Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Valkarine profile که برای PSP هست بازسازی شماره 1 هست که روی پلی استیشن 1 عرضه شده بود
بچه ها فکر نکنم کسی اندازه من منتظر guitar hero 2 باشه
راستی من هنوز VP2 رو بازی نکردم به خاطر کمبود وقت لعنت به مدرسه و این همه بازی پشت سر هم

بازی naruto ultimat ninja قراره دهم nov واسه ps2 بیاد

Last edited by a moderator:
سلام
بچه ها بازي Rule of Rose نسخه انگليسي تو بازار اومده؟
مرسي.

این خبر یه کم قدیمیه>>بچه ها بازی God Of War 2 رسما واسه Ps2 اعلام شده تاریخش رو هم 2007 اعلام کرده اگه کسی تاریخ دقیقشو میدونه ما رو بی نصیب نکنه.
تو دموهایی که از گیم پلی بازی دیدم کاراتوس همون شخصیت شکست ناپذیر بود .دشمنان و محیط های بازی مثل همون مناطق کوهستانی و ... مثل قسمت اول بودن و چند تا حرکت جدید هم بود
(به نظرم احتمال داره این نسخه از نسخه قبلی خیلی بهتر باشه)

God Of War Ii در فوریه 2007 می اید منکه خیلی خاطر خاشم شماره 1 چیزی حدود 7 بار تا اخرش رفتم همه چیزش رو در اوردم یادش بخیر اصلش رو با یکی از دوستام خریدم 50 تومن

اما یه خبر خوشحال کننده برای همه مخصوصا خودم
بازی بزرگ rogue galaxy پس از اینکه نسخه ژاپنیش 1 سال پیش اومده بود در تاریخ 30 ژانویه انگلیسیش میاد من ایمان دارم یکی از بهترین rpg های ps2 میشه چون level 5 سازنده اش است
این بازی میتونه تا ارزون شدن ps3 l منو نگه داره;)
اینم پیشنمایش بازی که چندین ماه پیش نوشته شد در بازیسنتر
rogue_galaxy_1.jpg

دیگه چیزی به عمر پی اس تو نمونده ولی هنوز پی اس تو باز ها نباید نا امید بشن چون بازی های خیلی خوبی هنوز قراره تو سال 2007 برای پی اس تو منتشر بشه
لیست معروف ترین اونها:
God of War II
Burnout Dominator
Rogue Galaxy
Metal Slug Anthology
( MOH:AirBorne Canceled for PS2 ) \ Medal of Honor: Vanguard
Spider Man 3
Indiana Jones 2007 (Working Title)
TMNT
Romance of the Three Kingdoms XI
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Naruto:Ultimate Ninja 2
Shining Force Exa
Persona 3
Raw Danger

تو این لیستی که گذاشتی Rogue glaxy ده روز دیگه میاد من خودم 2 ساله منتظرشم واقعا RPG های Level 5 رو نمیشه از دست داد این بازی به سبک بازی افسانه ای Dark cloud هست:love:

Dark Cloud 1 رو من چند سال پیش بازی کردم شاهکاری بود واسه خودش.منم خیلی منتظر RG م:love:

Dark cloud 1 جلوی Dark cloud 2 یه بازی بچگانه بود یادمه 4 سال پیش میرفتم تو اتاق در رو میبستم روزی 10-12 ساعت میشستم بازی میکردم یادش بخیر 65 ساعت طول کشید تمومش کردم اون موقع چه دورانی داشت PS2 :(

دیگه چیزی به عمر پی اس تو نمونده ولی هنوز پی اس تو باز ها نباید نا امید بشن چون بازی های خیلی خوبی هنوز قراره تو سال 2007 برای پی اس تو منتشر بشه
لیست معروف ترین اونها:
God of War II
Burnout Dominator
Rogue Galaxy
Metal Slug Anthology
( MOH:AirBorne Canceled for PS2 ) \ Medal of Honor: Vanguard
Spider Man 3
Indiana Jones 2007 (Working Title)
TMNT
Romance of the Three Kingdoms XI
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Naruto:Ultimate Ninja 2
Shining Force Exa
Persona 3
Raw Danger

عشق منو نگفتي :biggrin1: شرك3

Dark cloud 1 جلوی Dark cloud 2 یه بازی بچگانه بود :(
تو هم عادت داری منو ضایع کنیا;)
رضا یاکوزا درسته من چون خودم بازی نمی کنم فک می کنم بقیم نمی کنن...Shrek The Third هم واسه PS2 میاد

ابر بازی Rogue Galaxy امتیاز 8.0 رو از گیم اسپات گرفت:mad: به نظر من کم لطفی کرده من خودم توقع 8.8 کمتر رو نداشتم البته بازی رو با 1 سال تاخیر وارد کنند همین میشه دیگه به هر حال Tilt این بازی 8 داده شده که بسته به منتقد داره و گیم پلی 7 که نمیدونم چرا انقدر کم تو این سبک زیر 9 نمیشه داد گیم پلی که داستان قوی و کنترل خوب و مبارزه های مهیج توش وجود داره چرا 7 بازی نکردم شاید بد باشه :confused:
خوبه بدونید گیم اسپای 4.5 از 5 داده به این بازی gamepro 5 از 5 داده که کمی امتیاز گیم اسپات مشکوکه به هر حال این بازی یکی از بهترین RPG های PS2 و میتونم بگم آخرین RPG درست و حسابی این کنسول هست باید حتما بازیش کرد تازه 4 روز دیگه ریلیز میشه
2002339199850912140_fs.jpg

در اخر گیم اسپات حرف الکی نمیزنه باید این بازی رو بازی کرد ولی میشد کمی بهش بیشتر داد تو تیلت و گیم پلی :(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or