PS3 داران شیراز

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی.
آخه هارد دارم. وگرنه بازی با هارد از تهران میگرفتم.
گفتم شاید جایی باشه هارد رو بدم برام بازی بریزن

هست دیگه گفتم که قیمتش یا 1500 هست یا 2000 تومن. اگه خواستی بگیری بگو تا آدرس بدم. ولی اگه مثلا میخوای 1 ترابایت بازی بخری اینترنتی خیلی به صرفه تره. هاردتو راحت پست میکنی چند روز بعد بهت میرسه.

من گذرم به داریوش خیلی کم میفته یعنی اصلا وقت نمیکنم برم.میخواستم بدونم بازیهای جدیدا که فیکس شده کسی تو داریوش آورده؟ آدرس بدید.ممنون. منظورم بازیهای 3.60 و بالاتره که الان بازارش گرم شده.اگه کسی جایی میشناسه و رفته گرفته آدرس بده.

درود ؛

آقا كسي Fifa 13 كپي نگرفته آدرس بده ما هم بريم بگيريم ؟! تو پاساژ مهدي هنوز هيچكس نياورده ظاهرا .. :|
اگه كسي از جاي ديگه گرفته خواهشن به من يه پ.خ بزنه ..
ممنون ..

درود ؛

آقا كسي Fifa 13 كپي نگرفته آدرس بده ما هم بريم بگيريم ؟! تو پاساژ مهدي هنوز هيچكس نياورده ظاهرا .. :|
اگه كسي از جاي ديگه گرفته خواهشن به من يه پ.خ بزنه ..
ممنون ..

من از همین پاساژ مهدی پرسیدم گفت تا دوشنبه میاد

من از همین پاساژ مهدی پرسیدم گفت تا دوشنبه میاد

آقا من گذرم نمیفته به داریوش. میخواستم ببینم کدوم بازیها فیکسش اومده؟ اگه اومه برم بگیرم.... با توجه به لیست زیر

Twisted Metal - Ghost Recon - Assasins Revelation - Armored Core - SSX - Dark Souls - Mass Efect 3 - Tekken Tag Tournament - fifa 13 - Rage - Ace Combat - Resistance 3 - Fear 3 - Deus Ex Human - Sniper Elite - Mud Fim Motocroos - Ray Man - Aniper Invisible -

آقا من گذرم نمیفته به داریوش. میخواستم ببینم کدوم بازیها فیکسش اومده؟ اگه اومه برم بگیرم.... با توجه به لیست زیر

Twisted Metal - Ghost Recon - Assasins Revelation - Armored Core - SSX - Dark Souls - Mass Efect 3 - Tekken Tag Tournament - fifa 13 - Rage - Ace Combat - Resistance 3 - Fear 3 - Deus Ex Human - Sniper Elite - Mud Fim Motocroos - Ray Man - Aniper Invisible -

بنازم به اونجای شیرازیا که اینقد گ*اده یه جواب نمیدن

دوستان جایی هست که بتونم کنسول رو ببرم با تضمین واسم هک جدید که روی CEX اومده رو انجام بدند ؟ یعنی میخوام کنسول رو از DEX به CEX ببرم.
یه مغازه دار خیلی وارد رو بهم معرفی کنید میخوام برم اونجا .

دوستان جایی هست که بتونم کنسول رو ببرم با تضمین واسم هک جدید که روی CEX اومده رو انجام بدند ؟ یعنی میخوام کنسول رو از DEX به CEX ببرم.
یه مغازه دار خیلی وارد رو بهم معرفی کنید میخوام برم اونجا .
برو پاساژ مهدی
سیروس
کارش درسته!
اگرم خودش نکنه راهنماییت میکنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or