Project Gotham Racing 4

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام به شما دوست عزیز D.D.S
چه عجب یکی توجهی به ما کرد. والا من همین امروز صبح بود که اخرین Achievement آنلاین این بازی رو هم گرفتم و آنها را کامل کردم. من تاکنون دقیقا 2,459,235 Kudos گرفته ام که البته نزدیک به 2میلیون اونو خرج کردم تا حالا.
برای انتخاب ماشین ها هم کاملا حق با شماس، یعنی اگر می خواهید سریعا Rank خودتونو بالا ببرید می بایست در هر کلاس یک ماشین مناسب انتخاب کنید تا به پایان رساندن مسابقه راحت تر باشد.
برای انتخاب ماشین ها در کلاس های مختلف به نظر من اینها مناسب تر هستند:

Class G
Mazda MX-5

Class F
GMC Syclone
Lamborghini Miura P400 SV(اگر می تونید سر پیچها ماشین رو خوب کنترل کنید)
Buell RR 1200(موتور سیکلت)

Class E
Subaru Impreza 22B STi
Audi RS 4

Class D
Lamborghini Diablo VT 6.0 SE
Mercedes CLK DTM AMG
Mitsubishi FQ400

Class C
Rossion Q1
Lamborghini Gallardo

Class B
Maserati MC12
Ferrari Enzo Ferrari

Class A
Mercedes CLK-GTR SuperSport
Lamborghini Murcielago R-GT

این ها در هر کلاس تقریبا بر اساس اولویت طبقه بندی شده اند. یعنی در هر کلاس اولی ها بهتر هستند. البته ممکن است که شما بسته به سطح رانندگی و یا علاقه مندی خودتون هر ماشین دیگری را انتخاب نمایید. ولی مطمئن باشید که اگر اینها را انتخاب کنید به راحتی پیشرفت می کنید. البته حالا خوبه که این Ranking به صورت Offline اگر Online بود چی میشد :eek:.

در ضمن طبق سایت MyGamerCard من امروز صبح که این بازی رو تموم کردم 14 امین نفری بودم که 1000 تا اچیومنت این بازی رو می گیره اما هم اکنون این تعداد به 17 نفر رسیده است(البته از 36107 نفر):
http://www.mygamercard.net/leaderboard.php?gt=&g=312&z=&c=&x=63&y=9

موفق باشید
:bye:

سوال :دی

من نمیفهمم تو بازی باید چی کار کنم :دی

اگه اول نشم میرم مرحله ی بعد ولی ... !

در ضمن : چه جوری میشه بعد از این که مسابقه تموم شد ، مسابقرو Reset کنیم ؟

ممنون :X

مسابقات بصورت زمانهای مشخص شده در مکانهای مختص هر نوع مسابقه در تقویم وجود دارند.عمده کارمون اینست که که اینقدر مسابقه بدهیم تا از آماتور به Pro و Rank 1 برسیم.
مسابقات معمولا" بصورت Champion است که در 2 یا 3 دور برگزار می شود ( بحث اون مسابقه World در فواصل معین در هر ماه فرق می کند ) بعد از پایان هر دور نمی شود مسابقه رو Restart کرد ، اگر در پایان Lap حس کردید که زمان کم میارید و می بازید دوباره اون دور را از طریق دستی تکرار کنید.

خوشبختانه در ابتدای لود بازی ، اکانت PGR 3 من رو شناخت و دیگه احتیاج به ساختن اکانت نبود.یک ساعت و نیم بیشتر بازی نکردم و رنک خودم رو به 58 رسوندم.فعلا" دارم Platinum های PGR 3 را شکار میکنم و PGR 4 بازی نمی کنم.FM 2 هم هست که تازه روی ورباتیم گیرش آوردم و دل کندن ازش خیلی سخته.

--------
امیرجان ، از تصاویر و راهنمایی هایی که در تاپیک قرار دادید واقعا" ازتون تشکر می کنم.

با سلام به شما دوست عزیز D.D.S
چه عجب یکی توجهی به ما کرد. والا من همین امروز صبح بود که اخرین Achievement آنلاین این بازی رو هم گرفتم و آنها را کامل کردم. من تاکنون دقیقا 2,459,235 Kudos گرفته ام که البته نزدیک به 2میلیون اونو خرج کردم تا حالا.
برای انتخاب ماشین ها هم کاملا حق با شماس، یعنی اگر می خواهید سریعا Rank خودتونو بالا ببرید می بایست در هر کلاس یک ماشین مناسب انتخاب کنید تا به پایان رساندن مسابقه راحت تر باشد.
برای انتخاب ماشین ها در کلاس های مختلف به نظر من اینها مناسب تر هستند:

Class G
Mazda MX-5

Class F
GMC Syclone
Lamborghini Miura P400 SV(اگر می تونید سر پیچها ماشین رو خوب کنترل کنید)
Buell RR 1200(موتور سیکلت)

Class E
Subaru Impreza 22B STi
Audi RS 4

Class D
Lamborghini Diablo VT 6.0 SE
Mercedes CLK DTM AMG
Mitsubishi FQ400

Class C
Rossion Q1
Lamborghini Gallardo

Class B
Maserati MC12
Ferrari Enzo Ferrari

Class A
Lamborghini Murcielago R-GT

این ها در هر کلاس تقریبا بر اساس اولویت طبقه بندی شده اند. یعنی در هر کلاس اولی ها بهتر هستند. البته ممکن است که شما بسته به سطح رانندگی و یا علاقه مندی خودتون هر ماشین دیگری را انتخاب نمایید. ولی مطمئن باشید که اگر اینها را انتخاب کنید به راحتی پیشرفت می کنید. البته حالا خوبه که این Ranking به صورت Offline اگر Online بود چی میشد :eek:.

در ضمن طبق سایت MyGamerCard من امروز صبح که این بازی رو تموم کردم 14 امین نفری بودم که 1000 تا اچیومنت این بازی رو می گیره اما هم اکنون این تعداد به 17 نفر رسیده است(البته از 36107 نفر):
http://www.mygamercard.net/leaderboard.php?gt=&g=312&z=&c=&x=63&y=9

موفق باشید
:bye:
ايول ايول داش اميرو ايول.
امير جون فقط خودت ميتونستي اين مقامو بياري واقعا بهت تبريك ميگم.
يادش بخير اون موقع كه با هم تو لايو pgr3 بازي ميكرديم خدايي من تو دود اگزوز ماشينت ميموندم يه دفعه ميديدم شما يه دور از من زدي جلو.واقعا كه خوشحال شدم از شنيدن اين خبر.:love:

درود
امروز خیلی خوشحال ( ! :biggrin1: ! ) داشتم بازی رو انجام میدادم که یه اهنگ عجیبی شنیدم:confused: موسیقی ع :sick: ر :sick: ب :sick: ی :sick:. اول فکر کردم دختر همسایه ست که طبق معمول همیشه افسارپاره کرده و صدای پخش رو برده بالا، بعد فهمیدم که صدا از داخل بازیه.آتیش گرفته بودم نزدیک بود یه لگد بزارم زیر 360 و میز تی وی و همه شون رو از پنجره بندازم تو کوچه :mad:.
نمیدونم بجورم کدامین گناه نکرده ما گرفتار این قوم نحس شدیم. هر جهنم دره ای که میری یه رد پای ازشون هست :mad:.
-===-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
امیر جون اون جاده برفیه که 10 دقیقه ای باید رد کنی رو تونستی اول بشی :biggrin1:، میشه بگی چطوری میشه ماشینهای که خریدی رو وارد مسابقه بکنیم.

امیر جون اون جاده برفیه که 10 دقیقه ای باید رد کنی رو تونستی اول بشی :biggrin1:، میشه بگی چطوری میشه ماشینهای که خریدی رو وارد مسابقه بکنیم.
اون که زیاد سخت نسیت چند دست تمرین کنی اول می شی راحت.

ماشین هایی که می خری بسته به مسابقه ای که شرکت می کنی اگه تو اون گروه باشه می تونی انتخابش کنی. انتخاب ماشین در هر مرحله توسط خود بازی تعیین می شه گروهش مثلا وقتی تو یه championship می گه که کلاس B باید انتخاب کنی شما از بین ماشین های اون گروه فقط می تونی ماشین انتخاب کنی.

مروز خیلی خوشحال ( ! :biggrin1: ! ) داشتم بازی رو انجام میدادم که یه اهنگ عجیبی شنیدم:confused: موسیقی ع :sick: ر :sick: ب :sick: ی :sick:. اول فکر کردم دختر همسایه ست که طبق معمول همیشه افسارپاره کرده و صدای پخش رو برده بالا، بعد فهمیدم که صدا از داخل بازیه.آتیش گرفته بودم نزدیک بود یه لگد بزارم زیر 360 و میز تی وی و همه شون رو از پنجره بندازم تو کوچه :mad:

البته اگه اشتباه نکنم تو pgr3 هم یه اهنگ عربی بود:)

کسی 3D photos یا bulldog رو گرفته؟؟؟میشه بگید چی هست؟
3D photo که تو گزینه های عکس یه گزینه اضافه می کنه که شما می تونی تصویر رو به حالت تار (ایجاد سایه ای در تصویر بین سبز و قرمز در بیاری) و بعد اگه با این عینک های 3d که یک طرفش تلق سبز و طرف دیگرش تلق قرمز هست به تصویر نگاه کنی حالت 3D می شه وسیلت. البته نوع عکس گرفتن خیلی مهمه.

Bulldog هم یه مسابقه آنلاین هست که حالت دزد و پلیس داره. یه ماشین پلیس می شه و باید بره دنبال بقیه و بزنتشون تا ببازن. (مسابقه خیلی چرتیه!!)

واقعا که چه میکنه این

تو سری a یه سر وگردن بالا تر از همه هستش البته تو سرعت اخر جلوی بعضیها کم میاره ولی کلا خیلی خوش دسته مخصوصا تو ریسهای برفی:)
من الان رده 23 ام رنکینگ هستم :cheesygriانشا ا... بزودی به ردههای بالا تر صعود میکنم:p
تو کلاس b هم توصیه میکنم که حتما ماسراتی رو امتحان کنین;)
تو cها هم من گالاردو رو پیشنهاد میکنم.
کلاسهای پایینتر هم که افت داره راجع بهش صحبت کنیم:)

دکمه وسطیه دستت اسمش startهستش
اونو میزنی
بعد نوشته restart
اونو هروقت که دیدی نمیتونی اول بشی بزنی بازی دوباره شروع میشه

اینو که میدونم / دارم میگم چجوری بازی هایی ( مسابقاتی ) رو که مثلا 2وم شدم رو دوباره برم ( الان )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or