Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میگی DRAGON QUEST VIII بد نیست بابا خداس بهترین بازی ارپی جی پارسال شد ها .اند ار پی جیه ولی یه خرده سخته خیلی بیشتر از یه خرده در اخر هم خیلی حوصله میخواد
RG چه حالی میده:love:

به نظر من Grandia III تم و روند خيلي خوبي داشت.
Dragon Quest VIII هم خيلي خيلي عالي بود.
Bouncer هم با وجود اينكه سوم شخص اكشن است ولي از كارهاي 2000-2001 اسكواير انيكس است و واقعا المانهاي RP داخلش خيلي خوب رعايت شده ...
----------------------------------------------------------------------------------------
Project Snowblind به نظر من بايد يك اول شخص شوتر نسبتا خوب باشد.ولي اگر Urban Chaos رو اول بازي كني سراغ اون نميري !
اين God of War 2 نيومد آخرش ؟

اين God of War 2 نيومد آخرش ؟
دموش اومده که خداس
خود بازی هم اواخر اسفند یعنی شب عید:love:

دمو قابل بازی هست یه وقت نرید به اسم نسخه کامل بکنن تو پاچتون:)

یبار بازیNFSرو به من انداختن دمو رو 3 بار ازیارو پرسیدم گفت آره اومدم خونه دیدم دموهست فرارفتم :evil: یارو منو دید خودشو زد به خر بودن بعد کلی کل کل یه بازی دیگه گرفتم

اومدم پیش ایاز(کیان) گفت همه از این کارا میکنن به خیلی ها به اسم کامل میفروشن اون طرف هم دیگه روش نمیشه برگردونه

یبار بازیNFSرو به من انداختن دمو رو 3 بار ازیارو پرسیدم گفت آره اومدم خونه دیدم دموهست فرارفتم :evil: یارو منو دید خودشو زد به خر بودن بعد کلی کل کل یه بازی دیگه گرفتم

اومدم پیش ایاز(کیان) گفت همه از این کارا میکنن به خیلی ها به اسم کامل میفروشن اون طرف هم دیگه روش نمیشه برگردونه

آره واسه منم سره NFS:Carbon و Soul Calibur 3 پیش اومد بعد میری پس بدی یارو میگه حالت خوبه ؟ دمو چیه خوردنیه ؟;) :biggrin1:

فك كنم Vice City Stories واسه PS2 اومده باشه چون قسمت FAQش تو GameFAQs فعال شده.

فك كنم Vice City Stories واسه PS2 اومده باشه چون قسمت FAQش تو GameFAQs فعال شده.
من خودم 3 روزه دارم بازیش میکنم جالبه از Liberty City Stories خیلی بهتره گرافیکش هم خوبه در کل عنوان خوبی هست

agha man ino 6 mahe pish dashtam
shayad daram eshtebah mikonam vali mage hamuni nist ke tuye shahre GTA3 hastesh?

God of War 2 كه فكر كنم امروز فردا بيايد ولي شديدا" دنبال وايس سيتي استوريز و ايس كمبت X هستم.گوست ريدر كه خيلي خيلي مزخرف بود.الان دارم ترو كرايم 2 را بازي مي كنم و دويل مي كراي 3 ...
قبلا يادم رفت بگم كه PS2 ژاپن ( مثلا" اسمش بود ! ) رو فروختم و يك چيني خريدم.
اين يكي همه چيز رو اجرا مي كند جز دويل مي كراي 1 !
بلايي كه سر مهرداد اومد منم چشيدم البته بيشتر ! دموي فاينال 12 و كربن هم اضافه كنيد.
چند روز پيش داشتم بازيهايم را فقط تست مي كردم ديدم عجب بازيهاي باحالي دارم كه سراغشون نرفتم ( گران توريسمو 3 و ميد نايت كلاب 2 و 3 و اسمش كورت تنيس ) و عجب بازيهاي مزخرفي دارم من ( استريت بويز و پلين )
فعلا" كه در خماري متال گير 3 : سابسيستنك هستم كه قرض دادمش به دوستم و همچنين انيميوشا 4

میشه بگی "دویل می کرای"رو از کجا خریدی؟(البته اگه نسخه ی "پال" هستش)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or