Project Gotham Racing 4

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینجا تاپیک PGR4 هست نه مقایسه بین بازی های ماشین سواری و انتخاب بهترین و آشغاترین بازی! بنابراین قبل از اینکه موجب بشین که کدورتی پیش بیاد و نهایتا به اخطار یا اخراج بکشه این بحث، خواهش می کنم این بحث رو ادامه ندید. هر کسی سلیقه ای داره و سلقیشم محترمه.

فقط در مورد Forza2 بگم که سبک این بازی سبکی نیست که هر کسی خوشش بیاد چون Simulation ها اصولا خشک هستند تا حدودی و به دقت زیاد احتیاج دارند و فقط به درد کسایی می خورند که واقعا به اون سبک علاقه دارند حالا می خواد ماشین باشه یا هواپیما یا ...
مشکل اینکه ما ها الکی تحت تاثیر تبلیغات قرار می گیریم و فکر می کنیم چون forza تبلیغات زیادی روش شده پس حتما باید بخریم و باید حتما خوشمون بیاد، ولی وقتی بازی می کنیم می بینیم اصلا یه چیز دیگه بود بنابراین میایم بهش می گیم آشغال در صورتی که این بازی آشغال نیست مشکل از طرف ما بوده که بدون تحقیق و فقط تحت تاثیر تبلیغات بدون اینکه واقعا بدونیم از این سبک خوشمون میاد یا نه رفتیم بازی رو خریدیم.

كاملا موافقم
بين اشغال بودن يك بازي تا اينكه ما از اون سبك خوشمون نمياد كلي فاصله هست متاسفانه بعضيا نمي خوان اينو درك كنن
اصلا مقايسه بين burnout forza كاملا غلط هست چون هيچ ريطي بهم ديگه ندارن اينطور بگم كه دليلي نداره اگه كسي از سبك ريسينك خوشش مياد پس بايد از هر دوتاشم خوشش بياد

خواهشا پستمم نقل نكنين تا ديگه بحث ادامه پيدا نكنه و تايپيك منحرف بشه

من ترجیح میدم جواب یه نفرو ندم حالا میخواد نقل قول کنه و هی چرت و پرت توش بنویسه
هر وقت هم گفتم معنی t rex نمیدونم لطف کن و لینکش رو بذار
نمیدونم بعضیا اختلالات فهم دارن و درست بعضی چیزا رو متوجه نمیشن
برا عوض کردن بحثم خودم شروع میکنم :
اقا اهنگ چی میذارین رو بازیای ماشنیتون تو هارد درایو من از وقتی دستگاهمو خریدم دارم یه کلکسویون از اهنگای متال با عظمت جمع میکنم خیلی حال میده با بازیای ماشینی مخصوصا بازی سرعت بالا مثل برن ات که واقعا دنیاییه واسه خودش
فریدون(osos) تو ریختی ؟ راستی pm اگه بدی بد نیست چون هم جدی کار دارم باهات هم دیگه تو تاپیک نمیام که بعضیا هی نقل قول نکنن و خیالشون راحت بشه و دیگه بیخیال موضوع شن((مثل اینکه طلسم شده و نمیخواد موضوش عوض شه)

آخرین ویرایش:
من با حرفات موافقم اشکان ولی وقتی یه آدم میاد توی تاپیک مربوط به یه بازی و به اون بازی میگه آشغال باید منتظر واکنش کسایی که از اون بازی خوششون اومده هم باشه . نباید باشه؟
من ترجیح میدم جواب یه نفرو ندم حالا میخواد نقل قول کنه و هی چرت و پرت توش بنویسه
هر وقت هم گفتم معنی t rex نمیدونم لطف کن و لینکش رو بذار
نمیدونم بعضیا اختلالات فهم دارن و درست بعضی چیزا رو متوجه نمیشن
دوست ندارم بحثو ادامه بدم و این آخرین پست من در این رابطه خواهد بود و اگر هم بعد از این بهم فحشم بدی بازم جوابتو نمیدم...
فقط یه توصیه کوچیک دارم برات به عنوان یه دوست.
[لطفا بجز خودش کس دیگه ای نخونه اینو (البته میدونم که همتون میخونین)] :-"
اگه بخوای اینطوری از هر بازی ای که بدت میاد یا نمیتونی بازی کنی توی تاپیکه خودش بد بگی مطمئن باش با واکنشهای خیلی بدتری روبرو خواهی شد. در هرصورت از من گفتن بود...

اینم ازبی فرهنگی ما ایرانیهاست که نمیتونیم به سلیقه دیگران احترام بذاریم به نظرمن هم پی جی ار4بازی
زیبایی هست ومن ازماهیتش خوشم میاد ولی به سلیقه دیگران هم احترام میگذارم ونمیگم فلان بازی اشغال
هست مثلا همین چندوقت پیش توی تاپیک فیفا یه بابایی پدرهمه رودراورده بودکه پرو خیلی خوبه وفیفا اشغاله
واونجا هم همین بحثها رو راه انداخته بود(البته ازوقتی پرو ریلیزشده دیگه اثری ازش نیست):cheesygri

باید یکی رو پیدا کنی و باهاش بری آنلاین. یه جاده مستقیم انتخاب کنی مثل NY بعد هرکی در یک طرف مسیر وایسه و به سرعت طرف هم بیاین. تا دارین به هم نزدیک می شین هردوتون همزمان باید Endo کنید به طوری که در حالتی که روی چرخ جلو هستید از کنار هم رد شید. بعد از رد شدن اچیومنت باز می شه.

من این اچیومنتو موندم ... :(
مگه رو Split-Screen نمیشه ؟
رفتم تو NY و همون مسیری که از روی پل رد میشه ...
یکیمون اینور پل یکی اونطرف ... از بقل هم با Endo رد شدیم اما نداد ...

اچيومنت Endo King ميگه رو Endo صد K بگير ... من رو هر مودي رفتم نمي ده ... شما چجوري گرفتي ؟

اینو من بالاخره گرفتم ....
باید دقیقا 100 K بگیریم ! :)
اگر 2000 تا هم بشه اچیومنتو نمیده !
پ.ن : این پست مال 40 روز پیش بود ! :biggrin1:

یکیمون اینور پل یکی اونطرف ... از بقل هم با Endo رد شدیم اما نداد ...
شايد 2 تا مشكل بوده :
1. Endo ها به اندازه ي كافي طولاني نبوده
2. يكيتون داشته Wrong Way ميومده ... هر دوتون Kodus مي گرفتيد ؟

خوب باید Wrong Way بره یکیمون دیگه ! :confused:
وقتی قراره از بغل هم رد بشیم نمیشه که جفتمون توی مسیر اصلی باشیم ...
یکیمون مگه نباید Wrong Way بشه ؟ به همین دلیل یکیمون هم Kudo میگرفت

مشکل این اچیومنت کاملا مشخصه:
دقت کنید که سرعت هر دو تا موتور بسیار زیاد باشد در این صورت وقتی زاویه موتور شما در حالت ENDO به اندازه کافی زیاد باشد در آن زمان است که Endo واقعی محاسبه می شود. معمولا برای نفر دوم که در خلاف جهت میاید چون داخل صفحه نمی بینید که الان در حال Endo کردن است یا نه بنابراین سعی کنید که با سرعت زیاد و با زاویه زیاد از کنار هم رد بشین، همین.....

دو سوال دیگه هم داشتم امیر جان ... ببخشید
وقتی که دو موتور از بغل هم رد میشن چقدر باید فاصله داشته باشن ( عرضی ) | - | - چقدر باشه ؟
یه اچیومنت Puzzle هم هست که هوا طوفانی باشه و .... اون اچیومنت مسیر و ماشین خاصی میخواد ؟
مرسی

امید جان بازی رو برای خودش بازی میکنی یا برای آچیومنتش!!. البته میدونم تو سیستم آچیومنت یه رازی هست همه دنبالش و احسان سلیمی سر این موضوع یه 360 رو به آتیش کشید :biggrin1:.

والا عرضشون زیاد مهم نیست چون مگه اصلا شما تو جاده ها معمولا چقدر می تونید از هم دور بشنید.
برای اون Puzzle هم شما باید درست زمانی که رعد و برق می زنه 88mph در ساعت بری! یعنی در اون لحظه سرعتت انقدر باشه. برای سادگی کار باید ماشین DMC Deloreo که تو کلاس پایین هست برداری و سرعتت را به مایل تبدیل کنی با این کار اچیومنت به راحتی باز میشه.

موفق باشی

امير جان اين Endo King هم توضيح مي دي ؟
من تو همه ي مود ها (Gotham و Arcade و Custome و Live) دقيقا 100K گرفتم با Ducati ... شما چجوري گرفتي ؟
دوم اينكه تو كدوم بخش Arcade يه HotLapـه كه توش ترمز نكنيم ؟:p

امير جان اين Endo King هم توضيح مي دي ؟
خوب براي اين كار يكي از مسيرهاي نسبتا صاف كه پيچ و خم زياد نداره رو انتخاب كن ، من يكي از مپ هاي Vegas بود كه اسمش يادم نيست اما براي اين كار خيلي مناسب بود.
بعد سرعت بگير و وقتي سرعتت نسبتا زياد شد ترمز بگير و جهت بالاي Right Stick رو فشار بده تا موتور روي چرخ جلو شروع كنه حركت كردن وقتي 100Kudos به دست بياري اين‌آچيومنت آزاد ميشه.
دوم اينكه تو كدوم بخش Arcade يه HotLapـه كه توش ترمز نكنيم ؟
من خيلي وقته PGR4 بازي نكردم اما يادمه با يكي از روش هاي زير باز ميشد. يعني يكي از اينا درست بود:
- مسير رو بدون اينكه دستتت رو از روي گاز برداري تموم كني.
- مسير رو بدون ترمز گفتن تموم كني.

با سلام
می خواستم در مورد این پک جدید که برای PGR4 اومده یک سری توضیحات بدم.
این پک که جدیدا عرضه شده به حجم 30MB داخل مارکت قابل دانلود است البته دو نوع داره که یکی از آنها به نام Free Challenge Pack و دیگری Premium Challenge Pack هستن. که مدل Premium به ارزش 400 پوینت می باشد. هر دو پک شامل 10 تا اچیومنت جدید می باشند که در نهایت با مجموع امتیازات بازی به 1250 امتیاز می رسند. پک اول و مجانی شامل یک پژو می باشد. البته در پک دوم نزدیک به 10 تا خودرو و موتور سیکلت جدید نیز وجود دارد که از جمله مهترین آنها Golf دوازده سیلندر و موتور یاماها yzf R1 می باشد. البته 3 تا از این اچیومنت های جدید فقط با پک Premium قابل باز شدن هستند. این پک یک سری مسابقات جدید همانند سری arcade اضافه می کند که شما با تمام کردن آنها به اچیومنت ها دست می یابید.
در نهایت در 5 مرحله در این سری وجود دارد که درجه سختی آنها به شدت بالاست و در خود بازی از آنها به نام +Platinum یاد می شود. یعنی از Platinum قبلی سخت تر است.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or