Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا به نظر شما این بازیها توی بازار هستش یا کسی خریده؟!
1.tales of the abyss
2.hack/GU Rebirth
3.shining force EXA
4.dragon quest VIII
tales of the abyss رو چند روز پیش گرفتم البته هنوز وقت نکردم برم سراغش
بقیه هم فکر کنم باشن ولی این جور بازیها معمولا یه کمی سخت پیدا میشه نسبت به بازیهای دیگه . shining force جدید هم هنوز نسخه انگلیسی نیومده
اما انصافا این اخر عمری ps2 بازیهای خیلی خوبی داشت . هنوز وقت نکردم valkyrie profile2 رو بازی کنم تازه rogue galaxy هم هست که خیلی وقته منتظرشم

rouge galaxy ما روکشت هنوز دانلودش تموم نشده :(( شاید تا بعد ازظهر بیاد:love:

Dragon Quest رو من ميخرم، همه هم بگن بد باشه، Square اي گفتن ...
--------
يه نسخه از hack. رو گير اوردم، اصلا خوشم نيومد، شايد دركش نكردم.
--------
بقيه هم بازييايي كه اين اواخر خريدن رو بيان در موردش صحبت كنن كه بقيه هم از بازياي تو بازار آمار دستشون بياد.
-------
!

راستي ميثاق جان، اگه مشكلت هنوز حل نشده سراغ modchipman.com برو، چيزاي بدي توش نيست.

rouge galaxy ما روکشت هنوز دانلودش تموم نشده شاید تا بعد ازظهر بیاد
دارم تمومش میکنم تو هنوز نگرفتی :biggrin1: :confused:

فريدون ميشه بگي از كجا گرفتي؟بابا من همه جا رو گشتم من خودم تا مرحله 7 نسخه ناقصش رو رفتم گير كرد هنوز دي وي دي 9 دانلودش تموم نشده انشاالله دوشنبه ميگيرم;)

یه خبر خیلی توپ و عالی برای متال گیر بازها
ساخت فیلم متال گیر سولید آغاز شد مسئولیت ساخت این فیلم هم بر عهده ی Sony Pictures هست همون طور که فکر می کردم
این خبر رو امروز تو گیم اسپات نوشته بود

!?

اقا بلاخره کسی این Rogue Galaxy رو خرید؟! اگه خریده به ما هم یه ندا بده که از کجا گرفته!؟;)

اقا بلاخره کسی این Rogue Galaxy رو خرید؟! اگه خریده به ما هم یه ندا بده که از کجا گرفته!؟;)

واقعا راست میگی
حالا من که کرجم چی بگم
بهرحال بگید از کجا گرفتید ماهم بگیریم:((

مرسی

دوستان هنوز Rouge Galaxy نیومده البته نسخه 4.7 هست که ناقصه بعد از 4-5 ساعت بازی گیر میکنه دی وی دی 9 گیگش رو که کامله یکی از دوستانم داره دانلود میکنه که سرعت دانلود به دلیل بالابودن سیدر خیلی کمه برای همین دیر هر وقت که دانلودش تموم شد اینجا میگم تا تهیه کنید;)

درود
دوستان میخواستم ببینم این فوتبال جدید که Konami پنجشنبه 10 فوریه 2007 به اسم Wining Eleven Pro Evolution Soccer 2007 برای Nintendo Ds,PSP,Xbox360,PS2 داده بیرون چیه؟

امروز یکی از دوستان سورس Rg رو کاملش رو اورده بود نامرد میداد 8 تومن انگار نه انگار که رفیقه هیچی ازش نگرفتم چون حدود 13 تومن برام اب میخورد با دی وی دی خام میخریدم و میدادم رایت کنن به هر حال شنبه ازش میگیرم این چند روزه خیلی کار دارم:(
ولی خدایی اند بازیه اگر امتحان نداشتم و کار نداشتم حتما ازش میگرفتم حالا شنبه میگیرم;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or