PS3 داران قم

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا اصلا این یارو رو ولش کنید.ارزش نداره;)
بچه ها نظرتون راجع به psp چیه؟:cheesygriمی خوام یکی بگیرم/
ممممممممممم.خیلی حال میده.من یه مدت داشتم بعد فروختم.syphon ------
و patapon 1 و2 و لوکوروکو رو حتما بازی کن.راستی GoW هم فراموش نشه یه رم 8 هم بخر دیگه کامل میشه.به نظر من از XBOX و Wii خیلی باحالتره ولی به PS3 نمیرسه :biggrin1:

مثل اینکه ما نبودیم خیلی خبرا شده اینجا!
دوستان این آقایی که دارید هر چی از دهنتون در میاد بهش می گید داره روزی با 200-300 بچه سر و کله میزنه اونم نه بچه های عادی خوره گیم:biggrin1:
خوب معلومه هر کی جای ایشون باشه مشکل پیدا می کنه.در ضمن من که هر موقع با ایشون صحبت می کنم خیلی مودبانه جواب میدن تازه هر موقع میرم اونجا میگم بازی های 3 و 360 جدیدت رو بیار یه نگاه به همش می کنم می گم ممنون میام بیرون :biggrin1:(فقط چک می کنم ببینم چیا اومده:biggrin1:) ولی دفعه بعدم که این کار رو می کنم هیچی نمی گه و بازم خیلی محترمانه بازی ها رو میاره:biggrin1:
البته من زیاد پیشش نمی رم چون کلا مغازه های کنسول فروش اونم 3 و 360 توی قم گرون فروشن در اصل بهتر اینو بگم که ترجیح میدم از تهران خرید کنم و فوقش یه 4 روز منتظر بشم.

چه خبره بابا ریختید سر هم دیگه! چه کسی از شما با lcdtv full hd بازی میکنه ؟ یه مدل خوب چیه؟؟
بهتری بری تاپیک مخصوص خودش اونجا خیلی بهتر راهنماییت می کنن

دوستان این آقایی که دارید هر چی از دهنتون در میاد بهش می گید داره روزی با 200-300 بچه سر و کله میزنه اونم نه بچه های عادی خوره گیم:biggrin1:
خوب معلومه هر کی جای ایشون باشه مشکل پیدا می کنه.در ضمن من که هر موقع با ایشون صحبت می کنم خیلی مودبانه جواب میدن تازه هر موقع میرم اونجا میگم بازی های 3 و 360 جدیدت رو بیار یه نگاه به همش می کنم می گم ممنون میام بیرون:biggrin1:(فقط چک می کنم ببینم چیا اومده::biggrin1:) ولی دفعه بعدم که این کار رو می کنم هیچی نمی گه و بازم خیلی محترمانه بازی ها رو میاره:biggrin1:
منم باهات موافقم :biggrin1:
منم بعضی موقع ها اینکارو که گفتی انجام میدم:cheesygri:blushing:

راستی کسی اوبونتو یا یلو داگ رو نصب کرده رو PS3.کاراییش مثل کامپیوتره یا کلا فرق داره.راستی میتونم بپرسم PS3 هاتون چه پکیه؟

منم گفتم XBOX 1 ولی 360 هم خیلی جالب نیست.نمیدونم چرا با مایکروسافت حال نمیکنم.حالا باید دید کنسول دستیش چه تحفه ای میشه :confused:
راستی کسی اوبونتو یا یلو داگ رو نصب کرده رو PS3.کاراییش مثل کامپیوتره یا کلا فرق داره.راستی میتونم بپرسم PS3 هاتون چه پکیه؟
میتونستی این 2تا رو توی یدونه بزنی :cool:
یعنی چی نمیتونی با ماکروسافت حال کنی:confused:
من که تاحالا اسم این بازی هارو هم نشنیده بودم :cheesygri
پک کنسولم 40گیگ;)

اینا رو اینجا نپرس حمید برو تاپیک سوالات 3 بپرس;)دوستان اینجا فقط کنسول بازن نمی دونن اوبونتو یا یلو داگ اصلا چی هست:biggrin1:
من که تاحالا اسم این بازی هارو هم نشنیده بودم
عزیز من حداقل یه سرچ بکن تو گوگل که اینجوری سوتی ندی:biggrin1:
اینا که حمید گفت نسخه های لینوکس هست که گفتن روی 3 قابل نصبه.
حمید فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه .ولی خوب به نظر من هیچ موقع مثل PC نخواهد شد چون این اسمش کنسوله واونم PC .ولی بازم گفتم از بچه هایی که کار کردن بپرسی بهتره
حالا تو لینوکس می خوای چیکار؟!:biggrin1:

آره ولی دیگه سوتیه که داده شده:cheesygri:blushing:
کسی جواب منی نمیخواد بده تو شماره #77
CoD WaW یا Killzone2 خیلی توپه.Super Street Fighter II Turbo هم نور علی نوره.وقتی با سگا بازی میکردیم از خر کیفی میمردیم :((:(( یادش بخیر خدا لعنت هرچی کنسول نسل جدیده بکنه

اینا رو اینجا نپرس حمید برو تاپیک سوالات 3 بپرس;)دوستان اینجا فقط کنسول بازن نمی دونن اوبونتو یا یلو داگ اصلا چی هست:biggrin1:
دستت درد نکنه گاگول که نیستیم:smile:
عنی چی نمیتونی با ماکروسافت حال کنی:confused:
یعنی اینکه تا می یای بازی کنی داغ می شه باید پاشی خواموش کنی!:laughing:
البته این فقط در باره کنسولشه که من خوشم نمیاد .در بقیه موارد مثل system operation,windows mobile و برنامه هاش تکه;)فقط کنسولشو گند زد:cheesygriاکثرن هم تو ایران بخاطر ارزونی بازی می گیرن نه xbox!
اگه قیمت بازیایه هردو هم یکی بود اون موقع یه چیزی!وگر نه هر دو یه قیمتن(اورجینال)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or