XboxLiveVirus
کاربر سایت
پاساژ مهدی مستقیم دسته چپ طبقه بالادوستان من میخوام یه پلی3 بگیرم و بدم با کبری کپی خورش کنن؛تو شیراز کجا بهتر انجامش میدن و قیمتا مناسب تره؟
پاساژ مهدی مستقیم دسته چپ طبقه بالادوستان من میخوام یه پلی3 بگیرم و بدم با کبری کپی خورش کنن؛تو شیراز کجا بهتر انجامش میدن و قیمتا مناسب تره؟
پاساژ مهدی مستقیم دسته چپ طبقه بالا
قیمت حدود 80 تا 115 هست،شما مطمئتی به ipad میخوره دسته ps3 ؟دوستان برای بازی با آیپد یه دسته ps3 میخوام.کجا بگیرم اصل باشه و خوب ؟!
قیمت اصلش چنده ؟!
ممنون.
قیمت حدود 80 تا 115 هست،شما مطمئتی به ipad میخوره دسته ps3 ؟
پاساژ مهدی میتونی پیدا کنی! داخل داریوش!!
ممنون.فیک میک که به ادم نمیندازن ؟! من اصلا تجربه ندارم.تشخیص نمیدم کدوم اصله کدوم فیک.اگه فیک باشه با ipad ست نمیشه و وصل نمیشه.بعد کلا با بلتوثه یا نسخه وای فای هم داره ؟! :dیا کلا وای فایه ؟! :d
اره وصل میشه.دوتا دسته به ipad وصل میشه : PS3-PS4
دوستان ميخواستم يك ٣ كپي خور تميز بگيرم كپي خور بودنش خيلي برام مهمه از طرفي نياز دارم از جايي بگيرم كه ادم درستي باشد ميخواستم يك جايي بهم معرفي كنيد كه منصف هم باشه اخه بودجه ام يكم محدوده. مرسي
دوستان ميخواستم يك ٣ كپي خور تميز بگيرم كپي خور بودنش خيلي برام مهمه از طرفي نياز دارم از جايي بگيرم كه ادم درستي باشد ميخواستم يك جايي بهم معرفي كنيد كه منصف هم باشه اخه بودجه ام يكم محدوده. مرسي
فروشنده های خیابون داریوش و انصاف؟؟؟ بیخیال:d
حالا بزار یه جریانی رو بهت بگم بخندی:bighug:
چند روز پیش رفتم داریوش پاساژ مهدی مغازه سیروس که همه میشناسین:d خلاصه گفتم PS4 دست دوم دارید؟؟ گفت گیرت نمیاد چون تازه اومده دست دوم هارو مغازه ها میخرن بعنوان نو میفروشن بعد گفت ما هم چند وقت پیش یه دست دوم گیرمون اومد بعد انگار که یه دفعه حرفشو خورد دیگه چیزی نگفت منم نامردی نکردم گفتم شما هم بعنوان نو فروختید درسته؟؟؟ حالا منو میگید اینجوری:d اونو میگید اینجوری یه مشتری هم تو مغازش بود تا اینو گفتم اونم جواب نداد ول کرد اومد بیرون(میخواست PS4 بخره)
تا حالا اینجوری حال این شیادارو نگرفته بودم اینقد حال داد که نگو