ممممممممممم.خیلی حال میده.من یه مدت داشتم بعد فروختم.syphon ------بابا اصلا این یارو رو ولش کنید.ارزش نداره
بچه ها نظرتون راجع به psp چیه؟:cheesygriمی خوام یکی بگیرم/
بهتری بری تاپیک مخصوص خودش اونجا خیلی بهتر راهنماییت می کننچه خبره بابا ریختید سر هم دیگه! چه کسی از شما با lcdtv full hd بازی میکنه ؟ یه مدل خوب چیه؟؟
منم باهات موافقم :biggrin1:دوستان این آقایی که دارید هر چی از دهنتون در میاد بهش می گید داره روزی با 200-300 بچه سر و کله میزنه اونم نه بچه های عادی خوره گیم:biggrin1:
خوب معلومه هر کی جای ایشون باشه مشکل پیدا می کنه.در ضمن من که هر موقع با ایشون صحبت می کنم خیلی مودبانه جواب میدن تازه هر موقع میرم اونجا میگم بازی های 3 و 360 جدیدت رو بیار یه نگاه به همش می کنم می گم ممنون میام بیرون:biggrin1فقط چک می کنم ببینم چیا اومده::biggrin1 ولی دفعه بعدم که این کار رو می کنم هیچی نمی گه و بازم خیلی محترمانه بازی ها رو میاره:biggrin1:
منم گفتم XBOX 1 ولی 360 هم خیلی جالب نیست.نمیدونم چرا با مایکروسافت حال نمیکنم.حالا باید دید کنسول دستیش چه تحفه ای میشه :confused:اصلا با نظر شما موافق نیستم:ranting:
البته اگه منظور شما 360 باشه نه xbox 1:cheesygri
منم گفتم XBOX 1 ولی 360 هم خیلی جالب نیست.نمیدونم چرا با مایکروسافت حال نمیکنم.حالا باید دید کنسول دستیش چه تحفه ای میشه :confused:
میتونستی این 2تا رو توی یدونه بزنیراستی کسی اوبونتو یا یلو داگ رو نصب کرده رو PS3.کاراییش مثل کامپیوتره یا کلا فرق داره.راستی میتونم بپرسم PS3 هاتون چه پکیه؟
اینا رو اینجا نپرس حمید برو تاپیک سوالات 3 بپرسدوستان اینجا فقط کنسول بازن نمی دونن اوبونتو یا یلو داگ اصلا چی هست:biggrin1:راستی کسی اوبونتو یا یلو داگ رو نصب کرده رو PS3.کاراییش مثل کامپیوتره یا کلا فرق داره.راستی میتونم بپرسم PS3 هاتون چه پکیه؟
عزیز من حداقل یه سرچ بکن تو گوگل که اینجوری سوتی ندی:biggrin1:من که تاحالا اسم این بازی هارو هم نشنیده بودم
CoD WaW یا Killzone2 خیلی توپه.Super Street Fighter II Turbo هم نور علی نوره.وقتی با سگا بازی میکردیم از خر کیفی میمردیم یادش بخیر خدا لعنت هرچی کنسول نسل جدیده بکنهآره ولی دیگه سوتیه که داده شده:cheesygri:blushing:
کسی جواب منی نمیخواد بده تو شماره #77
چون اون حسی رو که با میکرو و سگا داشتم رو با اینا درک نمیکنم.یاده سونیک و ماریو بخیر.خداییش اونا یچیز دیگه ای بودنچرا:confused:
دستت درد نکنه گاگول که نیستیم:smile:اینا رو اینجا نپرس حمید برو تاپیک سوالات 3 بپرسدوستان اینجا فقط کنسول بازن نمی دونن اوبونتو یا یلو داگ اصلا چی هست:biggrin1:
یعنی اینکه تا می یای بازی کنی داغ می شه باید پاشی خواموش کنی!:laughing:عنی چی نمیتونی با ماکروسافت حال کنی:confused: