به سلام آقا عمار حالا کی ریخته سر هم دیگهچه خبره بابا ریختید سر هم دیگه! چه کسی از شما با lcdtv full hd بازی میکنه ؟ یه مدل خوب چیه؟؟
هرجور راحتی فکر کن!:cheesygriشما 2 تا کنسول داری!پس بگو بچه مایه داری :biggrin1:
خیلی بیشتر از یکم!اصلا در قالب کلمات قابل توصیف نیست!آره طرف یکم قاطی داره
اگه آدم بود از همون اول بت احترام می زاشت!بل از این که 360,ps3رو ازش بخرم بهم محل نمیذاشت ولی از وقتی این 2کنسول رو ازش خریدم بهم احترام میذاره
آقا تروخدا به کسی فحش ندید شاید تاپیک قفل بشه اگه تاپیک به اینجور چیزا کشده بیشه...اصلا این 2000 گوس..ا....ل...س
آقا شما به من میگی بچه مایه دار یا به saeidxpx1راس میگه دیگه شما دوتا کنسول داری مایه داری
به هر حال که خریدی:cheesygriدیگه چجوریش مهم نیست!:biggrin1::laughing:من که اولی رو ps3با پولی خریدم....
ایول.راست می گه بابا!اصلا این 2000 گوس..ا....ل...س
منم هر وقت 2 تا کنسول گرفتم بم بگید مایه دار:biggrin1:آقا شما به من میگی بچه مایه دار یا به saeidxpx1
بالاخره این توهینه به قول saeidxpx1اصلا یارو ولش کنیمعزیز من این فحش نیس نام بچه ئ یک حیوان مگه نمیدونین؟:confused:
چیز جالبیه من اگه پولش رو داشتم یکی میخریدم چون میشه همه جا با هر شرایطی باهاش بازی کردبچه ها نظرتون راجع به psp چیه؟:cheesygriمی خوام یکی بگیرم