Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سه تا سایت دیگه به Rogue Galaxy هم امتیاز دادن من خوراکم اینطور بازیهاس اخرینش تو این سبک Kingdom Hearts 2 بود
Game zone 8.8/10
cheat code centeral 4.5/5
Gameradar 8/10
من بازم میگم گیم اسپات اندازه 0.5 نمره بهش کم داده به هر حال صبر برای این بازی سخته لازمه بدونید Greg Kasvin این بازی رو ریویو کرده که به نظر من سخت گیرترین منتقد گیم اسپات هست;)

سلام!
يه چي بگم بخندين!
ديروز رفتم بازي بگيرم، ديدم يه نسخه از SOCOM داره، يكي از بچه هاي اينجا تعريف كرده بود ازش، منم خريدم.
اومدم خونه، بازي شروع شد، ديدم همه چي خيلي آرومه ...
آرامش زياده، دمو اول بازي با يه پرنده شروع شد ...
گفتم، بابا، مگه كماندويي نيست؟! پس اين همه آرامش؟!
خلاصه، سرتون رو درد نيارم، يكم از دموش گذشت ديدم يه پسرس روي يه اسب!
!!
گفتم ايول، حتما ICO ه ( چه خوش خيال!) بعدش ديدم نه، Shadow of Colossusه !

:|

بعد سيدي رو در اوردم گفتم حتما اشتباهي توي پك بازي SOCOM اينو گذاشتن!
Guess what !
روي سيديش نميدونم چرا نوشته بود SOCOM !
سيديش ماله T20ه، فك كنم از اين شركت هاي ايرانيه.

سلام، كسي در مورد اين بازيها چيزي ميدونه يا بازي كرده، لطفا بگه.
Romancing saga
sol divide
Evil survivor2
Gauntlet
Eragon
Sword of destiny
.hack (سري)

مرسي.

یه خبر کمی ناراحت کنند بازی Rogue Galaxy ورژن انگلیسی یا UC آن بر روی DVD 9 عرضه خواهد شد اما ناراحت نباشید دیگر مثل قدیم نیست در بازار تهران میتونید این بازی رو با 5 هزار تومن بخرید البته هفته دیگه میاد البته بدانید بازی God Of War II هم روی 9 عرضه میشود جای نگرانی نیست فقط ممکنه بعضی از دستگاه های قدیمی مثل دستگاه خودم با این دی وی دی ها سازگار نباشه ;) که باید یه خاکی بر سرم بریزم:(
راستی 5-6 هزار تومن برای یک ابر بازی مثل Rogue Galaxy کمه هر قیمتی باشه مناسبه چون یکی از بهترینهای سال هست:love:

سلام

من می خواستم بدونم بهترین مدل PS2 چه مدلیه و قیمت اون چقدره .

با تشکر .:cool:

سلام!
من خيلي دوست دارم كمكت كنم ولي منظورت رو متوجه نشدم.
تو بازار تا اونجا كه من ميدونم فقط مدل چيني هست كه از حدود 130 تا 170 ميفروشن. از اون قديمي هاي ژاپني نيست، پيدا كردي به منم بگو كه پايم!
(آواتارت رو عوض كردي نشناختم! قبلي باحالتر بود).
باز سوالي بود ...

!?

اقا بنظر شما بازیهای قدیمی مثل dark cloud یا ICO رو میشه جائی پیدا کرد؟ یا اینکه غیر ممکنه!؟ اگه می دونید یه ندا به ما بدین....

یه دو روزی هست تورنت بازی Rogue Galaxy اومده که 2گیگ و نیم هست پس چرا گفته میشد بازی روی دی وی دی 9 عرضه میشه اینطور که بوش میاد بازی روی همون 4.7 عرضه میشه خدا رو شکر:cheesygri
راستی انگار انتظار برای این بازی خیلی بالاست به جز من خیلی از بچه های سایت خیلی برای این بازی ثانیه شماری میکنند این بازی تو این هفته تو بازار میاد بدی شرکت های ایرانی که بازی ها رو زود میارن اینه که بازیهای درست و حسابی رو نمیشناسن فقط بازیهای چرت و پرت رو زود میارن :biggrin1: واقعا این شرکتها که بازی PS2 میزنن تو ایران هیچی از PS2 حالیشون نیست;)
کیا منتظر rogue galaxy هستن ؟دستاشون بالا تو همین تاپیک بگید تا دربارش بحث کنیم اگر زیاد بودیم یه تاپیک برای این بازی بزنیم تا توش بحث کنیم:love:

سلام

من این سوال رو کردم چون قراره از دبی بیارن . نمیدونم جه مدلی هستش ولی اگر مدل قدیمی ژاپنی بود با خبرت می کنم .

:cool:

آره، تو بهتر بودنه ژاپني كه كسي شكي نداره، فقط توليدش خيلي وقته قطع شده كه اين جديدا رو بفروشه/بندازه. ولي اگه گيرت بياد كه ... !

!

اقا من پایتونم کلا بازیهائی که گرافیکشون مثل okami و dark cloud هستش و سبکشون هم action-rpg هست واقعا عالین و اگه ادم بازی نکنه این سبکها رو از دنیا عقبه! من میگم یه تاپیک واسش راه بندازیم تا همه بفهمن بابا PS2 هنوز نمرده زندست!! ببینین چه بازیهائی داره واسش ریلیر میشه! پس بیاید ساپورتش کنیم;)

حتما، من هميشه گفتم، بازم ميگم، PS2 هميشه زندس، گول اينا رو نخور كه بهت ميگن آخر عمرشه.
اگه شما پايه باشي، من هستم، اتفاقا وقتي ديدم يه تاپيك خوب در مورد RPGهاي ژاپني نيست، ميخواستم دست به كار بشم، ولي گفتم به سرنوشت DS دچار ميشه.
اونجا شايد محلي واسه تبادل مثلا همين Dark Cloud هم بشه!

!

اقا Rogue Galaxy از gamerankings نمره 10/10 گرفته!!! :shocked:و فعلا برترین بازی هفته است.و در review بازی هم گفته شده واقعا محیط بازی بزرگه!! یعنی خیلی بزرگ و خیلی وقت میخواد تا کامل بشه حدود 200 ساعت گیمپلی چون تعداد side quest هاش بالاست و از صداگزاری و موزیک و افکتهای بازی هم کلی تعریف شده بهتره یه سر خودتون به همین سایت بزنید<
www.gameranking.com

Attachments

• [large][AnimePaper]scans_Okami_Keithfiann_104634.jpg
    [large][AnimePaper]scans_Okami_Keithfiann_104634.jpg
    15.9 KB · مشاهده: 30
من که گفتم افسانس بازیش گیم اسپات واقعا کم داده.سازنده این بازی LEVEL 5 از 4 تا بازی که تا بحال ساخته که 4 تاش هم نقش افرینی بوده 2 تاش بهترین بازی نقش افرینی سال انتخاب شده.خدا کنه امروز بیاد.محیط بازی خیلی بزرگه در چندین سیاره بزرگ روی میده و حداقل زمان مورد نیاز برای بازی 100 ساعت هست با ساید کوئست همونطور که سهیل گفت چیزی حدود 200 ساعت
اینم لیست امتیاز هایی که این بزای گرفته که نشون میده با بازیه بسیار خوبی طرف هستیم.اینجا
PS2 Still Alive

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or