NIK
کاربر سایت
با سلام به شما دوست عزیز D.D.S
چه عجب یکی توجهی به ما کرد. والا من همین امروز صبح بود که اخرین Achievement آنلاین این بازی رو هم گرفتم و آنها را کامل کردم. من تاکنون دقیقا 2,459,235 Kudos گرفته ام که البته نزدیک به 2میلیون اونو خرج کردم تا حالا.
برای انتخاب ماشین ها هم کاملا حق با شماس، یعنی اگر می خواهید سریعا Rank خودتونو بالا ببرید می بایست در هر کلاس یک ماشین مناسب انتخاب کنید تا به پایان رساندن مسابقه راحت تر باشد.
برای انتخاب ماشین ها در کلاس های مختلف به نظر من اینها مناسب تر هستند:
Class G
Mazda MX-5
Class F
GMC Syclone
Lamborghini Miura P400 SV(اگر می تونید سر پیچها ماشین رو خوب کنترل کنید)
Buell RR 1200(موتور سیکلت)
Class E
Subaru Impreza 22B STi
Audi RS 4
Class D
Lamborghini Diablo VT 6.0 SE
Mercedes CLK DTM AMG
Mitsubishi FQ400
Class C
Rossion Q1
Lamborghini Gallardo
Class B
Maserati MC12
Ferrari Enzo Ferrari
Class A
Mercedes CLK-GTR SuperSport
Lamborghini Murcielago R-GT
این ها در هر کلاس تقریبا بر اساس اولویت طبقه بندی شده اند. یعنی در هر کلاس اولی ها بهتر هستند. البته ممکن است که شما بسته به سطح رانندگی و یا علاقه مندی خودتون هر ماشین دیگری را انتخاب نمایید. ولی مطمئن باشید که اگر اینها را انتخاب کنید به راحتی پیشرفت می کنید. البته حالا خوبه که این Ranking به صورت Offline اگر Online بود چی میشد
.
در ضمن طبق سایت MyGamerCard من امروز صبح که این بازی رو تموم کردم 14 امین نفری بودم که 1000 تا اچیومنت این بازی رو می گیره اما هم اکنون این تعداد به 17 نفر رسیده است(البته از 36107 نفر):
http://www.mygamercard.net/leaderboard.php?gt=&g=312&z=&c=&x=63&y=9
موفق باشید

چه عجب یکی توجهی به ما کرد. والا من همین امروز صبح بود که اخرین Achievement آنلاین این بازی رو هم گرفتم و آنها را کامل کردم. من تاکنون دقیقا 2,459,235 Kudos گرفته ام که البته نزدیک به 2میلیون اونو خرج کردم تا حالا.
برای انتخاب ماشین ها هم کاملا حق با شماس، یعنی اگر می خواهید سریعا Rank خودتونو بالا ببرید می بایست در هر کلاس یک ماشین مناسب انتخاب کنید تا به پایان رساندن مسابقه راحت تر باشد.
برای انتخاب ماشین ها در کلاس های مختلف به نظر من اینها مناسب تر هستند:
Class G
Mazda MX-5
Class F
GMC Syclone
Lamborghini Miura P400 SV(اگر می تونید سر پیچها ماشین رو خوب کنترل کنید)
Buell RR 1200(موتور سیکلت)
Class E
Subaru Impreza 22B STi
Audi RS 4
Class D
Lamborghini Diablo VT 6.0 SE
Mercedes CLK DTM AMG
Mitsubishi FQ400
Class C
Rossion Q1
Lamborghini Gallardo
Class B
Maserati MC12
Ferrari Enzo Ferrari
Class A
Mercedes CLK-GTR SuperSport
Lamborghini Murcielago R-GT
این ها در هر کلاس تقریبا بر اساس اولویت طبقه بندی شده اند. یعنی در هر کلاس اولی ها بهتر هستند. البته ممکن است که شما بسته به سطح رانندگی و یا علاقه مندی خودتون هر ماشین دیگری را انتخاب نمایید. ولی مطمئن باشید که اگر اینها را انتخاب کنید به راحتی پیشرفت می کنید. البته حالا خوبه که این Ranking به صورت Offline اگر Online بود چی میشد
.در ضمن طبق سایت MyGamerCard من امروز صبح که این بازی رو تموم کردم 14 امین نفری بودم که 1000 تا اچیومنت این بازی رو می گیره اما هم اکنون این تعداد به 17 نفر رسیده است(البته از 36107 نفر):
http://www.mygamercard.net/leaderboard.php?gt=&g=312&z=&c=&x=63&y=9
موفق باشید

ر
.
جایی برای جبران نیست ؟