SLASH1
کاربر سایت
کسی جواب ما رو نمیده؟!
تقريبا همشو داره
چنتا نوع جديد مسابقه هم بهش اضافه شده
طولاني ترم شده
در كل هم خيلي از شماره ي سومش بهتره
کسی جواب ما رو نمیده؟!
:crying1: ) بابام هم فعلا کنسول رو تو توقیف نگه داشته
! 

فرزاد تريپ شوخي بود يا عكس ها نيومد ؟؟!؟!؟!؟

راجع به توقيفم بگم كه منم اينجوري شدم ... ولي راهش رو ياد گرفتم ...

فرزاد تريپ شوخي بود يا عكس ها نيومد ؟؟!؟!؟!؟
---------------------------------------------------------
راجع به توقيفم بگم كه منم اينجوري شدم ... ولي راهش رو ياد گرفتم ... تا ميگن خاموش كن پا مي شم و در رو رو خودم قفل مي كنم و با خيال راحت تا شب بازي مي كنم و شب هم كه براي شام ميام بيرون ميگم داشتم گيتار تمرين مي كردم :laughing::laughing: آخر شب هم ميگم الان لايو راحت تر اجرا ميشه ... به همين بهونه هم تا 1-2 ميرم لايو ... صبح هم برام تاخير ميزنن و فيزيك ميشم 13 :blushing::blushing: ... اينه زندگي من
--------------------------------------------------------
جون من يكي اچيونت گايدش رو بنويسه ... امير ... اشكان ... يكي كمك كنه![]()
فرزاد؟
و اما اینم آخرین یادگاری که از PGR4 فعلا دارم (تو همین جاده بودم):
اینم یکی از باحالترین Drift هایی که داشتم :
اینم عشقی گرفتم :
ممنونم كه به فكر برادر كوچكتونيد ... راستش درس هم مي خونم ولي كمدوست من فضولی نباشه ولی فکر کنم داری با آینده خودت بازی میکنی
به نظر من وقتتو تقسیم کن و به درست هم برس اینو به عنوان یه حرف از یه
برادر بزرگتر قبول کن(من 31 سالم هست1355)
دوست آنست که بگریاند نه آنکه بخنداند
... اونقدري كه درس و بفهمم
... واقعا درسم خوبه ولي 13 هم ميشمتو PGR بايد زماني كه تو لايويي يه عكس بگيري بعد بجاي Save .... ضرب در رو بزن و و بعد آپلود مي كنه ... برو تو PGRnations.com ... گيمرتگت رو بزن و بعدش برو تو My Stats ... عكسات اونجا قابل دانلودهسلام این عکش ها را چه جوری اووردین اینجا در بازی های دیگه هم میشه من که خودم تو Forzaیک چیزای درست کردم میخوام بیارم روی نت

كو پس ؟ :laughing:من دارم مينويسم به احتمال زياد تا پنج شنبه آماده ميشه البته بخاطر اين طول ميكشه كه براي چهار شنبه و پنج شنبه خيلي كار دارم. اما پنج شنبه كه بيام خونه رديف ميشه

باید یکی رو پیدا کنی و باهاش بری آنلاین. یه جاده مستقیم انتخاب کنی مثل NY بعد هرکی در یک طرف مسیر وایسه و به سرعت طرف هم بیاین. تا دارین به هم نزدیک می شین هردوتون همزمان باید Endo کنید به طوری که در حالتی که روی چرخ جلو هستید از کنار هم رد شید. بعد از رد شدن اچیومنت باز می شه.اين اچيومنته كه ميگه : نمي دونم چيچي two bikes facing each other and every one do an نمي دونم چيچي . يكي ميگه چجوري بايد گرفت ؟ endo :cheesygri:cheesygri:cheesygri