Project Gotham Racing 4

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين عكس ها رو خودم گرفتم ... شماها هم عكس بزاريد

r9h76e.jpg

208zj2a.jpg

خشایار جون گفتی عکس بذارید یاد سه روز پیش افتادم : داشتم PGR4 بازی می کردم که فکر کنم خواهرم به بابام گفته بود فرزاد از ظهر تا حالا داره بازی می کنه ( من ظهر که اومده بودم نیم ساعت بازی کردم ، بعد درسام رو خوندم ، بعدش خوابیدم ساعت 7 بیدار شدم نیم ساعت بیشتر بازی نکرده بودم :crying::crying1: ) بابام هم فعلا کنسول رو تو توقیف نگه داشته :ban:!

و اما اینم آخرین یادگاری که از PGR4 فعلا دارم (تو همین جاده بودم):

PGR4Handler.ashx

======================

اینم یکی از باحالترین Drift هایی که داشتم :

PGR4Handler.ashx

======================

اینم عشقی گرفتم :

PGR4Handler.ashx

فرزاد تريپ شوخي بود يا عكس ها نيومد ؟؟!؟!؟!؟
---------------------------------------------------------
راجع به توقيفم بگم كه منم اينجوري شدم ... ولي راهش رو ياد گرفتم ... تا ميگن خاموش كن پا مي شم و در رو رو خودم قفل مي كنم و با خيال راحت تا شب بازي مي كنم و شب هم كه براي شام ميام بيرون ميگم داشتم گيتار تمرين مي كردم :laughing::laughing: آخر شب هم ميگم الان لايو راحت تر اجرا ميشه ... به همين بهونه هم تا 1-2 ميرم لايو ... صبح هم برام تاخير ميزنن و فيزيك ميشم 13 :blushing::blushing: ... اينه زندگي من :love:
--------------------------------------------------------
جون من يكي اچيونت گايدش رو بنويسه ... امير ... اشكان ... يكي كمك كنه :(

نه بابا شوخی کجا بود... حتما عکس ها واست لود نشده!;)

راجع به توقيفم بگم كه منم اينجوري شدم ... ولي راهش رو ياد گرفتم ...

تو خونه ما نمیشه به 4 دلیل :
1. XBox تو حال گذاشته!
2. من با برادر کوچیکم اتاق مشترک داریم و اصلا جای XBox و TV توش نمیشه!
3. اگر هم جا بشه مودم رو نمی تونم دست بزنم! چون 2 طبقه خونه رو شبکه کردیم و مودم قابلیت جابجایی حتی برای یک متر رو نداره.
4. در کل مشکل من طوری نیست که با قفل کردن در حل بشه.;)

---------------------------------------------------------
راجع به توقيفم بگم كه منم اينجوري شدم ... ولي راهش رو ياد گرفتم ... تا ميگن خاموش كن پا مي شم و در رو رو خودم قفل مي كنم و با خيال راحت تا شب بازي مي كنم و شب هم كه براي شام ميام بيرون ميگم داشتم گيتار تمرين مي كردم :laughing::laughing: آخر شب هم ميگم الان لايو راحت تر اجرا ميشه ... به همين بهونه هم تا 1-2 ميرم لايو ... صبح هم برام تاخير ميزنن و فيزيك ميشم 13 :blushing::blushing: ... اينه زندگي من :love:
--------------------------------------------------------
جون من يكي اچيونت گايدش رو بنويسه ... امير ... اشكان ... يكي كمك كنه :(

دوست من فضولی نباشه ولی فکر کنم داری با آینده خودت بازی میکنی

به نظر من وقتتو تقسیم کن و به درست هم برس اینو به عنوان یه حرف از یه

برادر بزرگتر قبول کن(من 31 سالم هست1355)

دوست آنست که بگریاند نه آنکه بخنداند

فرزاد؟

:biggrin1:
فکر کنم آدرس ها رو خراب کپی کردم. یعنی اینطور که بوش میاد نباید کپی می کردم. البته برای خودم نشون میده و مشکلی نیست. ( اشکال ندارم خودم نگاشون می کنم ، حال می کنم ، دلتون بسوزه! :biggrin1: )

اینم عکس ها:

و اما اینم آخرین یادگاری که از PGR4 فعلا دارم (تو همین جاده بودم):

119zbb8.jpg

اینم یکی از باحالترین Drift هایی که داشتم :

v7e7f6.jpg

اینم عشقی گرفتم :

20pvrbo.jpg

آخرین ویرایش:
دوست من فضولی نباشه ولی فکر کنم داری با آینده خودت بازی میکنی

به نظر من وقتتو تقسیم کن و به درست هم برس اینو به عنوان یه حرف از یه

برادر بزرگتر قبول کن(من 31 سالم هست1355)

دوست آنست که بگریاند نه آنکه بخنداند
ممنونم كه به فكر برادر كوچكتونيد ... راستش درس هم مي خونم ولي كم :p ... اونقدري كه درس و بفهمم ;) ... واقعا درسم خوبه ولي 13 هم ميشم
سلام این عکش ها را چه جوری اووردین اینجا در بازی های دیگه هم میشه من که خودم تو Forzaیک چیزای درست کردم میخوام بیارم روی نت
تو PGR بايد زماني كه تو لايويي يه عكس بگيري بعد بجاي Save .... ضرب در رو بزن و و بعد آپلود مي كنه ... برو تو PGRnations.com ... گيمرتگت رو بزن و بعدش برو تو My Stats ... عكسات اونجا قابل دانلوده ;)

جون من يكي اچيونت گايدش رو بنويسه ... امير ... اشكان ... يكي كمك كنه
من دارم مينويسم به احتمال زياد تا پنج شنبه آماده ميشه البته بخاطر اين طول ميكشه كه براي چهار شنبه و پنج شنبه خيلي كار دارم. اما پنج شنبه كه بيام خونه رديف ميشه

من دارم مينويسم به احتمال زياد تا پنج شنبه آماده ميشه البته بخاطر اين طول ميكشه كه براي چهار شنبه و پنج شنبه خيلي كار دارم. اما پنج شنبه كه بيام خونه رديف ميشه
كو پس ؟ :laughing:
يك هفته گذشت ...
من خودم يه انگليسيش رو گرفتم ولي يك سري از اچيومنت ها رو درست توضيح نداده :(

اين اچيومنته كه ميگه : نمي دونم چيچي two bikes facing each other and every one do an نمي دونم چيچي . يكي ميگه چجوري بايد گرفت ؟ endo :cheesygri:cheesygri:cheesygri
باید یکی رو پیدا کنی و باهاش بری آنلاین. یه جاده مستقیم انتخاب کنی مثل NY بعد هرکی در یک طرف مسیر وایسه و به سرعت طرف هم بیاین. تا دارین به هم نزدیک می شین هردوتون همزمان باید Endo کنید به طوری که در حالتی که روی چرخ جلو هستید از کنار هم رد شید. بعد از رد شدن اچیومنت باز می شه.

مرسي اشكان ... فقط يك سوال پيش اومد : رو split-screen هم ميشه ديگه ؟؟؟ هر دو نفر (لايو) اچيومنت رو مي گيرن ؟؟؟
2 سوال ديگه هم دارم : من Test Track ـيي كه بايد توش 8th Wonder of the world رو بگيري رو پيدا نمي كنم ... كجاس ؟
اچيومنت Endo King ميگه رو Endo صد K بگير ... من رو هر مودي رفتم نمي ده ... شما چجوري گرفتي ؟
------------------------------
اشكان جان خب يه اچيومنت گايد براش بزن ديگه :cheesygri ... حالا گايد بدون عكس مگه مشكلي داره ؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or