Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا من چند تا سوال داشتم!!!
اوليش!
اين بازي Wining Eleven Pro Evolution Soccer 2007 با pro evolution 6 فرقي داره يا نه همونه؟؟؟
دوميش!!
چرا بازي Medal of Honor: Airborne براي پي اس 2 كنسل شدش و به جاشMedal of Honor: Vanguard ساخته ميشه و فقط براي پي اس 2 و نيتندو اين بازي ساخته ميشه و براي ايكس باس و پي اس 3 و ايكس باكس 360 همون Medal of Honor: Airborne هستش؟؟؟؟

اقا من چند تا سوال داشتم!!!
اوليش!
اين بازي Wining Eleven Pro Evolution Soccer 2007 با pro evolution 6 فرقي داره يا نه همونه؟؟؟
دوميش!!
چرا بازي Medal of Honor: Airborne براي پي اس 2 كنسل شدش و به جاشMedal of Honor: Vanguard ساخته ميشه و فقط براي پي اس 2 و نيتندو اين بازي ساخته ميشه و براي ايكس باس و پي اس 3 و ايكس باكس 360 همون Medal of Honor: Airborne هستش؟؟؟؟

1. همونه فقط WE زبانش ژاپنی اون PRO انگلیسی(اینو خیلی مطمئن نیستم);)

2.دلیل نمی خواهد چون PS2 و Wii قدرت اجرا بازی رو ندارن واسه همین سازنده هاش باید یه نسخه دیگه واسه این کنسول ها طراحی کنن که چون نمی خواستن خرابش کنن و کیفیت AirBorne رو پایین بیارن کلا بی خیال شدن گفتن اصلا یه نسخه دیگه می سازیم واسه اینا;)

درود
دوستان با کمک زیادی که دوست خوبم pandora tomorrow عزیز کرد من مجبور شدم برم Wining Eleven Pro Evolution Soccer 2007 رو بخرم.
دوستانی که میخوان این فوتبال رو برای PS2 بخرن پیشنهاد میکنم نخرن چون هیچ فرقی با PES6 نداره فقط زبان اسپانیایی بهش اضافه شده.

چون موتورش UNREAL 3 هست که موتور خیلی سنگینیه و بازیش رو PS2 خب از اب در نمیومد;)

دوستان با کمک زیادی که دوست خوبم pandora tomorrow عزیز کرد من مجبور شدم برم Wining Eleven Pro Evolution Soccer 2007 رو بخرم.

من که نگفتم بخریش:cheesygri

امروز بعد از هزار تا درد سر DVD 9 بازی Rogue Galaxy رسید دستم برای این بازی خیلی زجر کشیدم فقط 1 هفته دانلودش طول کشید بالاخره اومد ولی چه حالی میده خیلی بازیه باحالیه گرافیک فوق العاده سبک بازی شبیه Dark Cloud هست اما به پای اون نمیرسه ولی واقعا ارزشش رو داره توضیحات بعدا برم امتحان ادبیات بخونم که امروز فقط RG بازی کردم;)

امروز بعد از هزار تا درد سر DVD 9 بازی Rogue Galaxy رسید دستم برای این بازی خیلی زجر کشیدم فقط 1 هفته دانلودش طول کشید بالاخره اومد ولی چه حالی میده خیلی بازیه باحالیه گرافیک فوق العاده سبک بازی شبیه Dark Cloud هست اما به پای اون نمیرسه ولی واقعا ارزشش رو داره توضیحات بعدا برم امتحان ادبیات بخونم که امروز فقط RG بازی کردم;)

رفتی همون 6000 تومنیو گرفتی به نظر من ارزششو نداره یه خورده صبر میکردی کپی مالزیش میومد 1500 تومن! نه کپی ایرانی!

عزيز Dvd9 بوده، Dvd9 رو كه مالزي نميزنه، بزنه هم 1.5تومن نميشه!

اقا سهیل فقط دی وی دی خام 9 3500 تومنه بعد تازه چون این سبک تو ایران طرفدار نداره کسی نمیاد هزینه روش بزاره و با قیمت مثلا 4000 -5000 تومن بفروشه مطمئن باش نمیاد منم با دلیل مدرک حرف میزنم الکی هم نمیگم برای خودم هم پول دانلود و رایت دی وی دی خام بیشتر از اینا در اومد چون ارزشش رو داره

!

اقا سهیل فقط دی وی دی خام 9 3500 تومنه بعد تازه چون این سبک تو ایران طرفدار نداره کسی نمیاد هزینه روش بزاره و با قیمت مثلا 4000 -5000 تومن بفروشه مطمئن باش نمیاد منم با دلیل مدرک حرف میزنم الکی هم نمیگم برای خودم هم پول دانلود و رایت دی وی دی خام بیشتر از اینا در اومد چون ارزشش رو داره
راستش من حوصله دانلودشو نداشتم فقط خواستم از یه جائی بخرمش حالا که دیدم وضعیت نافرمه خودم دارم بازی رو دانلود میکنم 5 تا پارتش مونده یه DVD9 هم میگیرم 2500 تومن خرجشم خیلی کمتره مگه بازی 360 که اینهمه مایش باشه!!:eek:

من پس از مدتها ناکامی ، بالاخره موفق شدم Ace Combat Zero رو بگیرم ! واقعا شاهکاره ... مثل همیشه ، شده مثل سری های قدیمی که میشد سلاح خرید و اینا .. بازم کلا چیزی به نام Loading تو بازی وجود نداره ، و بازی فوق العاده روون اجرا میشه ولی خب بعضی جاها با مشکل پایین اومدن رزلوشن برخورد میکنید که زیادم مهم نیست ، هنوزم ایده های تخیلی تو بازی دخیل هستند ، کلا عالیه !! فقط همین .. راستی منوهاش چقدر شبیه منوهای MGS شده :biggrin1: در کل Ace Combat بهترین و آخرین بازی هواپیمایی که بوجود اومده ..

Peace

سلام!
1- آقا از كجا پيدا كردي؟ كلا كجا رو واسه پيدا كردن بازي قديمي پيشنهاد ميدين؟ :|
2- بابا بياين هركي بازياي تو بازار رو ميخره، يه چي در موردش بگه بقيه از گمراهي در بيان! (البته جاش تو اين بخش نيستا ... ولي چيكار كنيم، جا ديگه نداريم!)
ديروز Neo Contra رو ديدم، فك كنم بايد خريدش، چند نفرش مثله Metal Slug ميمنونه ولي هيچوقت به اون Pixel Art نميرسه.

فقط میتونم بگم اگ رعاشق RPG هستید Rouge galaxy رو از دست ندید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or