Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من Shadow Hearts : From The New World رو تازگي پيدا كردم كه فك كنم سوميش باشه.
بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسيار
خوشم اومد ازش، مخصوصا تيكه هاي خنده دارش، سبك مبارزش هم خيلي Interactive تر از بقيه RPG ها هست و وقتي حمله ميكني، دقت تو زدن دكمه ها براي من بيشتر جالبه تا فقط Action رو بزنم و نيگا كنم كه حمله ميكنه.
ضمنا كپي كردنش از سري FFها به شدت تابلوه ! (اگه كپي نميكرد تعجب ميكردم!)
خلاصه فقط اميدوارم تو زمان حال باقي بمونه و به گذشته و اينا نره، همينش كه بازي تو زمان حال و دنياي واقعي اتفاق ميفته خيلي حال داد.
فك نكنم شماره اول و دوم كه دومي 2ِDVD هم هست به اين راحتي گير بياد!
به هر حال، از طرف من توصيه ميشه.

?

سلام
فکر کنم این سوالم بیربط باشه
ولی میخوام ببینم آیا تاپیکی تو این فارم هست که برای تعوض بازی ( بخصوص بازیهای نایاب و قدیمی Ps2 ) باشه ؟
مثلا خود من چند تا بازی قدیمی و باحال رو میخوام ولی...........................

Test84 نسخه سوم SH دیدی خوشت اومده پس باید SH 2 رو بازی کنی که شاهکاره(تو فرم های خارجی خیلیا SH2 رو با FFX مقایسش میکنن و میگن حتی از اونم بهتره... این نسخه سوم یکم زیادی مزحک بنظر میاد شاید به همین خاطر این MGS (حسام) هم به همین دلی ازش خوشش نمیاد(;) )(احتمالا دو رو بازی نکرده)
در هر صورت SH ربطی به PS2 News نداره دیگه در مورد بازی ها بحث نکنید بهتره بریم یه تاپیک در مورد بازی های آر پی جی پی اس تو بزنیم
---------------------------------------------------------------------------------------------
جدید ترین خبر هم فعلا همون خبریه که دیروز Behzad تو تاپیک اخبار داغ بازی ها گفت یعنی کانفیرم شدن ManHunt 2 برای پی اس تو...

سلام
فکر کنم این سوالم بیربط باشه
ولی میخوام ببینم آیا تاپیکی تو این فارم هست که برای تعوض بازی ( بخصوص بازیهای نایاب و قدیمی Ps2 ) باشه ؟
مثلا خود من چند تا بازی قدیمی و باحال رو میخوام ولی...........................
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1279&page=11
تبادل بازی بین بچه های سایت

آخه چون جايي نبود در اين مورد صحبت كرديم. تاپيك بزنم رو سرم خراب ميشن كه تاپيك زدي؟ ميام دخلتو ميارم ...
!!
ولي جايه يه تاپيك واسه Rpg هاي ژاپني به شدت خاليه.

GTA:VICE CITY STORIES که سال پیش برای PSP عرضه شده بود.در 6 مارس امسال یعنی حدود 1 ماه دیگه برای PS2 پورت میشه و عرضه میشه ;) خبر خوشحال کننده ای بود . و اما شنبه هم بازی Rogue galaxy میاد:love:

اينطوري گفتي، منم فك كنم تو بازار ديدمش ...
شما Liberty city Stories رو توصيه ميكنين؟

چرا که نه من که باحاش حال کردم, البته بگم گرافیک جزییات و همچیش در حد Gta 3 ه اگه از 3 خوشت اومده حتما اینو بازی کن

سلام

بچه ها کسی میدونه بهترین موچیپ واسه PS2 چیه .

مدل 18000 کارش چطوره و تا حالا کسی داشته .

با تشکر . :cool:

كار خاصي مد نظرته كه اين مودچيپ هاي فعلي انجام نميدن؟ يا ميخواي سفارش بدي بيارن و دستگاه orig داري؟

!

اقا به نظر شما این بازیها توی بازار هستش یا کسی خریده؟!
1.tales of the abyss
2.hack/GU Rebirth
3.shining force EXA
4.dragon quest VIII
کسی خبر داره Winning Eleven:Pro Evolution Soccer 2007 اومده یا نه؟

كار خاصي مد نظرته كه اين مودچيپ هاي فعلي انجام نميدن؟ يا ميخواي سفارش بدي بيارن و دستگاه orig داري؟

نه کار خاصی ندارم دستگاه اورجینال مدل 18000 می خوام بدون چه مودچیپ خوبه برای اینکه نصب کنم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or