PS3 داران شیراز

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قبل از اینکه من توی این تاپیک پست بزارم شما danijoon یک پست گذاشته بودی گفته بودی یکی بیاد ps3 خودشو با xbox شما برای یک هفته عوض کنه که این پست 10 روز بی جواب بود.تا من اولین نوشته یا همون پست رو گذاشتم و کلی باهم بحث کردیم یهو کلی از این همشهری های عزیز برای اینکه منو ضایع کنن پیداشون شد و فقط در حد حرف گفتن ps3 بهت میدن.من نمی دونم این اقایون تو مدتی که پست تو بی جواب بود کجا بودن.اینجاست که میگن فاصله حرف تا عمل ادعاست اونم اگه حرف یک شیرازی باشه=)):))

نمیخواستم جوابتو بدم اما چون توهم زدی جوابتو میدم.
این پست تقریبا بیست دقیقه بعد از گذاشتنش شما جواب دادی . کجا ده روز بی جواب بود ؟؟
من خودم چون PS3 نداشتم چیزی نگفتم اما با این حال دو روز بعدش جواب دادم .
شما هم اینقدر بیکار نشین برو خودتو با یه چیزی سرگرم کن. یه چیزی مفید تر از دخالت تو کار بقیه.

عزيز شما يه سر به پاساژ مهدي بزن سر چهار راه مشير مطمئن باش جنس مورد نظر با قيمت مورد نظر برات پيدا ميشه و تقريبا تمامي مغازه ها خوبن

بچه ها چنتا اطلاعات تکمیلی هم بهم بدید...به چه چیزایی باید توجه کنم هنگام خرید...مثل ریجن و از اینجور برنامه ها...!
کدوم ریجن بهتره؟
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

عزيز شما يه سر به پاساژ مهدي بزن سر چهار راه مشير مطمئن باش جنس مورد نظر با قيمت مورد نظر برات پيدا ميشه و تقريبا تمامي مغازه ها خوبن

دزدترین فروشنده های تمام اصناف فروشنده های پاساژ مهدی هستند و این رو هر گیمر حرفه ای تو شیراز میدونه. اون از حسن که بازی دست دوم از تو میخره 500 به نفر بعدیت به جای نو میده 2500 اون از سیروس که کنسول ریفر رو بهت میده و حتی از دهنش در نمیاد که ریفره ( اگه خودت متوجه نشی ) بقیه شون هم همینن. کلا فروشنده های این قضیه تو شیراز مرد نیستند. دو سه سال پیش PSP ها رو خودشون خریده بودن 100 هزار تومن همینکه PSP 2000 اومد و هک نمیشد اینا هم PSP های قبلیشون رو به این بهونه که دیگه تولید نمیشه تا 350 هزار تومن انداختن به ملت.

بچه ها FIFA 12 كپي كسي نياورده؟برا فردا ميخوام،دوستان اگه كسي اطلاعي داره لطفا خبر بده...
FlashPoint Red River و Splinter Cell HD هم اگه كسي گرفته لطفا بگه از كجا تا بريم بگيريم...
پيشاپيش ممنون....

بچه ها FIFA 12 كپي كسي نياورده؟برا فردا ميخوام،دوستان اگه كسي اطلاعي داره لطفا خبر بده...
FlashPoint Red River و Splinter Cell HD هم اگه كسي گرفته لطفا بگه از كجا تا بريم بگيريم...
پيشاپيش ممنون....
والا امين جان من كه خودم اكثر خريد هام رو از اينترنت ميكنم ولي خب تو پاساژ مهدي اشنا دارم كه جديد ترين بازي ها رو مياره و هر اندازه هم كه باشه 2 تومن ميفروشه شما سر بزني همينجا بهتره چون اونجا حداقل مطمئنم گيرت مياد

والا امين جان من كه خودم اكثر خريد هام رو از اينترنت ميكنم ولي خب تو پاساژ مهدي اشنا دارم كه جديد ترين بازي ها رو مياره و هر اندازه هم كه باشه 2 تومن ميفروشه شما سر بزني همينجا بهتره چون اونجا حداقل مطمئنم گيرت مياد

خيلي ممنون وحيدجان...
كدوم مغازه رو ميگي شما؟ چون من برا PS3 معمولا اونجا نميرفتم زياد...اكثرشون رو هم ميشناسم البته...

عزیزان همشهری کسی بازی های موو رو نداره واسه من کپی کنه ؟
عوضش هم بازی هم فیلم براش کپی میکنم. نمیخوام به از این دزدای گرون فروش بخرم.
دمتون گرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or