Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه دو روزی هست تورنت بازی Rogue Galaxy اومده که 2گیگ و نیم هست پس چرا گفته میشد بازی روی دی وی دی 9 عرضه میشه اینطور که بوش میاد بازی روی همون 4.7 عرضه میشه خدا رو شکر:cheesygri
راستی انگار انتظار برای این بازی خیلی بالاست به جز من خیلی از بچه های سایت خیلی برای این بازی ثانیه شماری میکنند این بازی تو این هفته تو بازار میاد بدی شرکت های ایرانی که بازی ها رو زود میارن اینه که بازیهای درست و حسابی رو نمیشناسن فقط بازیهای چرت و پرت رو زود میارن :biggrin1: واقعا این شرکتها که بازی PS2 میزنن تو ایران هیچی از PS2 حالیشون نیست;)
کیا منتظر rogue galaxy هستن ؟دستاشون بالا تو همین تاپیک بگید تا دربارش بحث کنیم اگر زیاد بودیم یه تاپیک برای این بازی بزنیم تا توش بحث کنیم:love:

امیدوارم رو همون4.7 عرضه بشه :p
منم مثل شما دلمو به این بازی و gowIIخوش کردم تا PS3بگیرم
سوتفاهم پیش نیادا منظورم از دلخوش کردن دلبستن بود:)

بهرحال منم هستم
VIVA PS2

كسي Glass Rose رو بازي كرده؟ چطوره؟ ميدونم قديميه، به هر حال ...
GS ازش Review نداره !

دوستان یکی از دوستام بازی ROGUE Galaxy رو دانلود کرد و متاسفانه بازی زیپ شده بود و اون باز کرد بله حجم بازی بالای 4.7 هست پس باید تا هفته دیگه صبر کنیم که 9 گیگش بیاد من امروز دارم میرم PS2 عوض کنم چون PS2 من 9 رو نمیاره :((

سلام (جمیعا)
خسته نباشید (عمیقا)
(ببخشید اگه سوالم بی ربطه)
کسی میدونه که کدوم بازی های PS2 رو دو تا دی وی دی یا دی وی دی 9 اومده ؟
بازم ببخشیدا :blushing: :biggrin1:

سلام (جمیعا)
خسته نباشید (عمیقا)
(ببخشید اگه سوالم بی ربطه)
کسی میدونه که کدوم بازی های PS2 رو دو تا دی وی دی یا دی وی دی 9 اومده ؟
بازم ببخشیدا :blushing: :biggrin1:

سلام دوست عزیز

بازی که روی 2 تا دی وی دی هست اونیماشا 4 و اسنو بلیند (کور برف ) تا اونجایی که من دیدم . حالا بقیه دوستانم که می دونند بگن .

خیلی بازی های دو دی وی دی بازی کردم الان غیر از اونایی که ZEUS گفت Shadow Hearts 2 و Star Ocean:Till The End of Time دو دی وی دی بودن(بیشتر بازی های آر پی جی دو دی وی دی هستن)
God of War هم که همه می دونن دی وی دی 9 بود

بازم سلام;)
میشه همینجا کمکم یه لیست کوچولو درست کنیم ؟:cheesygri

بابا چه خبره مگه واسه چی می خوای تاپیک منحرف شد رفت الان حسام میاد گیر میده;)

سلام:
MGS از كجا ميدوني/فهميدي دستگاهت DVD9 رو نمياره؟

hey kiya! :Kuppo !! :D

دوست عزیز بعد از اینکه یه 5 سالی با این دستگاه عمر گذروندم دیگه میشناسمش:) خب لنز من داغون داغونه که یا باید عوض بشه و یا باید دستگاه نو بگیرم .به هر حال من با این لنز خراب یه روزی 15 ساعت فاینال فانتزی 10 بازی کردم.الان هم دی وی دی ها رو خوب نمیاره.9 رو هم نمیاره . در ضمن Rogue galaxy حدود ای 6 گیگ هست و بنابراین روی دی وی دی 9 عرضه میشه ;) الان هم از بازار میام با یه حساب دیدم با 75 تومن بدم تا یه دستگاه دیگه بگیرم حالا دو دل هستم بگیرم یا نه اگر نگیرم RG رو باید بیخیال شم :((

قبل از سولفاته کاری عرض کنم که Gowii مارس روز 13ئم میاد اونم روی دو عدد Dvd.
گیم اسپات خیر ندیده هم که کلید کرده رو فبریه...

مرسي MGSعزيز، از اين بابت پرسيدم كه آيا دستگاه معمولي هم DVD9 اجرا ميكنه يا نه. (به نظر مياد كه اجرا ميكنه).
Shadow Hearts اينجا طرفدار داره؟

من طرفدار Sh م بازی کردی؟
اینجا که همه تعطیلن یه آر پی جی باز پیدا نمیشه;)

مرسي MGSعزيز، از اين بابت پرسيدم كه آيا دستگاه معمولي هم DVD9 اجرا ميكنه يا نه. (به نظر مياد كه اجرا ميكنه).
Shadow Hearts اينجا طرفدار داره؟
دوست عزیز همه ی دستگاه ها دی وی د ی 9 رو میاره
SH هم بازیه خوبیه و سبک مبارزش یعنی همون Ring خیلی فاز میده ولی من زیاد ازش خوشم نمیاد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or