PS3 داران شیراز

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما اظهار نظر نكني نميشه؟عزيز من يه درخواستي كرديم هركي خواست مياد اعلام آمادگي ميكنه.شما اين وسط هي پاپتي ميپري وسط تيكه ميندازي.بسه ديگه

وای تو چقدر ساده ای.بشین تا ps3 بهت بده.هر وقت ازش ps3 گرفتی حتما بیا بگو.خوشحال میشم که یک ادم شاد شده.=))

ببین یعنی اگه ps3 م رو لازم نداشتم یه ثانیه هم صبر نمیکردم و میدادم به اقا دانیال.حالا هی بشین اینو اونو مسخره کن.

شما اظهار نظر نكني نميشه؟عزيز من يه درخواستي كرديم هركي خواست مياد اعلام آمادگي ميكنه.شما اين وسط هي پاپتي ميپري وسط تيكه ميندازي.بسه ديگه

شما هم ولش کن اینو.2 روزه اومده تو فروم فک کرده کسیه واسه خودش.
پستاش به 40 تا نمیرسه=))

احساس ميكنم ايشون تازه PS3 براش خريدن الان باورش نميشه چيزيو كه داره ميبينه.نگران نباش كسي ازت نميگيرتش.فكر كنم شبا كابوس ميبيني كه PS3 رو ازت گرفتن.سفت بچست به كسي هم نده بازي كنه.روشنشم نكن خراب ميشه
با تشكر از دوستان عزيز آقا محمد و آقا فرزاد و آقا امين.

هر وقت کنسولاتونو مبادله کردین به من خبر بدین=)):)).خیلی خوشحال میشم که danijoon خوشحال شده.
شما چرا اينقدر بهت فشار مياد پس؟آخه احساس ميكني داره يه جايي ميسوزه.گفتم اول بهت آدرس داروخونه بدم بري پماد بخري اگه جواب نداد زنگ بزنم 125

شما چرا اينقدر بهت فشار مياد پس؟آخه احساس ميكني داره يه جايي ميسوزه.گفتم اول بهت آدرس داروخونه بدم بري پماد بخري اگه جواب نداد زنگ بزنم 125

این دیگه ار 125 به دره باید زنگ بزنیم 115 تا اگه دیدیم داره از سوزش میمیره ببریمش قبرستون=))

• Like
Reactions: danijon_2006
قبل از اینکه من توی این تاپیک پست بزارم شما danijoon یک پست گذاشته بودی گفته بودی یکی بیاد ps3 خودشو با xbox شما برای یک هفته عوض کنه که این پست 10 روز بی جواب بود.تا من اولین نوشته یا همون پست رو گذاشتم و کلی باهم بحث کردیم یهو کلی از این همشهری های عزیز برای اینکه منو ضایع کنن پیداشون شد و فقط در حد حرف گفتن ps3 بهت میدن.من نمی دونم این اقایون تو مدتی که پست تو بی جواب بود کجا بودن.اینجاست که میگن فاصله حرف تا عمل ادعاست اونم اگه حرف یک شیرازی باشه=)):))

بابا دانیال صلوات بفرست این شب محرمی...
ول کن دادا...رفیق شما هم یه لیوان آب بخور...

اینقدر به جون هم نپرید...آقا بالاخره یکی میده...یکی هم میسونه...به من و شما چه...!!

بی خی کاکو...ای چیزا ارزش ایجور بحثا رو نداره...
رفاقتی بحث بکنید...حیف بخدا...به همدیگه احترام بذارید...نا سلامتی بچه که نیستید...

دو کلمه از ننه ی دوماد...:دی

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or