دیسکی خط نیفته حرفایی میزنی شما:biggrin1: مطمئنا منظورت اینه که هر چقدر هم خط داشته باشه بازم اجرا میشه درسته؟
در ضمن شده برای یه بازی یه مدت طولانی مثلا یک ماه وایسی تا بیاره یا مثلا یکی قبل شما قرض گرفته باشه؟
همین اینفمس رو نیاورده بود یا کسی کرایه کرده بود؟چون بازی حول حوش 2 ماهه که اومده
تا الان سرجمع چند تا بازی کرایه کردی و با کنسولت بازی کردی؟
یعنی 2000 همه بازی های 3 رو برای کرایه میاره؟اگه اینجوری باشه بریم تو کار 3

1آره حتی اگه بازی خیلی باحال باشه دو بار بازی رو تموم میکنم
2بله چرا نمیشه تا حالا که روی دیسک هایی که میخردم یه خش هم نمیافتاد و این هایی هم که میگرم هم حتی یدونه خط هم نداره
3بله برای اینفیمس میگفت طرف گرون بهم میده(خالی میبستش:mad:)ولی برای cod wowرفتم بگیرم دیدم یه نفر زود تر از من رفت مغازه زودتر از من بازی رو کرایه کرد
4فکر کنم یا 5تا یا 6تا ولی وقتی بازی میخریدم بعدمیخواستم عوض کنم
طرف پدر آدمو در میاورد تا بازی رو بگیره یه بازی بده بدبختی برای تعویض خیلی گرون حساب میکرد
5=بله حتی که آک هم باشه (تو پلیستیکش ) بهت کرایه میده من که killzone 2تازه رسیده بود ایران مغازه 2000آورد که آک بود 80 تومن گذاشتم و10تومن کرایه
10تومن کرایه زیاد بود چون بازی آک دست نخورده بود

خوب به نظر من بازیه کرایه ای خوب نیست ممکنه خراب باشه به قول شما مردم میان میبرن اون موقع ممکنه برای دستگاه مشکل ساز بشه
بهتره بازی رو نو بخرید بازی کنید بعد تعویض کنید

خوب به نظر من بازیه کرایه ای خوب نیست ممکنه خراب باشه به قول شما مردم میان میبرن اون موقع ممکنه برای دستگاه مشکل ساز بشه

تا حالا که برای من مشکل ساز نبوده:biggrin1:
اگه بازی بخوام بخرم باید آک باشه اگه از مغازه 2000هم بخوام بخرم آک نباشه شاید یه نفر قبلا بازی رو خریده باشه و دوباره بهش فروخته یا عوض کرده
اگه قرار باشه بازیی که میخرم آک نباشه پس چه فرقی با کرایه کردن داره :d

من که سرم بره پیش این یارو 2000 نمی رم:-"
من بازیامو آک می گیرم با خیال راحت.البته بلوری خیلی پوست کلفته و به این راحتیا خراب نمی شه!
فردا یا پسفردا killzoneم به دستم می رسه.:)
Mandozma تا حالا شبکه بازی کردی؟با چه نتی ؟مشکل نداشت؟آخه من کسی نبوده تا باش بازی کنمم گفتم;)
من یکم بازی کنم قلقش بیاد دستم بعد بیا شبکه بازی کنیم!:cheesygri

راستی جوبمو ندادی تو پستای قبلی
یادم رفت!:cheesygriسر صفایه یه کوچه باریکو دراز هست(اسمشو نمی دونم:biggrin1:)مستقیم بری تو می رسی به یه خشکشویی بقله اونه/از هر کی بپرسی می دونه.

آقایون این بحثارو اینجا نکنین برید تو پروفایلتون
حرف هایی می زنی شما!اگه قرار باشه این
چیزا رو تو پروفایل بگیم پس چی باید اینجا بگیم:biggrin1:
دوست عزیز دیسک های مالزی PS2 مثل گلاب بروتون خر کار می کنه اون موقع بلو ری ارج دستگاه رو خراب کنه!
من الان دیسکای قدیمی PS2 دارم مثل دفتر نقاشی بچه ها میمونه:biggrin1:ولی خیلی راحت و روون خونده مبیشه
در ضمن با این قیمتی بازی های 3 و بعد دردسر فروششون کرایه کردن بهترین کار ممکن هست.

من که سرم بره پیش این یارو 2000 نمی رم:-"
چرا؟؟؟؟:confused::confused:
من بازیامو آک می گیرم با خیال راحت.البته بلوری خیلی پوست کلفته و به این راحتیا خراب نمی شه!
فردا یا پسفردا killzoneم به دستم می رسه.:)
اگه بازی تازه بیاد بازار بخوای آک بگیری باید بچه مایه دار باشی ولی شما که تازه داری killzone2رو میگیری انگار از این آدمایی هستی که برای یه بازی کلی صبر میکنن تا ارزون شه
من که اصلا صبر نمیکنم تا یه بازی انحصار ps3بیاد میرم فوری کرایه میکنم ولی اگه مایه دار بودم میخریدم که مایه دار نیستم :(

چرا؟؟؟؟:confused::confused:
چوون فوق العاده آدم مضخرفیه!(حالا نمی دونم شاید با من بد رفتار کرد)

میگیری انگار از این آدمایی هستی که برای یه بازی کلی صبر میکنن تا ارزون شه
نه داداش من از این آدما نیستم/اینم که الان می خوام کیلزونو بگیرم دلیل داره/من اگه یه چیزی رو بخوام همون روزی اولی که ببینم می گیرم/اصلا نیاز ندارم صبر کنم تا ارزون شه;)

چوون فوق العاده آدم مضخرفیه!(حالا نمی دونم شاید با من بد رفتار کرد)
آره طرف یکم قاطی داره :evil:قبل از این که 360,ps3رو ازش بخرم بهم محل نمیذاشت ولی از وقتی این 2کنسول رو ازش خریدم بهم احترام میذاره
i'm his boss;)
آدم بسیار عجیبیه یه روز آدمه باحالیه ولی یه روز گنده مخصوصا اون دوستش که (علی) که کلا آدم گندیه:sick:
من اگه یه چیزی رو بخوام همون روزی اولی که ببینم می گیرم/اصلا نیاز ندارم صبر کنم تا ارزون شه;)
پس بگو بچه مایه داری ;):biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or