amir_360 کاربر سایت Jul 10, 2009 #272 نوشته شده توسط amir_hossein: این بازی قابلیت Split-Screen داره ؟ ممنون بیشتر... بلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
نوشته شده توسط amir_hossein: این بازی قابلیت Split-Screen داره ؟ ممنون بیشتر... بلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
amir_360 کاربر سایت Jul 10, 2009 #274 نوشته شده توسط amir_hossein: ممنون قابلیت تیونینگ چی داره ؟ اصلا داره ؟ بیشتر... خواهش میکنم اینم خیــــــــــــــــــــــر:biggrin1: simulation هه
نوشته شده توسط amir_hossein: ممنون قابلیت تیونینگ چی داره ؟ اصلا داره ؟ بیشتر... خواهش میکنم اینم خیــــــــــــــــــــــر:biggrin1: simulation هه
Darkside Fury کاربر سایت Jul 10, 2009 #275 بازی ریسینگ که قابلیت split screen داشته باشه چی از همه بهتره؟ forza 2 این قابلیت رو داره؟
amir_360 کاربر سایت Jul 11, 2009 #276 نوشته شده توسط armansepehri: بازی ریسینگ که قابلیت split screen داشته باشه چی از همه بهتره؟ forza 2 این قابلیت رو داره؟ بیشتر... بلـــــــی جفتش واقعا قشنگه ولی برای split screen . به نظره من pgr4 بهتره
نوشته شده توسط armansepehri: بازی ریسینگ که قابلیت split screen داشته باشه چی از همه بهتره؟ forza 2 این قابلیت رو داره؟ بیشتر... بلـــــــی جفتش واقعا قشنگه ولی برای split screen . به نظره من pgr4 بهتره
amir_360 کاربر سایت Jul 11, 2009 #278 نوشته شده توسط amir_hossein: تغییر آب و هوا و سیستم Damage داره ؟ بیشتر... بلـــــــی:biggrin1: damege در حد شکستن چراغ و خط افتادن بدنه و رفتن رنگ ماشین
نوشته شده توسط amir_hossein: تغییر آب و هوا و سیستم Damage داره ؟ بیشتر... بلـــــــی:biggrin1: damege در حد شکستن چراغ و خط افتادن بدنه و رفتن رنگ ماشین
ar22 کاربر سایت Jul 11, 2009 #279 ممکنه که تصادف کنی و ماشینت جوری بشه که دیگه نمیتونی ادامه بدی؟(مثل گرید)
Hodor کاربر سایت Jul 11, 2009 #281 اینجا مگه 20 سوالیه؟:biggrin1: سوال این شکلی دارین یکم به خودتون زحمت بدین یه سرچ بزنید به جواباتون برسید! دیگه آخه split screen داره یا نه سوال کردن داره؟
اینجا مگه 20 سوالیه؟:biggrin1: سوال این شکلی دارین یکم به خودتون زحمت بدین یه سرچ بزنید به جواباتون برسید! دیگه آخه split screen داره یا نه سوال کردن داره؟