PS3 داران شیراز

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من ps3 دست دوم 120 گیگ دارم و نو هست کاملا با دسته اصلی برای فروش . به شرط خیلی خیلی کم باهاش بازی کردم و ببینیدش بدون شک فکر میکنید نو هست

هر کسی خواست پیام خصوصی بده

سلام دوستان میخواستم ps3 بخرم الان قیمت تو شیراز چنده و بهترین جا برای خرید کجا هست ؟ و از کجا بفهمم اصله و جنس درجه یک هست ؟

قیمتت موو چنده و به نظر شما خوبه بخرم یا نه؟

به نظر شما دانگل هم بخرم یا نه؟

سلام دوستان میخواستم ps3 بخرم الان قیمت تو شیراز چنده و بهترین جا برای خرید کجا هست ؟ و از کجا بفهمم اصله و جنس درجه یک هست ؟

قیمتت موو چنده و به نظر شما خوبه بخرم یا نه؟

به نظر شما دانگل هم بخرم یا نه؟
موو رو برو اول قیمت بگیر بعد هر کجا کمتر بهت داد من 5ت کمتر بهت میدم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه ps3 دارم 250GB خیلی تمیزه فقط بازی ارجینال روش اجرا شده اونم 5-6 تا بازی،اصلا هک نشده.هر کی خواست پ.خ کنه تا واسش عکس بذارم.

سلام بچه ها من یه کابل hdmi to dvi برای ps3 خریدم ولی وقتی به مانیتور وصلش میکنم هیچی نشون نمیده انگار هیچی بهش وصل نیست ... اگه یه جایی رو هم تو شیراز بلدید که کابل vga برای ps3 میفروشن بگین .

سلام بچه ها من یه کابل hdmi to dvi برای ps3 خریدم ولی وقتی به مانیتور وصلش میکنم هیچی نشون نمیده انگار هیچی بهش وصل نیست ... اگه یه جایی رو هم تو شیراز بلدید که کابل vga برای ps3 میفروشن بگین .

سلام دوست عزیز.
HDMI to DVI رو که باید بیخیال شی چون اینجوری کار نمیکنه. 1 سال دنبالش بودم و با هر تبدیلی میزدم کار نمیکرد. یعنی اصلا ساختارش طوری نیست که کار کنه. کابل VGA برای پی اس تری متاسفانه وجود نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or