behnampr کاربر سایت May 8, 2015 #256 از همشهریان کسی از این تاپیک سردرمیاره :?http://forum.bazicenter.com/thread95393/
C clsh کاربر سایت May 29, 2015 #257 سلام من می خواهم چندتاps3بخرم البته دسته دوبرای گیم نتم می خواهم کپی خورهم باشه ازکجابفهمم سالمه؟؟ هاردش چندباشه؟؟ ازکجابفهمم بادوام است (چون می خواهم برای گیم نتم)
سلام من می خواهم چندتاps3بخرم البته دسته دوبرای گیم نتم می خواهم کپی خورهم باشه ازکجابفهمم سالمه؟؟ هاردش چندباشه؟؟ ازکجابفهمم بادوام است (چون می خواهم برای گیم نتم)
rosgod کاربر سایت Jun 4, 2015 #258 سلام به دوستان شیرازی من برای تفریح چند روزی هست اومد شیراز دوستان ادرس جایی رو برای خرید لوازم جانبی ps3 به من بدید؟
سلام به دوستان شیرازی من برای تفریح چند روزی هست اومد شیراز دوستان ادرس جایی رو برای خرید لوازم جانبی ps3 به من بدید؟
ms368 کاربر سایت Jun 24, 2015 #259 بچه های شیراز من تازه ps3 خرید قیمت بازی ها چنده ؟ رفتم پیش سیروس ۳ تا بازی واسم ریخت ۱۰ تومن یخام یه هارد پر کنم اما ارزون باشه٬ کجا برم ؟
بچه های شیراز من تازه ps3 خرید قیمت بازی ها چنده ؟ رفتم پیش سیروس ۳ تا بازی واسم ریخت ۱۰ تومن یخام یه هارد پر کنم اما ارزون باشه٬ کجا برم ؟
nasimparsi کاربر سایت Aug 8, 2016 #260 دوستان گرامیی من قصد خرید پلی استیشن 3 رو دارم لطفا اگر می شه راهنماییی کنید که از کجا بخرم ( در شیراز ) چه نکاتی رو رعایت کنم اگر همگی امکاناتش رو بخوام که بشه همگی بازی ها رو بازی کرد باید چه چیزهایی رو بخرم و چه نوعی باشه؟
دوستان گرامیی من قصد خرید پلی استیشن 3 رو دارم لطفا اگر می شه راهنماییی کنید که از کجا بخرم ( در شیراز ) چه نکاتی رو رعایت کنم اگر همگی امکاناتش رو بخوام که بشه همگی بازی ها رو بازی کرد باید چه چیزهایی رو بخرم و چه نوعی باشه؟